Opublikowano 7 maja 20204 l Wyłączenie gry i włączenie ponownie ustawia licznik na miejscu. Ale nie zawsze. Wygląda tak jakby w tle i tak zliczało co zauważyłem pp obserwacji licznika. Inna rzecz że do kuszy trzeba pięć zabójstw z karabinu a w jednym meczu mialem tylko 4 a i tak zaliczyło. Także tego. Problem z tą grą mam taki że wkręca mnie bardzo, na tle innych fpsow wypada imo nieba a ziemia. Głównie dlatego, że lubie militaria jako takie a pif pafy z laserków czy innych gier gdzie pukawki wyglądają jak zabawki to mnie to średnio rusza. A alternatywy nie ma.
Opublikowano 7 maja 20204 l Godzinę temu, II KoBik II napisał: Głównie dlatego, że lubie militaria jako takie a pif pafy z laserków czy innych gier gdzie pukawki wyglądają jak zabawki to mnie to średnio rusza. A alternatywy nie ma. O to to. Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje.
Opublikowano 7 maja 20204 l Ja nigdy nie byłem wielkim fanem multi ale od czasów BF1 (bf v tez nie taki zly ale jednak jedynka duzo lepsza) COD MW po prostu rządzi w tej dziedzinie.
Opublikowano 7 maja 20204 l Godzinę temu, Koleś88 napisał: Ja nigdy nie byłem wielkim fanem multi ale od czasów BF1 (bf v tez nie taki zly ale jednak jedynka duzo lepsza) COD MW po prostu rządzi w tej dziedzinie. no niestety Szwedzi tak skopali BF V, że InifnityWard nie musiało wymyślać koła na nowo, a jedynie usprawnić już to co mieli wypasione poprzednio Edytowane 7 maja 20204 l przez oFi
Opublikowano 7 maja 20204 l Infinity Ward właśnie wypuściło małego patcha na wszystkie platformy. Oto niektóre ze zmian:Zbalansowano obrażenia amunicji śrutowej w rewolwerze .357. Naprawiono błąd, przez który na większym dystansie magnum z amunicją śrutową miał zbyt wysokie obrażenia. Zmniejszono pozoim trudności wyzwań związanych z granatami dymnymi.Załatano glitche związane m.in z pojazdami oraz Zainfekowaną Wojną Naziemną. GameBattles: naprawiono błędy, przez który niektórzy gracze nie mogli dołączyć do nowego meczu. Więcej:https://www.infinityward.com/news/2020-05/MW_Patch_Notes_May_7
Opublikowano 7 maja 20204 l 6 godzin temu, oFi napisał: O to to. Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje. Już dziesiątki razy było to poruszane, iż myślałem, że mamy już to już omówione. Jak któraś mapa wybitnie Ci nie leży to w trakcie rozbiegówki robisz exit i voila. O wiele lepsze niż granie na Hackney Yard, Shipment lub Shooting House na okrągło non stop.
Opublikowano 7 maja 20204 l dokladnie tak jak Czezare pisze, brak wyboru map najlepsze co spotkalo coda w ostatnim czasie
Opublikowano 8 maja 20204 l W dniu 7.05.2020 o 12:06, oFi napisał: O to to. Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje. A nie prościej wyłączyć crossplay i grać ze znajomymi? Głosowanie na mapy podobnego do tego jakie było w BF1? Never. Edytowane 8 maja 20204 l przez chris85
Opublikowano 9 maja 20204 l Godzinę temu, Koleś88 napisał: Shipment 24/7 10vs10 Nazwa tej playlisty mówi wszystko... Ale nie ma nic lepszego do wymaksowania broni i podbicia XP Na hardpoint wpada lekko +70 fragów
Opublikowano 9 maja 20204 l Zgadza się. Niestety lvl mam już max, karnetu chyba 97. Ale większość broni, które chciałem mieć w złocie (w zasadzie to wszystkie) zrobiłem na shipmencie lub shoot house.
Opublikowano 10 maja 20204 l Kto by pomyślał, że radość z grania przywróci mi COD. I Pani z supportu Vectry Po ponad roku detoksu ze Switchem miesiąc temu mnie naszło i kupiłem XoX'a. Z Game Passa naściągałem przez początkowe 3 tyg chyba ponad 1 TB gier, niektóre po 2 razy żeby dać jeszcze jedną szansę. FH4, Gears itp itd, wszystko super, grafa mega, ale jakoś nie miałem ochoty na single (tak, wiem że te gry mają online, w którym by mnie zjedzono żywcem ). 50 podejście do BF V? Meh, nie to. I znowu mam lekkie opóźnienie jak gram. COD Warzone? Fajnie się strzela, ale nie lubię biegać 10 min, żeby zginąć z rąk pierwszej osoby która mnie zobaczy. No i tu też lekkie opóźnienie. I ten umiarkowany NAT... Dzwonię do Vectry, standardowa gadka, że jak konsola jest za routerem, to już ja muszę się bawić we wszystkie porty, DMZ-ty, UPnP, itp bo na routerze za modemem jest zewnętrze IP. I nagle Pani mówi: "Ale Pan wie, że jak Pan ma modem w trybie bridge to można mieć DWA ZEWNĘTRZNE IP? " Oczywiście, że od 4 lat o tym nie wiem!! Dawaj mnie ten kabel bezpośrednio do modemu!! Jeeeezu NAT otwarty, COD w 4K (niestety bez HDR) i darmowy weekend ze zwykłymi trybami. I przepadłem Kupiłem cyfrę w "świetnej" promocji, gra śmiga aż miło i wróciła radość z grania! Generalnie wiekszość życia grałem BFy, ale B1 i B5 jakoś mi nie podeszły. W CODy zazwyczaj pograłem kampanie, chwilę multi i sprzedawałem. Ale ten siadł mi strasznie, nawet jak trafię na lobby z kozakami i większość meczu leżę, to się nie denerwuję i nie wychodzę tylko patrzę killcamy i obczajam co takie 155-ki robią Edytowane 10 maja 20204 l przez falcon87pl
Opublikowano 18 maja 20204 l O legancko, jeszcze niech dadzą x2 battle pass i będę zadowolony xD Edytowane 18 maja 20204 l przez Hubert249
Opublikowano 18 maja 20204 l na bank bedzie 5 dni przed zakonczeniem sezonu, sam czekam ale juz jestem coraz blizej setki
Opublikowano 19 maja 20204 l Na razie jestem na detoksie od CoD-a. Nowa mapka mnie raczej nie skusi do powrotu, ale czwarty sezon być może. Wiadomo kiedy jakaś zapowiedź tego czego możemy się po nim spodziewać?
Opublikowano 19 maja 20204 l na razie gdzieś tam wyszarpali info jakie bronie beda w nowym sezonie (5sztuk)
Opublikowano 19 maja 20204 l No ja też mam detoks, ponad tydzień (walczę z Nioh). Do tej pory wbiłem 155lvl i chyba 97lvl karnetu. Także zostało mi parę gierek i 100 wpadnie. Potem znów przerwa i czekanko na 4ty sezon.
Opublikowano 19 maja 20204 l ja też na detoksie i gram w samochodówki xD ale pewnie w przyszłym tygodniu wrócę, u mnie chyba 67 lal battlepassa wiec pewnie do końca sezonu dobije do 80-90, w tym sezonie te nagrody sa słabsze niż w poprzednim
Opublikowano 19 maja 20204 l no u mnie ostatnio zabijanko jak w starym filmie akcji z stivenem sigalem