eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 Beta ruszyła ale mi nic nie działa :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 12 września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 U mnie wszystko śmiga aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 U mnie wszystko śmiga aż miło I jak? I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 12 września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 Ekspertem od CoDa nie jestem, do tej pory głównie grałem w BFa. Czuć od razu, że ma się do czynienia zł kolejna odsłona serii z tą różnicą, że strzelanie jakby lepsze. Tak jak już wcześniej ktoś pisał, bronię są cięższe, odrzut większy, czuć strzały. Za to postać porusza się chyba niemal identycznie jak w częściach, w które grałem. Jedna mapa nie przypadła mi do gustu, pozostałe dwie są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 (edytowane) Jak ktoś nie ma klucza do early access na ps4, a chce dzisiaj pograć, to tutaj łatwy sposób jak to ogarnąć bez kodu: Edytowane 13 września 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 Po alphie, gdzie był tylko tryb 2 na 2, myślałem, że trochę spowolnili rozgrywkę, zwiększyli odrzut broni, utrudnili jej kontrolę. Jak oglądam te filmiki z bety, to kurwa widzę, że to jest typowy CoD, z bieganiem i ADHD, z kamperami, brakiem odrzutu i głupimi perkami. Szkoda, trochę miałem nadzieję, że zmienią rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 Mam te same odczucia. Dla mnie wygląda to jak WW2 w nowym skinie.Chęć na Day One minęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 Nie-preorderowcy nie mogą jeszcze ściągnąć? Trochę lipa, bo ok - pogram jutro, ale myślałem, że już będę mógł mieć to na dysku. Jest opcja Download Now, ale jak w nią kliknę, to wyskakuje "not available for purchase". Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Mi osobiscie się podoba ze duch Coda został zachowany, gra się wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Po godzinie ściągania BETY odpaliłem jeden meczyk i już mam dosyć - ginę z prędkością światła, movement jest anemiczny (da się wyglądać zza winkla? bo jakoś nie widziałem tego w opcjach), TTK w sumie spoko, ale mapa za ciasna i chyba już wyrosłem z multi typu - raz my, raz oni respimy się z tej strony. Zdecydowanie bardziej wolę PUBG, gdzie tych lokacji w obrębie jednej mapy jest fhui i za każdym razem walka wygląda zupełnie inaczej. Po ALPHA zastanawiałem sie nad premierowym zakupem, ale teraz widzę, że wleci kiedyś, po grubej przecenie i to raczej tylko dla singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Pograłem dzisiaj trochę u kumpla, jest bardzo okej, fajne mapy, movement bardzo spoko i eleganckie strzelanie, będzie grane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Odpalilem dzisiaj dwa mecze I mam wrazenie, ze nic oprocz grafy sie nie zmienilo. Animacja drewniana, by przejac flage trzeba centralnie przy niej lezec, serio tak ma byc? Strzelanie calkiem fajne, ale preferuje gry gdzie mozna cos taktycznie pograc, dywersja na tylach wroga I te sprawy, a nie latanie jak daun z addhd. Kto lubi coda ten pewnie kupi, reszta splunie z satysfakcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Wie ktos jak zagrac w becie w realism mode? Jest to odpowiednik trybow hardcore z poprzednich odslon gry. Za cholere nie moge tego znalezc, a na GoLu pisali, ze jest on w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Amerykańskie nastolaty z przegiętym do granic absurdu ADHD będą zadowolone. Reszta już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Wie ktos jak zagrac w becie w realism mode? Jest to odpowiednik trybow hardcore z poprzednich odslon gry. Za cholere nie moge tego znalezc, a na GoLu pisali, ze jest on w becie.Jak wynika z tej rozpski będzie dzisiaj, aktualizacja playlist ok g 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Mi sie podoba. Polecam granie bez respow 5vs5 jak w csika i już pojawiają się emocje. Tylko bez randomów najlepiej. Deatchmatch to zawsze był tryb dla kurczaków bez głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Nie wiem po kiego chooya z powrotem dali te mini-mape. Wreszcie mialem nadzieje ze ludzie beda grali nie patrzac sie w rog telewizora co sekunde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Beta mi się podoba, ten CoD zdecydowanie premiuje konserwatywną grę, a nie rushdown rodem z futurystycznych odsłon, widać wpływy z BF-a i R6, ale nadal wszystko jest podlane feelingiem CoDa. Granie na nocnych mapach zmienia rozgrywkę, tryby gry są ok (TDM nigdy jakoś specjalnie nie lubiłem, to się nie zmieni, Headquarters na plus) - raczej kupię day-one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 4 minuty temu, Hendrix napisał: Beta mi się podoba, ten CoD zdecydowanie premiuje konserwatywną grę, a nie rushdown rodem z futurystycznych odsłon, widać wpływy z BF-a i R6, ale nadal wszystko jest podlane feelingiem CoDa. Granie na nocnych mapach zmienia rozgrywkę, tryby gry są ok (TDM nigdy jakoś specjalnie nie lubiłem, to się nie zmieni, Headquarters na plus) - raczej kupię day-one. Bedzie ponoc cross-play, takze szykuj cztery litery na co-op. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 @Bansai Hehe, oczywiście - w ogóle playerbase będzie gigantyczny w tym Codzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Fanem multi coda nigdy nie byłem i najnowsza część tego nie zmieni, ale bardzo przyjemnie się teraz strzela. Bardzo spodobał mi się tryb gdzie gramy nocą, no jest w tym D U S Z A. U mnie bez zmian, ogra się kampanie i to tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Starcia nocne cudo. To plus udźwiękowienie to dla mnie wystarczający powód by brać gierkę day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Działa wam beta? Bo mi wyskakuje error przy próbie zalogowania się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 Kusicie mocno, ale poczekam aż na Xa wyjdzie betka. Gdzie pre-order bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi