Opublikowano 28 maja 20204 l 11 godzin temu, MaZZeo napisał: Vector I zdaje sie Galil A później najprawdopodobniej g28
Opublikowano 28 maja 20204 l a czemu miałby nie przechodzić jak to jest waluta płatnaNo myslalem, ze moze cos sie pozmienialo i nie bylem pewien, dlatego zapytalem troszke stwierdzając :>
Opublikowano 28 maja 20204 l 28 minut temu, Koleś88 napisał: No myslalem, ze moze cos sie pozmienialo i nie bylem pewien, dlatego zapytalem troszke stwierdzając :> Jedyne co zniknie, to nieodblokowane poziomy BP.
Opublikowano 30 maja 20204 l uuu Panie ja już czekam ponad 30 dni na nowy, bo wszystko dawno wbite [emoji3]No ja jakis miesiac temu mialem juz 96lvl i tak zostawilem Cod’a, bo wzialem sie za Nioha. Dopiero teraz wymeczylem w multi reszte lvl.
Opublikowano 31 maja 20204 l Tak dla upewnienia się zapytam - jak kupię dziś karnet bojowy a jestem na 82lvl to wszystko co było zablokowane do tego lvl zostanie mi odblokowane włącznie z CoD points ? Pytam bo w sumie brakuje mi 500 cod points do odblokowania battle pass, a po odblokowaniu odzyskałbym 900 CP zablokowanych ,które wbiłem.
Opublikowano 2 czerwca 20204 l Koniec końców czuje, że i premiery konsolek to możliwa obsuwa bo tak i chuy. Od początku 2020 było niedoyebanie mózgowe na tym globie.
Opublikowano 2 czerwca 20204 l Świetnie (pipi)a. Jak tak dalej pójdzie, to za strzelanie do czarnych operatorów, będzie ujemne XP
Opublikowano 2 czerwca 20204 l Aha, czyli najpierw zbanowali chińczyka, bo nie chcą mieszać polityki ze swoimi grami, ale dzisiaj na swoje PRowe pyerdolenie mają racjonalny argument xD
Opublikowano 10 czerwca 20204 l I co, będzie coś dzisiaj czy nie? Chyba nie, bo nawet trailera nie wypuścili
Opublikowano 10 czerwca 20204 l Dokładnie, zawsze dzień wcześniej puszczali zapowiedź nowego sezonu. Trochę kupa, w sumie to bym już przez okres tego karnetu zrobił spokojnie ze 2 kolejne