maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2023 Opublikowano 1 listopada 2023 Instalka to jest masakra. Chyba 3 dni nad tym siedziałem razem z różnymi tematami na reddicie aż udało mi się to odpalić. Nie pamiętam już nawet jak Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 (edytowane) Udało się. Aby móc w to zagrać trzeba ściągnąć wszystko co jest dostępne. Część rzeczy pobrałem z poziomu menu gry, gdzie mogłem wybrać jaką zawartość chcę zainstalować. Tam nie dało się jednego trybu multi pobrać, bo wyskakiwał jakiś błąd. Należy wejść na M$ $tore, wybrać tą wersję z ceną, zjechać na dół strony gdzie jest do zainstalowania zawartość "w tym pakiecie" i stamtąd ściągnąć to czego brakuje. W ten sposób zadziałało. No a zapomniałbym najważniejszego. Kampania jest zajebista. Pewnie zaraz się skończy ale warto tego doświadczyć. Lata temu grałem w oryginał ale aż tak dobrze jej nie zapamiętałem i teraz co chwile jestem pod pozytywnym wrażeniem. Polska wersja wypada naprawdę dobrze w porównaniu z infantylnym Vanguard i podobną jakością Black Ops. Edytowane 2 listopada 2023 przez Elitesse Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 Bardzo udana kampania. Bardzo mi się podobała. Zapłaciłem za grę coś poniżej 100 zł i jak na takie pieniądze to super deal w relacji cena - jakość. Strzeliłem kilka rundek w multi ale tak na szybko, bo przede mną była druga część. Teraz wrócę chyba do pierwszej, bo w drugiej nie ma trybu zombie, a chciałem tak się pobawić. W drugiej części kampania też dobra ale w tej bardziej mi podeszła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi