Kre3k 581 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Cytat THQ Nordic and Airship Syndicate have announced Darksiders Genesis, a spin-off of the mainline Darksiders series. It will be released later this year for PS4, Xbox One (including Xbox One X), Nintendo Switch, PC, and Google Stadia. No pre-order information is available just yet. Genesis is a top-down action-RPG in the vein of Diablo, in which you'll dungeon-crawl your way to victory, killing monsters and collecting loot. You'll get to play as a new Horseman of the Apocalypse, Strife. According to THQ, Strife "is called upon to save humankind from certain destruction at the hands of Lucifer" and Genesis will feature "intense combat, exploration, puzzle-solving, epic boss battles and serpent holes from heaven to hell." Check out the cinematic teaser trailer at the top of this page. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Ten nowy jeździec apokalipsy wygląda dosłownie jak Cayde 6 i tez ma rewolwery, lulz. Czuje pozew ze strony Bungie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Design Strifa mieli już raczej od początków istnienia serii. Pojawił się wcześniej chociażby w komiksie. Co do gry tak powinien wyglądać Diablo Immortal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Po średniej trójce jestem raczej sceptycznie nastawiony - widać, że nie mają pomysłu i brakuje tej magii z dwóch pierwszych odsłon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 (edytowane) Syf. Nie dość że zmiana gatunkowa to jeszcze wszystko jest niespójne kolorystycznie. Pozazdrościli równie nieudanemu Diablo 3. Szkoda, jako fan tej serii wolałbym aby skupili się na Darksiders 4... Tym bardziej, że na tej grze zarobią jeszcze mniej niż na wcale złym Darksiders 3. @_Be_ A teraz zastanów się kiedy wyszedł komiks Darksiders, w którym byli pokazani wszyscy czworo... Edytowane 6 czerwca 2019 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 Wygląda całkiem spoko. Czekam na normalny pokaz rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 2 godziny temu, Berion napisał: @_Be_ A teraz zastanów się kiedy wyszedł komiks Darksiders, w którym byli pokazani wszyscy czworo. Nie czytałem komiksu, zbyt czerstwa seria żeby się czymś takim interesować. Ale fakt, mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 7 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2019 Grę robi Airship Syndicate, firma która powstała na zgliszczach Vigil Games. Dyrektorem kreatywnym i wpółzałożycielem jest Joe Madureira odpowiedzialny za cały art style serii Darksiders. Co jak co, ale na klon Diablo w świecie Darksiders, w który zagram na Switch, to czekam z jęzorem na brodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 J/w, wiadomo czy tylko Strifem będziemy sterować, czy będzie można się przełączać między postaciami? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Skąd oni mają kasę na te wszystkie chuyowe gierki? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Z giełdy, w dużej części. Polityka THQ Nordic, polegająca na wykupowaniu jak największej ilości IP i ciągłego podkupowania mniejszych devów jest dość interesująca. Nie zdziwię się jeśli w przyszłych planach będzie sprzedanie (z dużym zyskiem, Lars Wingefors umie w biznesy) całej spółki. Z drugiej strony, na razie finansowo nie wygląda to wcale źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 mi sie nawet podoba, lubie gry z rzutu izometrycznego, czekam na normalny gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 W ogóle mi się nie podoba. Oczekiwałem szybkiego hack'n'slasha w stylu Diablo, a dostaję wolnego hack'n'slasha z elementami platformowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 Dla mnie właśnie ciekawa odmiana od innych siekanek adhd. Jak ktoś chce trochę spokojniejszej rozgrywki, to będzie miał taką opcję. Takie połączenie larwy i diablo. Jeśli tylko nie będzie monotonnie designersko i gameplayowo, to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 12 minut temu, Luqat napisał: Dla mnie właśnie ciekawa odmiana od innych siekanek adhd. Jak ktoś chce trochę spokojniejszej rozgrywki, to będzie miał taką opcję. Takie połączenie larwy i diablo. Jeśli tylko nie będzie monotonnie designersko i gameplayowo, to jestem za. Dla mnie też to wygląda ciekawie. Nienawidzę diablo i ich klonów, jedynie dwójka robiła dla mnie. A darksiders ma specyficzny jednak klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2019 W sumie fajne uczucie napisać "poczekam jak będzie w Game Passie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2019 17 godzin temu, Figuś napisał: "poczekam jak będzie w Game Passie" To samo pomyślałem oglądając ten trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
AK-47 214 Opublikowano 10 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2020 Kurcze gierka jest fajna, obawiałem się zmiany gameplayu w stosunku do poprzednich części, ale gra się bardzo przyjemnie. Mam dopiero 13 godzin przegrane a nawet nie jest w połowie Podstawowa wersja strasznie zabugowana jest, musiałem dwa razy restartować grę, bo się kamera zwiesiła... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2020 Ja odpuściłem chyba po trzech chapterach - strasznie to nijakie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 On 6/10/2020 at 1:00 PM, AK-47 said: Podstawowa wersja strasznie zabugowana jest, musiałem dwa razy restartować grę, bo się kamera zwiesiła... Uff, czyli to nie tylko u mnie takie cyrki. Mi takie gierki bardzo odpowiadaja. W zwiazku z tym, ze mamy izometrvanię niektore szukajki sa calkiem sprytnie poukrywane. Gameplay dziala dobrze choc granie War’em jest troche mniej wydajne niz Strife’em, ktory sobie z konca mapy zdejmuje barachlo. Dwa zupelnie odmienne style i umiejetnosci daja niezle mozliwosci kombinowania. Chyba skusze sie na calaka. Juz dawno nie nerdzilem tak przy gierce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ktoś z gamepassem chętny do ogrania w coopie? Widzę że jest również w usłudze na PC crossplay jest możliwy? Może @suteq byłbyś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi