Opublikowano 6 sierpnia 20204 l 2 godziny temu, popi_91 napisał: A mógłbyś podać te nazwy dodatków tak jak dokładnie są nazwane w języku polskim? Tak szczerze mówiąc to nie wiem czemu grasz po angielsku skoro jesteś Polakiem (ja mam tylko ustawione głosy angielskie). Gram tak jak lubię. Masz moje gnaty z którymi biegam najczęściej. KILO M13 AMAX A i polecam jeszcze FAL i SKS. Edytowane 6 sierpnia 20204 l przez Hubert249
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Po 2 dniach w końcu pobrało aktualizację, awans dostałem. Z 77 LVL na 55. WTF?! Wybrałem tego Kilo i mam tak Odena mam teraz tak Jeszcze mam snajperkę, ale to tam czasem w celu zemsty- taki trochę klimat "Wróg u Bram"
Opublikowano 7 sierpnia 20204 l Do Kilo weź lepiej lufę Socom, a jako dodatek tłumik monolityczny. Wyeb ten powiększony magazynek i lepiej daj jakąś owijkę lub lepszą kolbę żeby poprawić kontrolę. Poprawisz mobilność, a nie stracisz na celności.
Opublikowano 7 sierpnia 20204 l Ale macie przekombinowane bronie, ale jak wam się nimi gra dobrze to najważniejsze ja pomału kończę robić master challenge do M13 bez kitu najlepsza broń jak dla mnie w grze od siebie mogę jeszcze polecić mp7, mp5 oraz cr-amax Edytowane 7 sierpnia 20204 l przez kubson
Opublikowano 8 sierpnia 20204 l Znowu jest 2x wszystko weekend . Edytowane 9 sierpnia 20204 l przez Hubert249
Opublikowano 8 sierpnia 20204 l Zagrałem dzisiaj 10 meczów darmowego multi. I 9 razy byłem na pierwszym miejscu. Feels gooood.
Opublikowano 8 sierpnia 20204 l Godzinę temu, Figaro napisał: Zagrałem dzisiaj 10 meczów darmowego multi. I 9 razy byłem na pierwszym miejscu. Feels gooood. ja na tej nowej mapie to ładnie masakruje wszystkich klepie szybko, bo zaraz wszyzscy sie nauczą mapek i znowu będę zamykał tabele
Opublikowano 9 sierpnia 20204 l Gra mnie trochę zaczęła nudzić, to się przerzuciłem z automatów na marksmany i znowu bawię się wyśmienicie
Opublikowano 9 sierpnia 20204 l 21 godzin temu, Figaro napisał: Zagrałem dzisiaj 10 meczów darmowego multi. I 9 razy byłem na pierwszym miejscu. Feels gooood. Tam jest skill based matchmaking. Dali Ci Januszy do lobby żebyś kupił fulla a potem Cię przeoraja kamperzy.
Opublikowano 9 sierpnia 20204 l 21 minut temu, bartiz napisał: Tam jest skill based matchmaking. Dali Ci Januszy do lobby żebyś kupił fulla a potem Cię przeoraja kamperzy. Potwierdzam. Sbmm na początku sezonu jest w niezłej formie. Pod koniec 4 łoiłem ludzi aż miło, teraz jest dużo gorzej
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l Ten nowy pm z magazynkiem na 30 naboi i przedłużoną lufą z wbudowanym tłumikiem to fajna kosiarka
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l W dniu 9.08.2020 o 00:29, Figaro napisał: Zagrałem dzisiaj 10 meczów darmowego multi. I 9 razy byłem na pierwszym miejscu. Feels gooood. Znam to, a potem trafiasz na mapę z takimi dzikami, że zaliczysz jeden może dwa kille, a 15 zgonów.
Opublikowano 10 sierpnia 20204 l Godzinę temu, Figaro napisał: Zaczynam potwierdzać. Darmówka się skończyła
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l powiem wam, że na multiku zwykłym hardcorze serwery są bardzo fajne i widać, że jest tam wyższy ticrate, nie dostaje nigdy za ścianą strzała i raczej w większości przypadku umieram fair (czyli ktos był szybszy lub dostałem z boku etc.) Ale na tym Warzone jak mnie czasami wrzuci z chłopakami z grupy na jakis ulungowy serwer (wczoraj np.) to pierwszy zaczynam strzelać, mam najlepszą broń przy sobie (grau lub m13), wszystkie pestki wpadają w korpus, a i tak czasem gine (koles wali po nogach na kill camie i tak umieram pierwszy).
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l 4 godziny temu, oFi napisał: powiem wam, że na multiku zwykłym hardcorze serwery są bardzo fajne i widać, że jest tam wyższy ticrate, nie dostaje nigdy za ścianą strzała i raczej w większości przypadku umieram fair (czyli ktos był szybszy lub dostałem z boku etc.) Ale na tym Warzone jak mnie czasami wrzuci z chłopakami z grupy na jakis ulungowy serwer (wczoraj np.) to pierwszy zaczynam strzelać, mam najlepszą broń przy sobie (grau lub m13), wszystkie pestki wpadają w korpus, a i tak czasem gine (koles wali po nogach na kill camie i tak umieram pierwszy). na killcamy nie masz co patrzeć bo tam ticrate jest 10hz wiec za dużo szczegółów się nie dowiesz, mówisz że masz najlepszą broń, w tej chwili najlepsza broń to FAL i jak ktoś szybko klika to jest w stanie kogoś z smg szybciej ściągnąć. Zgadzam się że nieraz serwery są zlagowane i to widać i nieraz przez to się ginie.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l 5 godzin temu, jaro napisał: na killcamy nie masz co patrzeć bo tam ticrate jest 10hz wiec za dużo szczegółów się nie dowiesz, mówisz że masz najlepszą broń, w tej chwili najlepsza broń to FAL i jak ktoś szybko klika to jest w stanie kogoś z smg szybciej ściągnąć. Zgadzam się że nieraz serwery są zlagowane i to widać i nieraz przez to się ginie. Zabiaja mnie z jakis lamerskich broni typu m91, które mają seria strzałów taką jak benis z prostatą
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l 31 poziom karnetu osiągnięty. Obie bronie zatem dostępne i przerwa na ghost of tsushima oraz mw2 remastered + kilka tytułów ze Switcha. Gra się świetnie, ale już mam dosyć konieczności grindowania karnetów. Gdyby każdy sezon nie znikał tylko się gromadził, a ty mógłbyś wybierać co akurat robisz byłoby super, a tak mam wyebane.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l No to jest mega uzależniający i jednocześnie zniechęcający mechanizm, już któryś rok to powtarzam ale mam kur.wa serdecznie dość gier które próbują być twoja praca i drugim życiem a nie tylko rozrywka na wieczór
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l O co chodzi z tymi czerwonymi kartami dostępu? Myślałem, że otwierają bunkry, ale dobiegłem z taką kartą w jednym meczu do dwóch bunkrów i żadnego nie udało się otworzyć.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Otwierają drzwi na stadionie tam za nimi są kody dzięki którym możesz otworzyć ostatnie drzwi i wyrwać schemat Podobnie jak było ze schematem z bunkra Edytowane 21 sierpnia 20204 l przez jaro