Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Działa u was CoD? Ja od wczoraj nie mogę wejść do gry - unable to access online services. Nigdy wcześniej nie spotkałem bardziej ch,ujowego developera od InfinityWard.
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l 3 minuty temu, szejdj napisał: Działa u was CoD? Ja od wczoraj nie mogę wejść do gry - unable to access online services. Od wczorajszego wieczora nie działa u mnie Warzone,do teraz włącznie. Edytowane 22 sierpnia 20204 l przez Gregorius
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Mi działa, ale nie wyszukuje DM czy Drużynowego DM. Mam cały czas zarażonego albo zabawi bronią.
Opublikowano 7 września 20204 l Czy aby grać w Warzone trzeba mieć wykupione Xbox Live? Pytają mnie kolesie z OLX-a a ja nie jestem pewien...
Opublikowano 14 września 20204 l Panowie, te Operacje Specjalne potrzebne do trofki to da się łyknąć w pojedynkę czy trzeba motać ogarniętą zgraję ludzików jak w trybach Zombie?
Opublikowano 22 września 20204 l no i spoczko, zapewnie ostatni niestety ale by fajnie było akby wszedł update na next geny
Opublikowano 23 września 20204 l 15 godzin temu, MaZZeo napisał: no i spoczko, zapewnie ostatni niestety ale by fajnie było akby wszedł update na next geny Niestety jest, to finalny sezon. Szkoda, bo MW ma potencjał na minimum 2 lata. Od jakiegoś czasu brakuje mi różnorodności map i to mój główny zarzutu pod adresem IW. Przydała by się jakaś zima i bardziej wiejski klimacik, zamiast ciągłych kontenerów i wysokich budynków.
Opublikowano 29 września 20204 l Na dwa mecze w Warzone dwa razy wywaliło mnie do dasha (PS4) w nowym sezonie... I ogólnie jakoś czuje jakby framerate mocniej spadał.
Opublikowano 29 września 20204 l Też Was wywala co chwilę z gry na PS4Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 września 20204 l PS4 Mi co chwilę wywala błąd aplikacjiWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 października 20204 l Fajne nawet to Zombie Royale. Przy okazji, to wszystkie elementy ze skrzynek zdobyłem, ale pyerdolnik przy tamie, w gułagu i supermarkecie jest nieludzki.
Opublikowano 25 października 20204 l https://www.neonet.pl/gry-xbox/wyprzedaz-cenega-call-of-duty-modern-warfare-xbox-one.html?tduid=2b9eeeb04b03926cd9fc6fd9bf8e1c94&affId=2381265&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja Call Of Duty Modern Warfare 2019 na Xbox One za 84zl z wysyłką kurierem w neonet.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Godzinę temu, Sven Froost napisał: Panowie co jest lepsze do multi, Warzone czy multi MW? Jedno i drugie.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Troche beka z tego jak to wyglada w Warzone z linkami do zakupu Modern Warfare xD Gra jest swietna, gram team slayera. Jak by kros chcial pograc to napiszcie bo okazuje sie ze dobry ze mnie gracz do co-opa