Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, oFi napisał:

Ale cyfra jest aktualnie za 216 w przecenie na psnie :notsure:

Plus kod -10%.

Opublikowano

No fajna ta młócka, tylko za dużo Claymore'ów. Strzelanie z broni i udźwiękowienie to sztosik (po becie było wiadome). Kamperzy wyzywają przez mikrofon, jak się ich niszczy. Taki stary-nowy CoD.

Opublikowano

Czy w kolejnej grze twórcy rotują trybami? Rozumiem, że nie pogram sobie Gunfighta klasycznego obecnie?

Opublikowano
Chciałbym zaprosić wszystkich graczy call of duty (głównie Modern Warfare) do dołączenia na nasz serwer discord. :)

Zaproszenie na serwer discord: https://discord.gg/G3r4pKg

Jesteśmy w stanie zapewnić:

- Osoby do wspólnej gry.
- Odpowiednią ilość kanałów do rozmów.
- Miłą, przyjemną i dojrzałą atmosferę.
- Dużo specjalnych rang wyróżniających graczy z np. większym KD.
- Możliwość stworzenia kanału klanowego.
- Rozgrywki 5v5 4fun i turnieje z nagrodami.
- Kanał z najnowszymi wiadomościami ze świata Call Of Duty.

Pozdrawiam, lider klanu "Heads Of Hydra" i właściciel serwera Call Of Duty Polska. 

Opublikowano (edytowane)

Czekam aż mnie "system" wrzuci do lepszych graczy, bo w dwóch meczach Kill Confirmed dwa razy byłem MVP z 21 fragami na koncie. Wątpię, że jestem tak dobry w nowej gierce :dynia:

No ale szczerze przyznam, że bawię się świetnie. Gunplay i TTK są idealne. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Da się jakoś odznaczyć broń z blueprintu? Użyłem wyglądu na PKMie i chciałbym kurde wrócić do klasycznego :/

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.12.2019 o 13:19, chris85 napisał:

Zagrałem dwa mecze w Hardpoint i w tym momencie BFV dla mnie umarł. 

bez kitu ostatnio odpaliłem BFV by obadać mapy z dodatku i taki czerstwy jest ten gunplay w porównaniu do MW... kto by pomyślał.

@Rozi przecież wystarczy że weźmiesz podstawową broń i zaczniesz na niej montować dodatki, a nie korzystać z blueprinta.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Wiem, ale z ciekawości kliknąłem. Dobra, już wiem o co chodzi xd

Opublikowano

Chyba coś nadal jest popsute z naliczaniem wyzwań, bo zabiłem z 5 wrogów pistoletem, a naliczyło tylko jednego, kurwa no.

Opublikowano

Zrobiłem "Wiatr boczny" z randomami przy zerowej komunikacji. Ja pyerdole, jeszcze mi się łapy trzęsą. Ostatnia faza obrony/ transportu rdzenia, to była makabra. Kiedy śmigłowiec przyleciał byłem sam, a z dwóch stron kolosy w moim kierunku. Nie wiem jak mi się udało dojść do helikoptera:facepalm:

Opublikowano

No na Shipmencie rodzisz się często pół metra od wroga, czasami w 10 sekund nie zdążysz odrodzić się ani razu.

Opublikowano
47 minut temu, Rozi napisał:

No na Shipmencie rodzisz się często pół metra od wroga, czasami w 10 sekund nie zdążysz odrodzić się ani razu.

Tak jakby na poprzednim było lepiej:reggie:

Opublikowano

Dla mnie to mapa ciekawostka, po pijaku można zagrać i zapomnieć.

Opublikowano

Ta mapa to typowy meat grinder - raz na jakiś czas dobra odskocznia. W sumie CoD zawsze miał w swoim repertuarze takie "skondensowane" mapy.  W tej edycji przydadzą się do levelowania broni :V

Opublikowano

Dla mnie mogłoby jej nie być albo tylko w wersji 2v2, wszystko powyżej, to już masochizm. Shoothouse nie jest dużo lepszy. Taka przypominajka map dla wiewiórek z każdej części od czasu BO. Niektórzy nawet przestali grać gdy tylko wywalili ją z 24/7:pawel:

• Plusik 1
Opublikowano

Pytałem już, ale zapytam jeszcze raz: doprawdy nie ma nigdzie opcji zwiększenia slotów ustawiania różnych broni? Przydało by się więcej niż pięć :( Kiedyś dodatkowe sloty dostawało się za prestiże, a teraz...nie wiem:dunno: