Wooyek 1 130 Opublikowano 27 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 27 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2019 Po każdym meczu za każdym razem zmienia się lobby, da się jakoś grać jak w poprzednich grach że siedzi się w tym samym lobby? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2019 Nie, bo w tej części MMR jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 28 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2019 No SBMM robi niezłe żniwo. Jak trafisz na niewłaściwy moment na mapie shoothouse, to nie ma ch.uja na Mariole, że wyjdziesz z meczu z twarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 28 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2019 ale w sumie dobrze działa ten SBMM bo u mnie wszyscy z friendlisty mają K/D gdzieś 1-1,10 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 18 godzin temu, MaZZeo napisał: ale w sumie dobrze działa ten SBMM bo u mnie wszyscy z friendlisty mają K/D gdzieś 1-1,10 xD U mnie tylko jeden ma 1.51. Nie wiem jak ludzie to robią, ale podziwiam. Ogólnie gra się naprawdę dobrze, ale przydałoby się więcej map do kill confirmed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 (edytowane) Dziwne to bardzo, ale wciagnal mnie ground war Jednak lata spedzone w battlefieldzie robia swoje, transporter opancerzony robi niezla sieke, bo na GW polowa biega ze snajperkami Nawet z randomami dość latwo wygrac, wystarczy biegac i przejmowac punkty. Początek każdego ground war Edytowane 30 listopada 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 14 godzin temu, Bartg napisał: Dziwne to bardzo, ale wciagnal mnie ground war Jednak lata spedzone w battlefieldzie robia swoje, transporter opancerzony robi niezla sieke, bo na GW polowa biega ze snajperkami Nawet z randomami dość latwo wygrac, wystarczy biegac i przejmowac punkty. No ludzi widać nie ogarniają o co chodzi i zamiast ekwipować wyrzutnię próbują uciekać Nie ma zmiłuj jak ktoś ogarnięty wejdzie w bwp lub kto. Dzisiaj zamknąłem na respie przeciwną drużynę na jedną trzecią meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Jakby jeszcze crossplay wyłączyli w ground war byloby mega... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 9 minut temu, Bartg napisał: Jakby jeszcze crossplay wyłączyli w ground war byloby mega... Tak, zdecydowanie, ale obawiam się, że wtedy SBMM ogłupiałby i na mecz czekałoby się jakieś piętnaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2019 Maksymalny poziom wbity idealnie przed resetem Nie dziwię się, że ktoś ma ratio większe niż 1.1. Wystarczy wojna naziemna i pojazdy. Te pomimo, że słabsze niż w BF sprawiają wrażenie silniejszych tylko dlatego, że ludzie nie umieją korzystać z rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2019 Jak kampania jest strasznym balasem to multi w tej grze jest przefantastyczne. Dawno się tak dobrze nie bawiłem online i aż chce się grać bo strzelanie daje ogrom satysfakcji. Szkoda tylko, że gra tyle lamusów, szczególnie z PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 1 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2019 Czy za maksymalny poziom 155 dostaje się jakąś nagrodę? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2019 11 minut temu, Czezare napisał: Czy za maksymalny poziom 155 dostaje się jakąś nagrodę? M4 w wersji OG: Co prawda to tylko blueprint i można go sobie "złożyć" po wymaksowaniu broni z dostępnych dodatków, ale nie będzie wyglądał dokładnie jak na zdjęciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 A jak to jest z tymi blueprintami? Można sobie ustawić zadania do wykonania. Np jak się zrobi siedem-osiem z rzędu np zabij 30x z osłoniętej wieżyczki, przywołaj 30x BSP, skorzystaj 30x ze wsparcia powietrznego itd to dostaje się np blueprint lub jak kto woli schemat broni. Mam już za zrobienie tego typu zadań np schemat pistoletu Plugawiciel (tłumaczenie polskie). Jak ze schematu wytworzyć samą broń? