Gość suteq Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Możemy spróbować. Co prawda próbowałem samemu i szybko się odbiłem ale może w coopie będzie grało się lepiej. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Godzinę temu, suteq napisał: Możemy spróbować. Co prawda próbowałem samemu i szybko się odbiłem ale może w coopie będzie grało się lepiej. Jak coś to daj znać, jestem na urlopie i prawie cały czas powinienem być dostępny. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 A jest tutaj lvl scaling? Czy musimy być na tym samym poziomie postaci by był sens? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Mam pozytywne skrzywienie do Darksiders i początkowo wolałem żeby 4 część była klasyczna, ale mimo zmian na izometrię to dalej stary dobry Darksiders, a na pewno jako całość znacznie lepszy od ostatniej części. Całość na luzie pękła w prawie 20h i bawiłem się świetnie zarówno w walce jak i przy zagadkach. Najsłabiej wypada nudna fabuła, ale postacie są spoko (Samael, Vulgrim), muzyka wpada w ucho, dużo lootu, sekretów i żonglowania umiejętnościami. Dla fanów koniecznie. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Klimat, jak i sama rozgrywka na plus. Gra zdecydowanie nie należy do grona najlepszych pozycji jakie ograłem, ale można dać jej szanse i dobrze się przy tym bawić. Szczególnie polecam w kooperacji. Ja tak ją przeszedłem ze swoją połówką. Wówczas tytuł zasługuje według mnie na dobrą ocenę rzędu 7/10. Ogólnie to lubię serię Darksiders i mam nadzieję, że 4ka kiedyś powstanie. Wsparcie SX pod serię też chętnie bym przytulił. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Dużo lootu? Koledze się chyba części pomyliły... Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 21 grudnia 2021 Opublikowano 21 grudnia 2021 Grał ktoś w to na Switchu i może się wypowiedzieć jak to wygląda i działa na tej konsolce? Cytuj
aster1965 0 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Witam, docieram drugi raz DSG aby połapać wszystkie bonusy, utknąłem jednak przy próbie zdobycia ostatniego elementu zbroi otchłani. Doszedłem już do wrót które powinny się otworzyć w pustce, ale brakuje mi jednego klucza do kompletu. Wszystkie poziomy wyczyszczone do zera, zebrane wszystkie klucze i zostało mi 5 sztuk a potrzebuję 6. Czy jest jakaś opcja na zdobycie brakującego klucza ? U Vulgrima wszystkie wykupione, brak pomysłów co z tym fantem zrobić Ma ktoś jakiś pomysł jak zdobyć brakujący klucz ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi