Opublikowano 26 września 20195 l Dlatego ja sobie podaruje i poczekam aż się sytuacja rozwinie. Może przynajmniej ograniczą OP itemki w lootboxach.
Opublikowano 26 września 20195 l Autor Hmm... Czy tu przypadkiem nie mówią o podobnej autentyczności, w którą ongiś próbowały się bawić współczesne wcielenia Medal of Honor? W każdym razie intryguje mnie to, co widzę. W końcu w singlu cod-a coś ponad mokry sen Michaela Baya i skrypty? Bardzo chętnie Edytowane 26 września 20195 l przez Frantik
Opublikowano 18 października 20195 l 1) Sklepy Media Markt oraz mediamarkt.pl. Przy zakupie edycji przedpremierowych otrzymamy Steelbook 2) Fizyczne sklepy Media Expert. Przy zakupie otrzymamy figurkę Kapitana Price’a. Cyfrowe dodatki znajdziemy w ofercie Euro RTV AGD (Tematyczny emblemat w grze, Wizytówka, Zawieszka do broni) oraz sieci Empik (3 godziny Podwójnego Doświadczenia). takie cos z fb...moze komus sie przyda
Opublikowano 24 października 20195 l Kto z Was bedzie pykal online na PC? Jesli sa tu takie osoby to podawajcie swoje identyfikatory z bettlenet, jak nie chcecie tutaj publicznie to mozecie na priv I napiszcie tez od razu czy gracie tylko na myszce czy czasem dla odmiany tez padem, bo ja jestem chetny i na to i na to
Opublikowano 24 października 20195 l W becie na ps4 nie było wsparcia hdr. Jak w pełnej wersji też nie będzie to się wkur....!!
Opublikowano 24 października 20195 l Patrząc na zdjęcie kolegi @creatinfreak nasuwa mi się pytanie: Czy można wybrać do zassania i tym samym uruchomienia tylko i wyłącznie modułu multiplayerowego? nie ukrywam, że singlem jestem zainteresowany jak zwyczajami plemiennymi Masajów na przełomie XVII - XVIII wieku.
Opublikowano 24 października 20195 l Dajcie znać jak kampania, bo srulti mam w pompie Liczę na co najmniej poziom Black Ops. Edytowane 24 października 20195 l przez [InSaNe]
Opublikowano 24 października 20195 l Dawno odbiłem od CoD-a, ale kampanię w World at War wspominam z sentymentem. Takie płacze były o przegięty poziom trudności na Veteranie (jesli dobrze pamiętam, głównym zarzutem był spam granatami), a ja tak lubiłem tę grę (multi też uwielbiam), że zrobiłem calaka na Xboskie i dwa razy platynę na PS3. xd
Opublikowano 24 października 20195 l kiedy embargo znika? Jutro premiera i recek nie ma. Jaram się jak za czasów pierwszego Moderna, jutro będzie grane
Opublikowano 24 października 20195 l Rozumiem, że jak dotrwać do 24 to dzisiaj włączę? 3 godziny temu, Frantik napisał: @popi_91 FranTicPL easye83
Opublikowano 24 października 20195 l 8 godzin temu, Frantik napisał: @popi_91 FranTicPL Nie mogłem Cię dodać (opcja wyślij prośbę była nieaktywna), ale wujek google pomógł i już wiem o co kaman, musisz podać jeszcze swój 4 cyfrowy identyfikator, jak w aplikacji battlenet rozwiniesz tą strzałeczkę w prawym górnym rogu przy Twoim nicku to tam po hasztagu będą 4 cyfry i trzeba wpisać to wszystko i dopiero można kogoś dodać. @easye - to samo co wyżej. PS. Możecie Wy mi wysłać zapro: popiol#2410
Opublikowano 25 października 20195 l Dźwięk w tej grze na kinie domowym to jest majstersztyk. Do tej pory wzorem był Battlefield, ale tu jest jeszcze lepiej. Kosmos. Ale i grafika fajna w 4k i z HDR. Na OLED sceny w podziemiach i z racą... czapki z głów.Gameplay... stary dobry cod.
Opublikowano 25 października 20195 l Spczyście się to prezentuje na oledzie a udźwiękowienie to jak ktoś wyżej napisał z porządnym basem urywa łeb.
Opublikowano 25 października 20195 l wszystkie skórki na bron wiec moze jest szansa ze nie będzie jakiegoś kolorowego jarmarku btw. zawartość z dysku instalowała mi sie dłużej niż ściągał się 81gb patch. Chyba powoli czas sie zegnać z tradycyjnymi pudełkami... Edytowane 25 października 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 25 października 20195 l poza tymi różowymi, żółtymi, czerwonymi, jaskrawo zielonymi? Ale i tak lepiej niż w poprzednikach.
Opublikowano 25 października 20195 l Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Gameplay... stary dobry cod. Ech, najgorzej.