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 7 minut temu, Czezare napisał: A jak to jest z tymi blueprintami? Można sobie ustawić zadania do wykonania. Np jak się zrobi siedem-osiem z rzędu np zabij 30x z osłoniętej wieżyczki, przywołaj 30x BSP, skorzystaj 30x ze wsparcia powietrznego itd to dostaje się np blueprint lub jak kto woli schemat broni. Mam już za zrobienie tego typu zadań np schemat pistoletu Plugawiciel (tłumaczenie polskie). Jak ze schematu wytworzyć samą broń? przy wyborze broni jak masz jakiś schemat to po prawej stronie pojawia Ci się warsztat i tam wybierasz schemat. Jak sam zapiszesz sobie konfiguracje broni to tam tez Ci sie tworzy twoj schemat broni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Jeszcze jedno pytanie. Jak to nowe DLC jutro wjedzie to mają być również wstawione nowe stopnie wojskowe? Może prestiże wzorem starych odsłon wjadą? Widać, że bardzo dużo wiary już dobiło maxa 155. Jak dziś mocno przysiądę to też może się uda doskoczyć. Brakuje mi trzech stopni zaledwie. 2x EXP jest dziś do godz. 18-tej, więc zaczynając po robocie mam szansę Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Mi brakuje 7, ale dzisiaj wizyta u znajomych w studiu, więc nie wbiję :| - co do stopni: no nastąpi wyzerowanie do 55, jak w każdym następnym sezonie, plus z tego co kojarzę oprócz wyzwań/stopni oficerskich i zdobywania emblemów, będą też rzeczy związane z battlepassem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Czyli aby zdążyć odpuszczę sobie ozłacanie MK2 Carabine (brakuje mi już tylko kilku killi za broń bez dodatków i 18-tu podwójnych zabójstw). To drugie będzie maksymalnie czasochłonne tą bronią W zamian aby nabijać jak najwięcej prostych killi wezmę najłatwiejszą broń dla dałnów to jest M4A1 i będę kosił Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Ja masteruje kałacha. Nie wiem dlaczego, ale rewelacyjnie mi się nim gra. Mocno szarpie co prawda, ale i ładnie kosi. Natomiast M4a1 i ten startowy kilo nie oddają wrażenia prawdziwego strzału, jak kapiszony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 22 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał: Natomiast M4a1 i ten startowy kilo nie oddają wrażenia prawdziwego strzału, jak kapiszony. To się zgadza, ale z moich obserwacji wynika, że tak na ok 60% gawiedzi strzela z M4A1 bo ona praktycznie skilla do obsługi nie potrzebuje, niemal sama szyje. Nawet celować specjalnie nie trzeba. Gdyby nie konieczność szybkiego nadgonienia EXP-a w ogóle bym nią nie grał, bo zastrzelenie kogoś tym gunem w ogóle nie daje radochy i satysfakcji, no chyba że tubą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Ja nadgoniłem w ground war ponad dwanaście poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 W ogóle to zauważyłem, że ludziska w ogóle nie używają tuby, a wiadomo jaka to była plaga w choćby w MW2. Po guvnoburzy jaka się wówczas rozegrała zmniejszyli teraz znacząco splash damage i aby teraz kogoś tym uglebić to trzeba się postarać i posłać kolesiowi granacik centralnie pod nóżki, a nie 3m od niego. Fajnie się z tego szyje, zwłaszcza z rusztowań na Pccadilly do klientów kitrających się między autobusami Tak czy inaczej mogę przysiąc, że oprócz mnie dosłownie nikt tego nie używał i nie używa, a już naprawdę sporo meczów poza mną... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Ja wymaksowałem AUGa. Teraz zajmuje się AK, M4 i M13. Na duże mapy używam combo mp7 + mk2 Cytuj Odnośnik do komentarza
CaptainPoland 0 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Kupiłem call of duty modern warfare 2019 na ps4 w UK i chcialem wszyskich powiadomic bo wczesniej nie moglem znalesc tej informacji wiec dzieki mnie juz jest ,a wiec emigranci jesli chcecie polska wersje gry musicie kupic z Polski ,w UK jest tylko zmiana jezyka na francuski Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi