MaZZeo 14 241 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Nie wiem jak to jest na PS4 ale na Xboxie musiałem przejść jakiś manual żeby zainstalować tylko multiplayer MW. Popierdoliło ich do reszty ze scalaniem czterech gier w ramach jednej aplikacji i taki jest efekt. Cytuj
Orbit29 0 Opublikowano 15 lipca 2022 Opublikowano 15 lipca 2022 Kilka dni temu po około pół rocznej przerwie pobrałem Call of Duty Modern Warfare 2019. Na początku normalnie szukało gier, potem rzucało mnie na serwery z coraz większym pingiem, a teraz w ogóle gry nie może znaleźć. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Panowie mam pytanie, jutro kupuje XSS i nie wiem co wybrac. Co bardziej polecacie do multi, Black Ops: Cold War czy Modern Warfare? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 MW teraz jest jeszcze w promce na xboxie. 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Ja bym wziął Cold War. Lepsze mapy w multi. 1 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 To dalej nie wiem co wybrac xD Chyba biore Cold War ze wzgledu na to ze jest w polowie gra na current geny Cytuj
Moldar 2 270 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Niewiele to zmienia, mw jest zdecydowanie lepszą grą, to jak tam ogarnęli bronie i strzelanie to nowa jakość tej serii, cold war nieudolne to kopiuje. Ale zrobisz jak uważasz Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 To biore jutro MW, gracie? Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 (edytowane) Multi MW na Xbox jest z*ebane od dłuższego czasu - wyszukuje tylko mecze crossplay. Jak wyłączysz tę opcję, to możesz siedzieć na schodach i czekać do usranej śmierci na znalezienie TDM. Nie wiem czy to błąd, czy celowe działanie, bo jest to zepsute jakoś od wiosny. Edytowane 2 sierpnia 2022 przez Kris77 Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 7 godzin temu, Kris77 napisał: Multi MW na Xbox jest z*ebane od dłuższego czasu - wyszukuje tylko mecze crossplay. Jak wyłączysz tę opcję, to możesz siedzieć na schodach i czekać do usranej śmierci na znalezienie TDM. Nie wiem czy to błąd, czy celowe działanie, bo jest to zepsute jakoś od wiosny. W ta gre nikt juz nie gra. Jeden z gorszch CoDow. W Cold War idzie znalezc mecz na wylaczony cross play na Xbox. Co prawda w wiekszosci standardowe tryby jak TDM czy DOM ale da rade wieczorem. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 43 minuty temu, BuRRRza napisał: W ta gre nikt juz nie gra. Jeden z gorszch CoDow. W Cold War idzie znalezc mecz na wylaczony cross play na Xbox. Co prawda w wiekszosci standardowe tryby jak TDM czy DOM ale da rade wieczorem. Jeden z górszych CoDów mhmmm taaa. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 No chyba najlepszy CoD xD ja nie mam problemów ze znalezieniem meczów w MW. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 dawać tą dwójeczkę już, cod mw 2019 to była PERŁA Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Gram codziennie na swoim XSS i gra jest swietna chociaz idiotyzmem jest cross play z pc, konsolowcy nie maja szans Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano 7 października 2022 Opublikowano 7 października 2022 Dobry single player jest? Czy jakaś część jest lepsza pod tym względem? Tylko kampania mnie interesuje Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 października 2022 Opublikowano 9 października 2022 Jeden z lepszych w ostatnich latach. Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano 26 października 2022 Opublikowano 26 października 2022 Zainstalowalem sobie grę, updaty nie wiem po co Warzony, wszystko ponad 140gb a i tak nie mogę zagrać kampanii, bo mi czegoś brakuje, a sklep jest akurat niedostępny. No co za bzdura. Spróbuję jutro a jak nie będzie działać to wypierdalam to do kosza Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 2 dzień walczę na xboxie z tym gownem obesranym, już chyba 3 reinstalki robiłem i cały czas nie mogę zagrać Jak odpalam kampanie to gra na ekranie wyboru trudności się resetuje i elo. W multi zagrałem dosłownie 1 mecz i od tego czasu w koło tylko 'a game started, loading map'. No chuy mnie jasny zaraz strzeli, szukałem rozwiązań na google i yt i wszystko krew w piach, zamiast grać to 3 dzień ściągam 200gb po raz 3. Ozłocę plusikami za rozwiązanie. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Może spróbuj usunąć zapisane dane gry i wtedy walnąć reinstalkę? 1 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 3 minuty temu, ginn napisał: Może spróbuj usunąć zapisane dane gry i wtedy walnąć reinstalkę? Usunąłem juz wczesniej sejwa i dalej to samo. To nie jest tak że to tylko mój problem, na reddicie pełno takich zażaleń ale jakoś nie znalazłem rozwiązania. Dobrze ze kupiłem uzywke na allegro, bo najwyżej sobie odeślę. Natomiast sprzedawanie takiego gniota powinno się spotkać z linczem na miarę Cyberpunka, ale chyba wszyscy dupa cicho. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 20 minut temu, maciucha napisał: 2 dzień walczę na xboxie z tym gownem obesranym, już chyba 3 reinstalki robiłem i cały czas nie mogę zagrać Jak odpalam kampanie to gra na ekranie wyboru trudności się resetuje i elo. W multi zagrałem dosłownie 1 mecz i od tego czasu w koło tylko 'a game started, loading map'. No chuy mnie jasny zaraz strzeli, szukałem rozwiązań na google i yt i wszystko krew w piach, zamiast grać to 3 dzień ściągam 200gb po raz 3. Ozłocę plusikami za rozwiązanie. U nie na Series S śmiga bez zająknięcia, więc tutaj nie pomogę. W multi musisz włączyć Cross Play bo nic nie znajdzie. Jest to zje*ane od wiosny i tak już chyba zostanie. 1 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 2 minuty temu, Kris77 napisał: U nie na Series S śmiga bez zająknięcia, więc tutaj nie pomogę. W multi musisz włączyć Cross Play bo nic nie znajdzie. Jest to zje*ane od wiosny i tak już chyba zostanie. Spróbuję z tym crossplayem, ale gra znajduje graczy, startuje grę tylko ze cały czas wisi w lobby z komunikatem game started, loading map. No i pozostaje jeszcze kwestia kampani Cytuj
ginn 803 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 Ja dosłownie kilka dni temu ogrywałem pierwszy raz kampanię na PS5 i pożyczyłem od kumpla płytkę. Co prawda na etapie instalacji miałem problem, bo pojawiał się błąd, ale po resecie konsoli poszło do końca. Po uruchomieniu gry trzeba było pobrać te wszystkie durne paczki z kampanią, spec ops itd. Może tutaj trzeba pokombinować? W sensie spróbować najpierw zainstalować samą paczkę z kampanią i spec-ops? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi