Gość Rozi Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Nigdzie, bo gier się nie pre-orderuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Hmm... Albo mi się wydaje albo gdzieś uleciało 50% mocy broni z alfy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Dobra, odszczekuję to co powiedziałem. W sensie nadal jest ADHD, ale animacje i soczystość strzelania, to jest jakiś najwyższy obecnie level, miazga do potęgi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 1 godzinę temu, Kalel napisał: Kusicie mocno, ale poczekam aż na Xa wyjdzie betka. Gdzie pre-order bierzecie? Ja tradycyjnie zapreorderowałem w RTV Euro AGD, ale tylko celem uzyskania klucza do bety. Po niej (becie) anuluję tam pre-order i będę szukał nieco mniej chuyowej ceny niż tam tj 269 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 (edytowane) Spoiler Spoiler Pojawił się tryb realizmu w menu. Dla mnie to najlepszy CoD od czasów pierwszego Modern Warfare. https://youtu.be/06n_Zsv0al4 Edytowane 15 września 2019 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Tylko ja mam problem z widocznością przeciwników? W ciemnych pomieszczeniach to już kompletna masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Czasem nie widać jak ktos sie schowa w ciemnym pomieszczeniu. A i bazooka w tej grze to lekkie przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Bazooka >3 Nie grałem lata w CODa, ale póki co jest bardzo dobrze, nawet system perków prawie identyczny jak w 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Ten tryb 2 na 2 jest kozacki, czysty skill się liczy. A pozostałe? No niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Godzinę temu, Rozi napisał: Ten tryb 2 na 2 jest kozacki, czysty skill się liczy. A pozostałe? No niestety no widać ten idiotyczny ticrate 33 które wciskają graczom na większych mapach, dlatego ginie się jak zwykle za scianą. A na 5vs5 mam nadzieje, że będzie sztywniutki ticrate 100 i soczyste buły w czapki reszte można olać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Mam nadzieje ze tryb Heist będzie obecny, ja to pewnie głównie będę grać w tdm oraz s&d no i jak wrzuca Heist to w niego również2vs2 spoko ale kurde nie wiem czy się szybko nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Przy tym trybie 2vs2 jest taki syndrom jeszcze jednego meczu, że o panie. Chyba najlepiej się przy nim bawię. Nie licząc faktu, że ciągle wrzucało mnie na Pine, które niezbyt trawię. TD też spoko, nawet nieźle sobie radziłem, zwykle na 2-3 miejscu w rankingu. Z kolei przy Domination zbyt duży chaos, do tego kamperzy którzy tylko czekają ze swoimi snajperkami przy flagach. Właściwie to moje pierwsze dwa mecze miałem w tym trybie i myślałem, że gra poleci z dysku, takie było to wszystko frustrujące (dodając jeszcze moje początkowe lamienie). Teraz czekam na kolejny weekend i wersję pecetową. Fajnie będzie zagrać w lepszej jakości i na padzie od X-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Ja mam takie sobie odczucia. Z jednej strony fajne zmiany w fizyce postaci, fajowo się strzela i w ogóle, ale na razie wygrywa taktyczna rozgrywka (czyt. kampienie) niż radosne bieganie i koszenie ludków. W porównaniu do remastera MW tutaj ginie się chyba jeszcze szybciej, dodatkowo bez grania na słuchawkach dużo trudniej o zorientowane się skąd do nas strzelają. Działa to w obie strony, ale ogólnie średnio mi się to podoba. Mapy pełne są podwyższeń, murków itd, co sprzyja kampieniu. Niby można klasycznie obchodzić mapkę, ale przez ich wielkość zazwyczaj nie jest to opłacalne. Do tego wspomniane już chowanie się wrogów w ciemnych pomieszczeniach, taka "delikatna" przewaga dla fanów statycznej gry. Niby super(jak dla kogo...), bo nie opłaca się tak biegać, ale kurde, to nadal gra w której dostaje się OP nagrody za serie ofiar, w 90% przypadków (nie licząc jakiegoś chwilowego porażenia mięśni i mózgu) zabija ten, który pierwszy zobaczy wroga itp. itd. Nie sprawdzałem, ale mam nadzieję, że da się wyłącznyć to przyciąganie do ścian, irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 Wczoraj jeszcze trochę pograłem - dawno tak dobrze mi się w CoDa nie grało, Headquarters będzie grane, chyba mój ulubiony tryb z bety, zarówno w wersji 6v6 jak i 10v10. No i ilość wyrównanych gier - ciekawe czy w tle działa matchmaking związany z wynikami, wczoraj dosłownie trzy mecze pod rząd skończone odpowiednio 199:200, 200:196, 200:199 (i w każdym meczu wszyscy w obydwu drużynach wiedzieli co robić, tryb HQ, więc to nie jest takie oczywiste). Mapy z bety mi się podobają, minus Hackney Yard w trybie Domination, za mała mapa do tego imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 Skąd ściągnąć open betę na PC? Wciąż waham się, na którą platformę wziąć, trza sprawdzić obydwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 9 minut temu, izon napisał: Skąd ściągnąć open betę na PC? Wciąż waham się, na którą platformę wziąć, trza sprawdzić obydwie:) za tydzień dopiero będzie dostępna na steamie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 Pograłem parę meczyków i niestety dla mnie zawód. Może spodziewałem się większych zmian w samym rdzeniu rozgrywki a tak naprawdę w dalszym ciągu jest to kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 Na premierę raczej nie biorę, może kiedyś za pół ceny. Z 10 lat temu bym się jarał bardzo, teraz wolę shootery bardziej taktyczne gdzie trzeba umieć strzelać. Tu jest szybko i intensywnie jak to w CoDzie zawsze było. Ciekawe jestem S&D jeszcze. W trybie realistic bez HUDa za to gra wygląda zayebiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 Na szybko: na + - pojedynki 2 na 2 - nocne mapy - kapitalne udźwiękowienie - zdecydowanie "brudniejszy" klimat niż w BF, który mi bardziej odpowiada, klimatyczne mapy - na - - kolejny raz ciężko mówić o pełnoprawnie nowym tytule, wygląda jak nakładka do poprzednich części - grafika - blur wszystkiego, co jest na drugim planie Generalnie, co się udało to marketing, bo naprawdę gra niczym się nie różni od poprzednich CODów, żeby się jarać jakoś specjalnie ale na szybkie partyjki jak znalazł:) Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Co do rozmycia można je wyłączyć w ustawieniach zarówno świata jak i broni. Jednak gra na PS Pro dalej jakby trochę niewyraźna i rozmazana. Ciekawe czy jutro na Xbonie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Druga otwarta beta dla wszystkich jest od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 Early Access na xboxie+pc i open beta na ps4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Ta beta zaczynająca się dzisiaj jest dla wszystkich na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 września 2019 Sztosik, bo redditowcy wysyłają jakieś niejasne przekazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi