Gość Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Teraz, Frantik napisał: Wersja PC pewnie znowu tylko na Battle necie. Brak karty na Steamie To już zostało potwierdzone akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Do niektórych edycji specjalnych gry będą dołączane paczki z operatorami. Nie będą dodawać jakichś specjalnych umiejętności, tylko wygląd, historię tych postaci i broń przez nich używaną w najbardziej znanych misjach z CoD4:MW.https://charlieintel.com/call-of-duty-modern-warfare-operator-packs-detailed/54484/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Nie, żebym grał w jakieś Cody od 7 lat, ale niech już spłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Jak im to wyjdzie to kupię. MW to akurat mój ulubiony CoD więcej patrzę na to trochę przez mgłę sympatii, ale jak to spyerdolą, to nigdy nie wrócę do tej serii. Liczę na powrót misji Spec- Ops, ale bez Juggernautów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 1 godzinę temu, McDrive napisał: Jak im to wyjdzie to kupię. MW to akurat mój ulubiony CoD więcej patrzę na to trochę przez mgłę sympatii, ale jak to spyerdolą, to nigdy nie wrócę do tej serii. Liczę na powrót misji Spec- Ops, ale bez Juggernautów. No chyba żartujesz, za(pipi)iste to było. Ten dźwięk i panika, gdy się pojawia... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 14 minut temu, krzyhu923 napisał: No chyba żartujesz, za(pipi)iste to było. Ten dźwięk i panika, gdy się pojawia... Taaa... I zero przyjemności z walki tylko nadzieja, że starczy amunicji i uda się przeżyć. Co kto woli. Hm... Ogólnie, to nie było zbyt realistyczne więc technicznie nie powinni się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 15 minut temu, McDrive napisał: Taaa... I zero przyjemności z walki tylko nadzieja, że starczy amunicji i uda się przeżyć. Co kto woli. Hm... Ogólnie, to nie było zbyt realistyczne więc technicznie nie powinni się pojawić. No jak survivalu w grach nie lubię (poza niektórymi RPG), tak mi się taki survival w tej grze podobał. Ale tylko w co-opie na splicie, bo inaczej ten tryb nie ma dla mnie sensu. Co kto lubi, wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 (edytowane) oby tylko nie bylo w multi rozowych karabinow i swiecacych zbroi skoro ida w realizm przedstawionego swiata Edytowane 31 maja 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 2 minuty temu, Szymek_PL_ napisał: oby tylko nie bylo w multi rozowych karabinow i swiecacych zbroi skoro ida w realizm No ja myślę, ale poza tym to chciałbym aby zlikwidowali killstreak-i, bo ilość śmigłowców na tych mapach wielkości mieszkania była za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2019 No nic będzie trzeba kupić xd a obiecałem sobie ze bo4 to ostatni mój cod xd całe szczęście ze nie będzie Season Pass, ale na bank coś wykombinują żeby golić graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 1 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2019 Będą golić na różowych skinach i nożach, pomimo tego że mówią o realistycznej otoczce. Chciałbym się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 4 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Powiem Wam, że się jaram! W końcu powrót do najlepszej serii CODa. Aczkolwiek zastanawiam się na jakiej zasadzie ma działać ten reboot. Te same postacie tylko inna historia? Czy zupełnie nowe uniwersum i tylko Price jako łącznik. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 8 minut temu, flavio napisał: Powiem Wam, że się jaram! W końcu powrót do najlepszej serii CODa. Aczkolwiek zastanawiam się na jakiej zasadzie ma działać ten reboot. Te same postacie tylko inna historia? Czy zupełnie nowe uniwersum i tylko Price jako łącznik. Ciekawe. Cytat The new game is not set in the same universe as the existing trilogy--Infinity Ward says that world had left little room to raise the stakes further--but it does feature some familiar faces. Captain Price is back, for example, but with a new voice actor. Czyli tak postacie wracają historia jest inna w innym uniwersum niż poprzednie MW. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Potem będą mogli łączyć rzeczywistości. W trzeciej części będziemy ratować Roacha i Ghosta :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 moze pokaza jak powstawala ekipa ktora gralismy na poprzedniej generacji Fajnie byloby zobaczyc Ghosta Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2019 ktos wie czy na e3 bedzie jakis pokaz rozgrywki? cos ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Nope, nie ma nic. Spodziewam się gameplayowego debiutu na State of Play, w końcu mają umowę marketingową z Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 16 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2019 Pierwsze Call of Duty od czasów Black Ops 1 którym się jaram. Wreszcie jakiś konflikt w normalnych realiach współczesnych w (oby) ładnej grafice na nowym silniku, przecież jako fan cod mw to trzeba sprawdzic. Ciekawe czy grę pokażą na gamescomie bo hajpik lekko wjechał. Ostatnio czuje jakiś niedobór fajnych fpsow, ostatnio podobał mi się doom i długo długo nic eh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 Mam podobnie. Większość ostatnich odsłon za wyjątkiem Advanced Warfare olałem i nie przypuszczałem, że kiedykolwiek wrócę do serii, już nawet nie mówiąc o hajpowaniu się nowymi częściami. No ale przy okazji Modern Warfare jest inaczej i chcę wierzyć, że się nie zawiodę. Póki co wszystko brzmi lepiej niż dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Dzis o 19 prezentacja. Nie powiem, że jestem ciekawy jak to wygląda bo to chyba pierwszy cod od dawna na ktorego pokaz czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 2 godziny temu, Jakim napisał: Dzis o 19 prezentacja. Nie powiem, że jestem ciekawy jak to wygląda bo to chyba pierwszy cod od dawna na ktorego pokaz czekam. Mam nadzieję, że nie będą pokazywać tylko trybu 2v2 w MP, ale też coś z SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Chyba tylko sam tryb 2vs2 pokażą. Potem ma coś jeszcze być 17ego, może inny tryb albo singiel właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 Ważne, że pokażą mechanikę. Obojętnie jaki tryb nie był by pokazany po kilku sekundach gameplayu widac co zostało zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2019 kurde przegapilem xd bylo cos ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi