Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Powinna być możliwość wyłączenia tego w opcjach. 

Teraz dobrze pamiętam czemu przestałem grac w Girsy 3. Tylko brudna i miensista jedynka, no i dwojka. 

Kto chce oglądać zlote karabinki to niech ogląda. Mnie to wqurwia oczy. 

Edytowane przez II KoBik II
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Studio mix na moim kinie deklasuje ten z battlefielda, odnoszę wrażenie że w becie grało się lepiej było bardziej płynnie ale może to Apex mnie rozpieśćił. 

Edytowane przez Absolem
Opublikowano (edytowane)

Tak by wychodziło, że tyle tych map jest. Tylko, że nie da się wybrać trybów tylko 6vs6 jak w becie. Grasz wszystko 6vs6, 10vs10, 20vs20, inaczej byłby niezły śmiech, 4 mapy. :blink:

Edytowane przez Wooyek
  • WTF 1
Opublikowano

jest dobra promka ale kończy się dzisiaj https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/gaming/console-games/ps4-call-of-duty-modern-warfare-2019-playstation-plus-3-month-subscription-bundle-10201293-pdt.html

Dawno grałem w tego typu gry to się przejdzie singla, obczai multi i sprzeda do cexa za dobrą kasę a 3 miechy plusa się na pewno nie zmarnują :lapka:

Opublikowano

Ok, kilka godzin w singlu zrobione. Odniosę się więc wyłącznie do singielka.

Grafika: Na wysokim poziomie. Technicznie żadnych przycięć, chrupnięć. Płynnie, niczym szprotka wyjebana z puszki na lastriko.

Gameplay: Nie widać nóg  ;(  , ale krew ładnie tryska z ran po postrzałach. Dynamiczne akcje, różnorodne aktywności. No, ewidentnie widać szczyt możliwości aktualnej generacji. 

Dźwięk: majstersztyk!!! Tu bez komentarza, bo to trzeba usłyszeć.

Dużo, dużo funu płynie u odbiorcy, szczególnie u weterana, który wszystkie części na wszystkich platformach "robił" na premierę.

af2dca086319dc07med.jpg1867ce9e79792e05med.jpg

Ps: łatka 1,04 weszła teraz.

• Plusik 3
Opublikowano

Jeżeli ktoś narzekał na quickscope w mp u snajpera to niech lepiej nie włącza gry nie wiem co to za glich ale 3,4 typów to snajperzy, wystawiasz głowę i giniesz. Generalnie to gra która nie wymaga praktycznie żadnego skila jeżeli ktoś cię zobaczy szybciej giniesz a giniesz częściej niż w blackops. 

Opublikowano
26 minut temu, Absolem napisał:

Jeżeli ktoś narzekał na quickscope w mp u snajpera to niech lepiej nie włącza gry nie wiem co to za glich ale 3,4 typów to snajperzy, wystawiasz głowę i giniesz. Generalnie to gra która nie wymaga praktycznie żadnego skila jeżeli ktoś cię zobaczy szybciej giniesz a giniesz częściej niż w blackops. 

Jeśli pozostawili wszystko z bety, a pewnie zostawili i niczego nie zmieniali to w tym CoD-ie żadnego quickskope`a nie ma. Zanim Twój wojak przystawi broń do oka to mijają wieki. Nie wiem skąd to wrażenie, że QS jest... 

Opublikowano (edytowane)

Po 17 kupilem gre, w okolicach 18 włożyłem do napędu. Skończyło sie instalować przed chwilka. Odpalam, a tu info ze update i leci jakies 1,93GB....

Prawie 7h zeby odpalić gre- to sa żarty....

Edytowane przez iluck85
Opublikowano
9 godzin temu, Absolem napisał:

Nie chodzi o qs tylko o to że ze snajpy wchodzi wszystko bez qs

Zapewniam Cię, że nie wszystko. Ograłem betę wzdłuż i wszerz wiele godzin i w 80-ciu procentach korzystałem tylko ze snajperek. Uważam, że jest nawet trudniej trafić, tyle tylko jak z tej pierwszej snajpy już trafisz to gleba. QS w zasadzie wyeliminowano, co jest dużym utrudnieniem dla tych, co tego ficzera nadużywali. 

Opublikowano
No może po prostu lamisz ze snajpą i tyle. 
Nie lamię, mówię jak jest.
Jak to jest z tym cross play? Jest filtr na myszki i pady, czy jak w becie każdy gra z każdym?
Skoro w becie filtr był to tym bardziej w fullu.