Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano

Na 100% będą festyniarskie skórki to jest cod, każdy cod to ma:)

Opublikowano

Powinna być możliwość wyłączenia tego w opcjach. 

Teraz dobrze pamiętam czemu przestałem grac w Girsy 3. Tylko brudna i miensista jedynka, no i dwojka. 

Kto chce oglądać zlote karabinki to niech ogląda. Mnie to wqurwia oczy. 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

18 minut temu, firana140 napisał:

56 giga patchu na ps4, o matko.

To sobie dziś pograłem :reggie:

Opublikowano

Powinni dawac predownload patcha 48h. Ale jak tak dalej pojdzie to faktycznie fizyczne kopie straca sens.

Opublikowano

jak dla mnie gra sie swietnie i w końcu oprawa audio-wizualna jest iście battlefieldowa

rzeczywiście dźwięk na kinie domowym to miazga :) 

wciągnęło mnie mocno póki co

Opublikowano

Studio mix na moim kinie deklasuje ten z battlefielda, odnoszę wrażenie że w becie grało się lepiej było bardziej płynnie ale może to Apex mnie rozpieśćił. 

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

czy to prawda ze do trybow 6v6 sa tylko 4 mapy a np tdm 10vs10 gra sie na mapie z bety gdzie biegalo 64 graczy??

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Tak by wychodziło, że tyle tych map jest. Tylko, że nie da się wybrać trybów tylko 6vs6 jak w becie. Grasz wszystko 6vs6, 10vs10, 20vs20, inaczej byłby niezły śmiech, 4 mapy. :blink:

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

jest dobra promka ale kończy się dzisiaj https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and-home-entertainment/gaming/console-games/ps4-call-of-duty-modern-warfare-2019-playstation-plus-3-month-subscription-bundle-10201293-pdt.html

Dawno grałem w tego typu gry to się przejdzie singla, obczai multi i sprzeda do cexa za dobrą kasę a 3 miechy plusa się na pewno nie zmarnują :lapka:

Opublikowano

Ok, kilka godzin w singlu zrobione. Odniosę się więc wyłącznie do singielka.

Grafika: Na wysokim poziomie. Technicznie żadnych przycięć, chrupnięć. Płynnie, niczym szprotka wyjebana z puszki na lastriko.

Gameplay: Nie widać nóg  ;(  , ale krew ładnie tryska z ran po postrzałach. Dynamiczne akcje, różnorodne aktywności. No, ewidentnie widać szczyt możliwości aktualnej generacji. 

Dźwięk: majstersztyk!!! Tu bez komentarza, bo to trzeba usłyszeć.

Dużo, dużo funu płynie u odbiorcy, szczególnie u weterana, który wszystkie części na wszystkich platformach "robił" na premierę.

af2dca086319dc07med.jpg1867ce9e79792e05med.jpg

Ps: łatka 1,04 weszła teraz.

Opublikowano

Jeżeli ktoś narzekał na quickscope w mp u snajpera to niech lepiej nie włącza gry nie wiem co to za glich ale 3,4 typów to snajperzy, wystawiasz głowę i giniesz. Generalnie to gra która nie wymaga praktycznie żadnego skila jeżeli ktoś cię zobaczy szybciej giniesz a giniesz częściej niż w blackops. 

Opublikowano
26 minut temu, Absolem napisał:

Jeżeli ktoś narzekał na quickscope w mp u snajpera to niech lepiej nie włącza gry nie wiem co to za glich ale 3,4 typów to snajperzy, wystawiasz głowę i giniesz. Generalnie to gra która nie wymaga praktycznie żadnego skila jeżeli ktoś cię zobaczy szybciej giniesz a giniesz częściej niż w blackops. 

Jeśli pozostawili wszystko z bety, a pewnie zostawili i niczego nie zmieniali to w tym CoD-ie żadnego quickskope`a nie ma. Zanim Twój wojak przystawi broń do oka to mijają wieki. Nie wiem skąd to wrażenie, że QS jest... 

Opublikowano

Nie mogę grać online (?). Wprawdzie gra się jeszcze instaluję, ale pack multi już się zainstalowałem. Wyskakuje mi komunikat, że mój profil jest offline?
Dafak?

Opublikowano
27 minut temu, Czezare napisał:

Nie wiem skąd to wrażenie, że QS jest... 

Nie chodzi o qs tylko o to że ze snajpy wchodzi wszystko bez qs

Opublikowano

Po 17 kupilem gre, w okolicach 18 włożyłem do napędu. Skończyło sie instalować przed chwilka. Odpalam, a tu info ze update i leci jakies 1,93GB....

Prawie 7h zeby odpalić gre- to sa żarty....

Edytowane przez iluck85

Opublikowano
9 godzin temu, Absolem napisał:

Nie chodzi o qs tylko o to że ze snajpy wchodzi wszystko bez qs

Zapewniam Cię, że nie wszystko. Ograłem betę wzdłuż i wszerz wiele godzin i w 80-ciu procentach korzystałem tylko ze snajperek. Uważam, że jest nawet trudniej trafić, tyle tylko jak z tej pierwszej snajpy już trafisz to gleba. QS w zasadzie wyeliminowano, co jest dużym utrudnieniem dla tych, co tego ficzera nadużywali. 

Opublikowano
52 minuty temu, Czezare napisał:

Uważam, że jest nawet trudniej trafić,

No może po prostu lamisz ze snajpą i tyle. 

Opublikowano

Po 6h w multi może na dwóch mapach biegało więcej niż jeden snajper, tak to zdecydowana większość lata z AR, przynajmniej na koxie 

Opublikowano
No może po prostu lamisz ze snajpą i tyle. 
Nie lamię, mówię jak jest.
Jak to jest z tym cross play? Jest filtr na myszki i pady, czy jak w becie każdy gra z każdym?
Skoro w becie filtr był to tym bardziej w fullu.