Opublikowano 19 września 20195 l jak ktoś chce kod do wcześniejszej bety na PC od dzisiaj to priv już nie aktualne Edytowane 19 września 20195 l przez jaro
Opublikowano 19 września 20195 l Gdyby ktoś miał luźny kod na wczesną betę na xo, proszę na priv. Płacę w plusach
Opublikowano 19 września 20195 l Na koksie-xboxie beta waży 37,45 GB. Się zasysa. Szkoda, że napyrtalał będę dopiero jutro po robocie
Opublikowano 20 września 20195 l Używa ktoś myszki i klawiatury na Xboxie? Bo mam problem prawy myszki rzuca granat zamiast celować. Na PS4 wszystko działało cacy.Resetowanie ustawień nie pomaga.
Opublikowano 20 września 20195 l Nie możesz grać na Piecu z ludźmi grającymi w ten sposób, czy lubisz psuć ludziom rozgrywkę?
Opublikowano 20 września 20195 l No ale gra będzie miała input based matchmaking, więc powinien trafiać tylko na osoby grające na K/M, chyba, że będzie w party z kimś kto gra na padzie, wtedy trafiają do mixed lobbies.
Opublikowano 20 września 20195 l Albo ktoś używa adaptera wykrywającego mysz i klawiaturę jako pada i chuj bombki strzelił. W Siege'u od Golda II wzwyż 80% ludzi gra w ten sposób i Ubisoft nic nie może z tym zrobić.
Opublikowano 20 września 20195 l Skoro sprawa myszek i klawiatur jest wyjaśniona ponawiam pytanie. Czy ktoś ma problemy z klawiaturą i myszką podłączoną BEZPOŚREDNIO pod konsole na Xboxie?
Opublikowano 20 września 20195 l W takim układzie nie było pytania. Człowiek chce przetestować udostępnioną opcje i ma wyłapać za nią bana.
Opublikowano 20 września 20195 l Wczoraj godzinkę pograłem i jest miodnie. Nawet 20 killków siadło w TDM. Będzie ostre młócenie
Opublikowano 20 września 20195 l Autor Jakby ktoś z blacharskiej mniejszości się zastanawiał - na piecyku beta chodzi jak złoto Grałem wczoraj ze 2 godzinki i póki co najmniej podchodzi mi tryb cyber attack. Niby taki nieco udziwniony S&D, ale emocji ni ma, chyba że to kwestia ogrania Poza tym elegancko odświeżony i odpowiednio unowocześniony Modern Warfare. Nie oczekiwałem niczego więcej
Opublikowano 20 września 20195 l Da się teraz w becie wyfiltrować matchmaking tak żebym nie trafiał z padem na serwery mixed z PC? Granie na takich serwerach na padzie to bez sens[emoji41]
Opublikowano 20 września 20195 l Dzięki znalazłem, szkoda, ze jest tylko Cross play enable/disable a nie można np tylko wykluczyć PC. Chętnie z X bym pograł
Opublikowano 20 września 20195 l To jest otwarta beta czy tylko dla preorderowców? Nie mogę tego ściągnąć.
Opublikowano 20 września 20195 l 11 minut temu, creatinfreak napisał: To jest otwarta beta czy tylko dla preorderowców? Nie mogę tego ściągnąć. W dniu 19.09.2019 o 11:14, sprite napisał: Tak
Opublikowano 20 września 20195 l Dzięki, nie na tą platformę chciałem ściągać xD jutro dopiero xbox. Ale dziś jeszcze na plejce sprawdzę.
Opublikowano 20 września 20195 l Ja mam dość mieszane uczucia, ale spowodowane jest to chyba tym że cod po prostu mi się przejadł,
Opublikowano 20 września 20195 l Głodny jestem takiego strzelania, zdecydowanie najlepszy COD od Modern Warfare.
Opublikowano 20 września 20195 l Podobnie jak kolega @kubson ja również mam uczucia mieszane. To co się mi widzi: 1. Ogólnie dźwięk, a dźwięk strzelania w szczególności. 2. Jest postęp graficzny, ale...reszta będzie w tym co się nie widzi. 3. Super strzela się ze snajperki, ale...dalej jak wyżej. 4. Możliwość wyłączenia crossplaya 5. Jest to dalej CoD i nic innego. To co się nie widzi: 1. Beta na koksie się wyraźnie w niektórych momentach i na niektórych mapach krztusi. Mocno zjeżdża poniżej 60 klatek. Jak tak będzie wyglądać w fullu to 2. Beta tego CoD-a to jedyna gra, przy której mój koks dość mocno hałasuje. Ciekawe dlaczego... 3. Spodziewałem się jednak większego postępu, jeśli chodzi o grafikę. 4. Tylko trzy snajperki. Tak będzie w fullu? Really?! 5. Zbliżenie lunety snajpy do oka trwa całe wieki. Hejterzy quick skope`a płakali, płakali, aż wypłakali. 6. Dość przeciętna architektura map, przynajmniej tych z bety. Kupić fulla kupię, ale michałek nieco stracił na twardości...
Opublikowano 20 września 20195 l U mnie kox pracuje cichutko, mi chyba najbardziej przeszkadzają mapy które są mało czytelne, dużo osób kampi i jak się strzela to nie czuć czy w kogoś kulki wchodzą czy nie xd Pogram jeszcze pare meczy ale na chwile obecna raczej odpuszczam