LukeSpidey 941 Opublikowano 30 września 2020 Opublikowano 30 września 2020 Bardzo fajny filmik skupiający się na tym, czego możemy oczekiwać po nowej grze Ubi. Powiem szczerze, że jak do tej pory byłem raczej neutralny tak wygląda na to, że ta gierka może okazać się małym hitem. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 11 października 2020 Opublikowano 11 października 2020 W rtvEuroAgd edycja resistance za 239zeta. Zamówione Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Wersja na PS4 nie bezplatnego przejścia na ps5. Opcja jest tylko w droższych wersjach. Na Xboxa oczywiście Smart delivery. Sony xd 2 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 No cóż, Micro chyba coś dopłaca wydawcom za Smart Delivery, a Sony zostawia firmom wolną rękę, więc tak to się kończy. Myślę, że Sony prędzej czy później jakoś na to zareaguje, bo zupełnie niepotrzebnie niesie się im po sieci negatywny PR na portalach gierkowych. U mnie wywalone, bo stara generacja już pogoniona, a w żadne Watch Dogsy nie grałem w tej generacji, więc i trzecią część pewnie ogram może za 2-3 lata (o ile w ogóle). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Nie wiem skąd maniek czerpie swoje informacje, ale powinien zmienić źródło. Info z oficjalnej strony: Cytat Kup grę Watch Dogs: Legion na PlayStation®4 lub Xbox One i ulepsz ją do wersji następnej generacji (PlayStation®5 lub Xbox Series X) bez żadnych dodatkowych kosztów. I tak będzie w przypadku każdej gierki od ubi (ac, immortals). Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 Dobrze, że sobie pogram na Sexie z darmowym upgrade. Dwójkę przeszedłem i była spoko zrobiona, to z chęcią odwiedzę sobie Londyn. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 8 godzin temu, MBeniek napisał: Nie wiem skąd maniek czerpie swoje informacje, ale powinien zmienić źródło. Info z oficjalnej strony: I tak będzie w przypadku każdej gierki od ubi (ac, immortals). Czyli w sumie potencjalnie jest jakaś różnica czy kupię na PS4 + free upgrade vs natywnie pod PS5? Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Wersja podstawowa na PS4 nie ma darmowego upgradu do ps5,! https://www.ppe.pl/news/150704/watch-dogs-legion-w-zwyklej-wersji-bez-bezplatnej-aktualizacji-do-ps5-na-xbox-series-xs-jest-smart-delivery.html Wiem że to z ppe ale tam jest odpowiedź od ubi potwierdzająca to co pisze 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 ppe Widać, że nagle są rzetelnym źródłem informacji, nawet "bardziej" niż oficjalna strona gry xd Ale trzeba im przyznać, że potrafią w clickbaity, co z tego, że niezgodne z prawdą, i wiedzą jak trafić do swojego docelowego odbiorcy. 11 godzin temu, _Red_ napisał: Czyli w sumie potencjalnie jest jakaś różnica czy kupię na PS4 + free upgrade vs natywnie pod PS5? Pod względem samej gry to żadna. Więc chyba lepiej kupić wersję ps4, bo z tego co widziałem jest tańsza od tej z ps5. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Godzinę temu, Ma_niek napisał: Wiem że to z ppe ale tam jest odpowiedź od ubi potwierdzająca to co pisze a tu eurogamer Cytat O komentarz poprosiliśmy jednak przedstawicieli polskiego oddziału wydawcy. W przesłanej wiadomości zapewnili, że bezpłatne ulepszenie do edycji PlayStation 5 gwarantują wszystkie wersje Watch Dogs Legion - zarówno w formie cyfrowej, jak i fizycznej. https://www.eurogamer.pl/articles/2020-10-12-watch-dogs-legion-bez-darmowego-upgradeu-na-ps5-ubisoft-zaprzecza 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Ile zrodel tyle wersji, a klient ma się do ostatniej chwili zastanawiać, która wersję ma zakupić, porąbane. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Aha , to geniusze z ppe. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 (edytowane) najbezpieczniej kupić rok po premierze w cenie bigmaca. Spoiler jak wszystkie ubigerki Edytowane 13 października 2020 przez oFi Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Niektórzy się obudzili, że pepee, to dno i metr mułu. Brawa za refleks. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 chcemy raytracing to gramy w 30FPS Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 Ciekawe, kiedy pierwsze recki wejdą. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 (edytowane) Gra wygląda ciekawie, ma ciekawą koncepcję, ale boję się, że może mi nie siąść właśnie przez fakt, że nie ma jednej postaci, z którą z reguły w czasie gry się zżywam a dziesiątki. Dać na pewno dam jej szansę. Przy Watch_Dogs bawiłem się swietnie zarówno na X360 jak i PS4, przy sequelu już trochę mniej, ale też gra miała swoje momenty. Irytowały mnie tylko postacie, bo ja zupełnie nie czuję tych hipsterskich klimatów, natomiast tutaj to się wydaje być zrobione do potęgi n. Edytowane 24 października 2020 przez LukeSpidey Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Jestem rozdarty patrząc na te materiały. Przypuszczam, że dobrze bym się bawił przez pierwsze kilka godzin, rekrutował nowych agentów, odblokowywał kolejne opcje, odkrywał zakamarki miasta, a potem wkradłaby się monotonia, misje zaczęłyby być powtarzalne. Fabularnie nie podejrzewam, że będzie to mocna pozycja, a z tego co widziałem po gameplayach to postaci i dialogi również nie stoją na szczególnie wysokim poziomie. A ten lip sync i animacje twarzy czasami przywołują ME Andromedę. Raczej poczekam na mocną przecenę albo wypróbuję w Uplay+. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 To już dzisiaj, po północy... Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Czy będzie różnica w grafice płynności itd jak włożę płytę do ps5 z grą wydaną na ps4 lub ps5? Czy dokładnie to samo będzie? Coś zostało powiedziane na ten temat Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 (edytowane) Na razie średnia 79% przy 14 recenzjach, więc pewnie zakręci się w okolicach 75%. Warto też wspomnieć, że nawet na PPE.pl w minusach wymieniają "Lansiarski klimat i teksty rodem z gimnazjum" więc jak ktoś nie może strawić takiego podejścia to polecam uważać. Plus, podobno jest jakiś bug na Xbox One X który blokuje progres w kampanii. Edytowane 28 października 2020 przez Cedric Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 74% przy 64 recenzjach. Typowy średniak. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi