maciucha 11 617 Opublikowano 1 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2023 Instalka to jest masakra. Chyba 3 dni nad tym siedziałem razem z różnymi tematami na reddicie aż udało mi się to odpalić. Nie pamiętam już nawet jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 2 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2023 (edytowane) Udało się. Aby móc w to zagrać trzeba ściągnąć wszystko co jest dostępne. Część rzeczy pobrałem z poziomu menu gry, gdzie mogłem wybrać jaką zawartość chcę zainstalować. Tam nie dało się jednego trybu multi pobrać, bo wyskakiwał jakiś błąd. Należy wejść na M$ $tore, wybrać tą wersję z ceną, zjechać na dół strony gdzie jest do zainstalowania zawartość "w tym pakiecie" i stamtąd ściągnąć to czego brakuje. W ten sposób zadziałało. No a zapomniałbym najważniejszego. Kampania jest zajebista. Pewnie zaraz się skończy ale warto tego doświadczyć. Lata temu grałem w oryginał ale aż tak dobrze jej nie zapamiętałem i teraz co chwile jestem pod pozytywnym wrażeniem. Polska wersja wypada naprawdę dobrze w porównaniu z infantylnym Vanguard i podobną jakością Black Ops. Edytowane 2 listopada 2023 przez Elitesse Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 12 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2023 Bardzo udana kampania. Bardzo mi się podobała. Zapłaciłem za grę coś poniżej 100 zł i jak na takie pieniądze to super deal w relacji cena - jakość. Strzeliłem kilka rundek w multi ale tak na szybko, bo przede mną była druga część. Teraz wrócę chyba do pierwszej, bo w drugiej nie ma trybu zombie, a chciałem tak się pobawić. W drugiej części kampania też dobra ale w tej bardziej mi podeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi