Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłączenie gry i włączenie ponownie ustawia licznik na miejscu. 

Ale nie zawsze. Wygląda tak jakby w tle i tak zliczało co zauważyłem pp obserwacji licznika. 

Inna rzecz że do kuszy trzeba pięć zabójstw z karabinu a w jednym meczu mialem tylko 4 a i tak zaliczyło. 

Także tego. Problem z tą grą mam taki że wkręca mnie bardzo, na tle innych fpsow wypada imo nieba a ziemia. Głównie dlatego, że lubie militaria jako takie a pif pafy z laserków czy innych gier gdzie pukawki wyglądają jak zabawki to mnie to średnio rusza. A alternatywy nie ma. 

Opublikowano
Godzinę temu, II KoBik II napisał:

Głównie dlatego, że lubie militaria jako takie a pif pafy z laserków czy innych gier gdzie pukawki wyglądają jak zabawki to mnie to średnio rusza. A alternatywy nie ma. 

O to to.

Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Koleś88 napisał:

Ja nigdy nie byłem wielkim fanem multi ale od czasów BF1 (bf v tez nie taki zly ale jednak jedynka duzo lepsza) COD MW po prostu rządzi w tej dziedzinie.

no niestety Szwedzi tak skopali BF V, że InifnityWard nie musiało wymyślać koła na nowo, a jedynie usprawnić już to co mieli wypasione poprzednio

Edytowane przez oFi
Opublikowano

Infinity Ward właśnie wypuściło małego patcha na wszystkie platformy. Oto niektóre ze zmian:

Zbalansowano obrażenia amunicji śrutowej w rewolwerze .357.

Naprawiono błąd, przez który na większym dystansie magnum z amunicją śrutową miał zbyt wysokie obrażenia.

Zmniejszono pozoim trudności wyzwań związanych z granatami dymnymi.

Załatano glitche związane m.in z pojazdami oraz Zainfekowaną Wojną Naziemną.

GameBattles: naprawiono błędy, przez który niektórzy gracze nie mogli dołączyć do nowego meczu.

Więcej:
https://www.infinityward.com/news/2020-05/MW_Patch_Notes_May_7

Opublikowano
6 godzin temu, oFi napisał:

O to to.

Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje.

Już dziesiątki razy było to poruszane, iż myślałem, że mamy już to już omówione. Jak któraś mapa wybitnie Ci nie leży to w trakcie rozbiegówki robisz exit i voila. O wiele lepsze niż granie na Hackney Yard, Shipment lub Shooting House na okrągło non stop.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.05.2020 o 12:06, oFi napisał:

O to to.

A nie prościej wyłączyć crossplay i grać ze znajomymi?  Głosowanie na mapy podobnego do tego jakie było w BF1? Never. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano (edytowane)

Kto by pomyślał, że radość z grania przywróci mi COD. I Pani z supportu Vectry :)

Po ponad roku detoksu ze Switchem miesiąc temu mnie naszło i kupiłem XoX'a. Z Game Passa naściągałem przez początkowe 3 tyg chyba ponad 1 TB gier, niektóre po 2 razy żeby dać jeszcze jedną szansę. FH4, Gears itp itd, wszystko super, grafa mega, ale jakoś nie miałem ochoty na single (tak, wiem że te gry mają online, w którym by mnie zjedzono żywcem :) ).

50 podejście do BF V? Meh, nie to. I znowu mam lekkie opóźnienie jak gram. COD Warzone? Fajnie się strzela, ale nie lubię biegać 10 min, żeby zginąć z rąk pierwszej osoby która mnie zobaczy. No i tu też lekkie opóźnienie.

I ten umiarkowany NAT...

Dzwonię do Vectry, standardowa gadka, że jak konsola jest za routerem, to już ja muszę się bawić we wszystkie porty, DMZ-ty, UPnP, itp bo na routerze za modemem jest zewnętrze IP. I nagle Pani mówi:

"Ale Pan wie, że jak Pan ma modem w trybie bridge to można mieć DWA ZEWNĘTRZNE IP? :) 

Oczywiście, że od 4 lat o tym nie wiem!! :nosacz: Dawaj mnie ten kabel bezpośrednio do modemu!!

Jeeeezu :banderas:NAT otwarty, COD w 4K (niestety bez HDR) i darmowy weekend ze zwykłymi trybami. I przepadłem :) Kupiłem cyfrę w "świetnej" promocji, gra śmiga aż miło i wróciła radość z grania!

Generalnie wiekszość życia grałem BFy, ale B1 i B5 jakoś mi nie podeszły. W CODy zazwyczaj pograłem kampanie, chwilę multi i sprzedawałem. Ale ten siadł mi strasznie, nawet jak trafię na lobby z kozakami i większość meczu leżę, to się nie denerwuję i nie wychodzę tylko patrzę killcamy i obczajam co takie 155-ki robią :)

Edytowane przez falcon87pl
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie jestem na detoksie od CoD-a. Nowa mapka mnie raczej nie skusi do powrotu, ale czwarty sezon być może. Wiadomo kiedy jakaś zapowiedź tego czego możemy się po nim spodziewać?