Czezare 1 450 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Gdybym miał dziesięć rąk, to bym się wszystkimi podpisał co ten autor pisze: https://www.spidersweb.pl/2019/11/call-of-duty-modern-warfare-lament.html Ten rozkoszny bul dópy SMG-owców ADHD-owców, że jakiś tam szotganik za mocny, claymore`y w w wąskich korytarzach i słychać ich kroki Nawet mi ich nie żal 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Sam biegam ze smartami, bo mobilne i szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Dopakowany Kilo z magazynkiem na 50 naboi plus 725, duch i szybka zmiana broni i rucham wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Za to mamy ADHD-owców z shotgunami, które kładą na 20 metrowych dystansach, raj dla noobkow nie trzeba nawet umieć celowac, ale jestem przekonany, że te noobskie i kamperskie rozwiązania zostaną przez developerow usunięte albo mocno znerfione, wtedy w tej gierce dla noobkow nie będzie miejsca i wcale mi ich nie będzie żal Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 No to kampienie i siedzenie po kątach jest trochę irytujące wczoraj w nocy jak grałem to na 4 mecze tylko jeden udało się skończyć przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 (edytowane) Najwięksi YouTuberzy zaczynają narzekać, że gra nie sprawia przyjemności, po tygodniu także spokojnie. Albo ktoś to ogarnie, albo w tą popularną grę za 2 miesiące nikt grał nie będzie, oprócz oczywiście graczy z PE. Edytowane 5 listopada 2019 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Co roku nowy cod i co roku to samo, dzbany to kupują, a później płacz że wszędzie kampa. Niby jak ma być inaczej skoro gra wynagradza taki styl gry. Lepiej odpalcie jakieś Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Dawać akimbo shotguny i commando Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Ja polecam nauczyć się grać, po prostu ludzie nauczyli się map i zmienili styl gry a jak wiadomo ten jest trochę inny od wcześniejszych odsłon, lub inaczej, bardziej zależy od trybu w jakim się gra. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Ludzie jak płaczą w tym temacie ... gra życia, czy jak? Przypomniał mi się jeden choptaś z wspólnej gry tdm w bo2. Ekipa była spoko, rzeczony chopek też w miarę sobie radził, ale jak coś spaścił, to od razu płacze: " No kurwa jak to możliwe? No ja prdlę, napierdalam w niego, a ten nic...". I takie tam na pełnym ryju w słuchawkę. Trzeba było go wyciszać, a z czasem oddelegować z teamu. Ja gram bez żadnej spiny. Nawet, jak harda ekipa po drugiej stronie barykady działa, pięknie - zgrani i zbalansowani drużynowo, to leci się te meczyki. Jakoś tak dobrze się w tą odsłonè gra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Po początkowym łomocie od kogo popoadnie uważam że to najlepsza część od BO2. W perspektywie nowe mapy i mam wrażenie że Battle Royal też się pojawi, takiej gry na szybką rundę od jakiegoś czasu bardzo brakowało problem jest w tym że jak się zacznie grać to ciężko skończyć i syndrom jeszcze jednego meczu jest nagminny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 Fajny szotganik, taki nie za mocny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 (edytowane) Kiedyś w MW2 była taka zabawka jak 1887 w połączeniu z akimbo zrobilem w meczu 74 kille, kiedyś kurła to było Edytowane 7 listopada 2019 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 6 minut temu, Absolem napisał: Kiedyś w MW2 była taka zabawka jak 1887 w połączeniu z akimbo zrobilem kiedyś w meczu 74 kille, kiedyś kurła to było O jezu jakie to dobre bylo Na mapach typu Scrapyard czy Favela można było tylko biegać i nie celować nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 A było, było. Padłem nie raz ofiarą takiego adhd-owca, samemu nie zniżając się do jego pioziomu ;) Może to Ty Absolem mnie wtedy zabijałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 Maybe Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 4 godziny temu, Absolem napisał: Kiedyś w MW2 była taka zabawka jak 1887 w połączeniu z akimbo zrobilem w meczu 74 kille, kiedyś kurła to było I co się dziwić, że dzieci płaczą skoro od wspomnianej części struktura map i rozgrywka się nie zmieniła do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 Nie zmieniło się to że na każdą mapę trzeba próbować różne taktyki i tak z tym przegietym 725 dostawałem wczoraj w pisdeczkę na małych mapach od typów ze smg, no wręcz nie dało się do nich podejść, plus prześladowanie co dwa strzały też nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 Godzinę temu, Absolem napisał: Nie zmieniło się to że na każdą mapę trzeba próbować różne taktyki i tak z tym przegietym 725 dostawałem wczoraj w pisdeczkę na małych mapach od typów ze smg, no wręcz nie dało się do nich podejść, plus prześladowanie co dwa strzały też nie pomaga. Znerfią szotgany i będzie gites. Głównie problemem jest moim zdaniem zbyt duży zasięg niektórych broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 8 listopada nowe mapki 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 Też macie teraz jakąś kolejkę serwerową? Prace techniczne na serwerach niby i czekam w kolejce, z tym, że czas oczekiwania zamiast maleć to rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2019 Na xboxie nie ma żadnego problemu właśnie gram dominację Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2019 Jest aktualizacja i jest nerf na M4 i 725 bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 8 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2019 Świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2019 Dobre zmiany, szkoda, że wyjeżdżam na tydzień, to nie przetestuję ich sam - ciekawi mnie jak procentowo wyglądają zmiany w parametrach broni, zdziwiony też jestem troszkę nerfem PKM, bo ostatecznie rzadko widzę, szczególnie w 1v1 na długim dystansie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi