Opublikowano 24 sierpnia 20195 l 13 hours ago, YETI said: Ten z kolekcjonerki? Działa, prawdziwy noktowizor. Pytam sie na serio, wiem ze noktowizor mozna normalnie kupic. Masz jakis link ze szczegolami co do niego?
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Działa normalnie tylko pewnie na znacznie mniejsze odległości, sam na pchli jakis czas temu wystawilem ten z MW 2, ale nie byl nikt zaintwresowany:
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Kolejna sesja za mną. Znowu chciałem rozegrać 2-3 mecze, a skończyło się po 2.5 godziny. Parę razy dostałem solidnie po tyłku, zdarzały się też świetne comebacki (np. z 5:2 na 5:6) czy statystyki na poziomie 9:1 i 10:3 K/D (szczególnie jak się trafi na kogoś, kto nie spodziewa się twojej szarży, bez zabawy w chowanie za osłonami). Chyba jedyne co mnie w tej w grze irytuje to gracze, którzy opuszczają mecze zaraz na początku albo stoją bez ruchu w miejscu startowym.
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Dajcie mi już tą grę Nigdy nie miałem tak żeby każda broń pasowała mi w grze, a tu nawet śrutówkami dobrze mi się strzela. Wreszcie czuć yebaną moc pukawki. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem jest korzystanie ze słuchawek, bo dźwięk nie jest tak zyebany jak w BF1. Teraz wiadomo z której strony skrada się przeciwnik.
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l pograłem i stwierdzam ,że inffinity ward znowu to zrobiło jak za czasów modern warfare oraz modern warfare 2. Gram i czuć czysty fun. Będzie grane znowu multi, aż nie wierze, że im to tak dobrze wyszło Pare moich ogarniętych akcji
Opublikowano 9 września 20195 l Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie grać crossplaya z pecetowcami. Tylko xbox/ps4.
Opublikowano 10 września 20195 l No tak, tylko jeśli nie będzie możliwości wyboru czy chce czy nie chce grać z PC, a po wypowiedziach gości a Infinity Ward wszystko jest możliwe to robimy/robicie za mięso armatnie.
Opublikowano 10 września 20195 l Zrobiłem pre-ordera w Ps Store i narazie nic nie dostałem, według ich FAQ nic nie muszę robić, tylko w PS Store nigdzie pliku bety znaleźć nie mogę: A gdzieś chyba wyczytałem ze pre load bety już ruszył[emoji848]
Opublikowano 10 września 20195 l Z tego co mi się wydaje to 12stego rusza dla pre-orderowców a 14stego dla każdego.
Opublikowano 10 września 20195 l Kiedy rusza dla pre-orderów wiem, tylko narazie zagadka jest kiedy można ja zacząć ściągać. Wszystko jasne: https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/1175988/Call-of-Duty-Modern-Warfare-beta-code-preload-time-closed-PS4-release-date
Opublikowano 11 września 20195 l Przecież nowa beta leży na storze do pobrania.Od wczoraj od ok 18:00, wcześniej nie było
Opublikowano 11 września 20195 l 6 minut temu, gnom napisał: A kodow z MM jakn8e bylo tak nie ma Mam w RTV AGD i też kodów nie dostałem. Z tego co wiadomo to mają obowiązek wysłać do 24 h przed startem bety
Opublikowano 11 września 20195 l Ja dostałem z RTV. edit: w becie będą normalne tryby czy tez tylko 2vs2? Edytowane 11 września 20195 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 11 września 20195 l @Gumiś_JaGoDa Ma być 2vs2, 6vs6 i podobno jeszcze jakiś tryb dla większej ilości graczy oraz będzie się można pobawić kreatorem do personalizacji broni. Edytowane 11 września 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 11 września 20195 l Jak nie masz assista przy celowaniu to zapomnij ze cos zdzialasz vs pcmr. Lepiej wpisac od razu kill w konsoli na respie.
Opublikowano 11 września 20195 l Nie pomieszają tylko będą dedykowane serwery do cross play'u i samemu będzie można wybrać czy chcemy grać z graczami z innych platform, mają być też serwery gdzie będzie się używać tylko k+m także tutaj looz chociaż granie z PC to jest kompletny nonsens. Fov, klatki, anizotropowe filtrowanie itd. to w ogóle nie ma o czym mówić. Granie PS4vsXbox rozumiem jak najbardziej ale PC? Kompletnie nonsens Edytowane 11 września 20195 l przez Ryo-San