Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Hendrix napisał:

No jak każdy battlepass sezonowy jest czasowo ograniczony, za dwa miesiące kolejny się pojawi, z kolejnymi rzeczami do odblokowania na 100 poziomach. Oczywiście poziomy nieodblokowane przepadają.

uff to dobrze ze nie kupiłem bo bym sie wkopał. No ja nie dam rady w 2 miesiące wbić 100 lvli...

Opublikowano (edytowane)

Z zetonami Double XP pewnie dałbyś radę. Ja ostatnio trochę pogrywam, i chyba mam 20 Level na 55 dni przed końcem, a zaraz w nagrodę nowe żetony, do tego pewnie będą jakieś weekendy z podwójnym XP. Myślę że ten sezon powinienem skończyć (głównie przez pukawki, którymi grywam), pozostałe już zobaczymy...

Edytowane przez easye
Opublikowano

Podejrzewam ze jest jak w BO4 czyli liczy się głównie czas spędzony w grze niż xp, ale np wydaje mi się ze w takim Kill Confirmed leci to szybciej 

Opublikowano
7 godzin temu, chris85 napisał:

Po tym co się  znowu odjaniepawla w BFie kupiłem CoDa. Obym nie żałował xD który tryb będzie najlepszy na początek? 

Gdziekolwiek. SBMM i tak cię zrówna:Coolface:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem swoje trzecie (xD) pudełko w tym roku. Tak wiecie dla bezpieczeństwa w razie gdyby multi mi nie siadło. Przejdę singla i to oPlayStationuje po weekendzie. 

Wrzucam płytę i wyskakują mi 4 packi do pobrania, łącznie ponad 100 GB xD wliczając w to kampanię. Co tam jest na tej płycie się pytam się? Menu?  Gdybym wczoraj kupił taniej na promocji cyfroweczkę, już bym grał. Jak Boga kocham nigdy więcej tego plastiku. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Singiel wymiata tutaj akurat nie ma niespodzianki, ale multi o Panie :nosacz3:

Zagrałem dwa mecze w Hardpoint i w tym momencie BFV dla mnie umarł. MW to będzie idealne uzupełnienie dla mojego ukochanego R6. 

@Rozi Spróbuj może też Ci sądzie 

Opublikowano

Już mnie od jakiegoś czasu ręka świerzbi :/  Jeszcze mnie tak świerzbi, że na Klocka jestem w stanie kupić.

Opublikowano

@chris85 MW to mój pierwszy COD w którego gram online. Do tej pory od kilku ładnych lat grałem jedynie w Battlefield. W obecnej chwili mam już więcej godzin przegranych w MW niż w ostatnim BF

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Dlatego kupcie pudełko i jeśli multi wam nie pyknie, to przecież sprzedacie, to od buta w tej samej cenie  :cebula:

A z tego co widzę singiel tradycyjnie pęknie w dwa wieczory :frog:

Edytowane przez chris85
  • Dzięki 1
Opublikowano

Dobra, (pipi)a mać no, kupiłem na PS4 cyfrę za 195, nie wytrzymałem :/

Opublikowano
49 minut temu, Rozi napisał:

Dobra, (pipi)a mać no, kupiłem na PS4 cyfrę za 195, nie wytrzymałem :/

Na allegro są kody po 180 cyfrówki :p

ale bajka, ja tam pewnie pudełeczko łykne w najniższym czasie.