Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może czy w Polsce można gdzieś dostac Doritos albo Mountain Dew z kodami na 2xp do Modern Warfare? Rok temu Monsterki z kodami na 2xp do Black Ops 4 były w większości sklepów. 

Opublikowano
10 godzin temu, MaZZeo napisał:

To chyba najfajniejszy element gry że pod każdą bronią kryją się tak naprawdę 2-4 inne guny. No ale grindować trzeba.

Ale jak to w CoD w miarę szybko się wbija.

Opublikowano

Podobno ludzie zgłaszają takie problemy, to samo jest granatami dymnymi, że przez dym kule nie dochodzą i jeszcze jakieś krzywe akcje z perspektywą typu, chowasz się za przeszkodą, albo podchodzisz do jakiejś osłony i nie widzisz jeszcze przeciwnika, ale on już widzi Cię w połowie i zabija. 

Opublikowano
8 minut temu, Wooyek napisał:

podchodzisz do jakiejś osłony i nie widzisz jeszcze przeciwnika, ale on już widzi Cię w połowie i zabija. 

Dokładnie to wczoraj miałem.

Btw. Jak ta gra się pięknie rozwija, ile zawartości dochodzi - serce rośnie.

A samo giercowanie - poezjo ty moja!

Wczoraj wieczorkiem po pracy chciałem pyknąć kilka szbkich meczyków przed dead strandind i pach!

ds włączyłem po pierwszej w nocy.

Pytanko: w realistycznym tylko jedna mapa mi się włącza Azhir Cave z trybem nocnym. Próba podjęta ok 10 razy. Tak ma być?

Opublikowano

Też to stwierdził Pingwin, nowy silnik, od ch.uja problemów, zanim to ogarną to pewnie im zejdzie, ale zawsze to Treyarch będzie mniej w czarnej dupie, bo coś Infinity Ward połata. 

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem, stąd mam dwa pytania, mianowicie:

- czy są osobne playlisty/filtry, żeby nie parowało w multi z graczami używającymi klawiatury i myszy na konsolach? To ze crossplay z PC można wyłączyć to wiem ale podobno sporo osób uzywa kmb na ps4, 

- czy gra obsługuje dowolna klawe/mysz na ps4 ? W razie czego aby wyrównać szanse 

Opublikowano
16 godzin temu, Intotherain napisał:

Zastanawiam się nad zakupem, stąd mam dwa pytania, mianowicie:

- czy są osobne playlisty/filtry, żeby nie parowało w multi z graczami używającymi klawiatury i myszy na konsolach? To ze crossplay z PC można wyłączyć to wiem ale podobno sporo osób uzywa kmb na ps4, 

- czy gra obsługuje dowolna klawe/mysz na ps4 ? W razie czego aby wyrównać szanse 

jeżeli grasz na K/M niezależnie na jakim sprzęcie, to wrzuca się do matchmakingu tylko z takimi ludźmi którzy też używają gryzoni

• Plusik 1
Opublikowano

Kurczę gram od dwóch dni ( jest to mój pierwszy cod od czasów mw2) i gunplay jest świetny. Jedyne co boli to ilość pierdół na ekranie w normalnej grze, nie da sie wyłączyć licznika punktów żeby nie zalewały ekranu? Realism pod tym względem jest świetny bo ttk z normala( prócz headshotow) ale tylko jeden tryb:facepalm: oby dodali coś w przyszłości, hc mimo ograniczonego huda ma zbyt szyki ttk ( takie odnoszę wrazenie, może kwestia przyzwyczajenia) i zdaje mi się ze brakuje jakby złotego środka w tym wszystkim.