Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 161,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano
11 godzin temu, MaZZeo napisał:

owa0ctb1vc151.jpg

Vector I zdaje sie Galil

A później najprawdopodobniej g28

Opublikowano
a czemu miałby nie przechodzić jak to jest waluta płatna

No myslalem, ze moze cos sie pozmienialo i nie bylem pewien, dlatego zapytalem troszke stwierdzając :>
Opublikowano
28 minut temu, Koleś88 napisał:

No myslalem, ze moze cos sie pozmienialo i nie bylem pewien, dlatego zapytalem troszke stwierdzając :>

Jedyne co zniknie, to nieodblokowane poziomy BP. 

Opublikowano
uuu Panie ja już czekam ponad 30 dni na nowy, bo wszystko dawno wbite [emoji3]

No ja jakis miesiac temu mialem juz 96lvl i tak zostawilem Cod’a, bo wzialem sie za Nioha. Dopiero teraz wymeczylem w multi reszte lvl.
Opublikowano

Tak dla upewnienia się zapytam - jak kupię dziś karnet bojowy a jestem na 82lvl to wszystko co było zablokowane do tego lvl zostanie mi odblokowane włącznie z CoD points ? Pytam bo w sumie brakuje mi 500 cod points do odblokowania battle pass, a po odblokowaniu odzyskałbym 900 CP zablokowanych ,które wbiłem.

Opublikowano

Start 4 Sezonu opóźniony 

Opublikowano

Koniec końców czuje, że i premiery konsolek to możliwa obsuwa bo tak i chuy.

Od początku 2020 było niedoyebanie mózgowe na tym globie. 

Opublikowano

Będzie od razu zgon jak na HC gdy zabijesz za dużo swoich. :kaz: 

Opublikowano

Aha, czyli najpierw zbanowali chińczyka, bo nie chcą mieszać polityki ze swoimi grami, ale dzisiaj na swoje PRowe pyerdolenie mają racjonalny argument xD

Opublikowano

Oby bo ileż można czekać? 

Opublikowano

I co, będzie coś dzisiaj czy nie? Chyba nie, bo nawet trailera nie wypuścili:pechowiec:

Opublikowano

Dokładnie, zawsze dzień wcześniej puszczali zapowiedź nowego sezonu. Trochę kupa, w sumie to bym już przez okres tego karnetu zrobił spokojnie ze 2 kolejne

Opublikowano

start w czwartek