Opublikowano 7 lipca 20231 r Dla tych co jeszcze nie teges na PC, to pamiętajcie, że kupując przed premierą Early Acess dostajecie gratis Digita Deluxe. Jedyna gra 2023, która może dostać 97 na meta.
Opublikowano 7 lipca 20231 r 36 minut temu, Daffy napisał: Obok Zeldy to będzie najwyżej oceniana gra tego roku Ciężko wyczuć szczerze mówiąc, jednak jak będzie powyżej 90 na meta to Larian przypieczętuje swoją pozycję w świecie RPG. Wiem ,że robią to już prawie 30 lat ale to ostatnie ich gry wyznaczają nowe trendy.
Opublikowano 7 lipca 20231 r Też zastanawia mnie brak opcji zamówienia wersji pudełkowej. Mam nadzieję, że taka edycja się pojawi. Ależ to będzie sztos, i jeszcze ten kanapowy co-po.
Opublikowano 7 lipca 20231 r Pudełek na PS5 nie ma, jest kolekcjonerka. To samo na PC. 25 minut temu, Ukukuki napisał: Ciężko wyczuć szczerze mówiąc, jednak jak będzie powyżej 90 na meta to Larian przypieczętuje swoją pozycję w świecie RPG. Wiem ,że robią to już prawie 30 lat ale to ostatnie ich gry wyznaczają nowe trendy. W tym wypadku akurat wątpię, żeby ktoś mógł tej gry nie docenić, już 1 akt w EA to zdecydowanie najlepszy turowy WRPG jaki wyszedł. No chyba, że pozostałe akty okażą się totalną klapą, w co osobiście ciężko mi uwierzyć, za długo robili tą grę i za dużo serca włożyli.
Opublikowano 7 lipca 20231 r Właśnie tą kanapową opcją przyciągną tłumy. Dobre posunięcie zdecydowanie.
Opublikowano 7 lipca 20231 r 22 minuty temu, Snake_Plissken napisał: Też zastanawia mnie brak opcji zamówienia wersji pudełkowej. Mam nadzieję, że taka edycja się pojawi. Ależ to będzie sztos, i jeszcze ten kanapowy co-po. Był już w Divinity couch coop, super sprawa, że przy tak rozbudowanych turowych RPG dają takie opcje na premierę konsolową.
Opublikowano 7 lipca 20231 r 51 minut temu, XM. napisał: Będzie tego pudło na ps5? Nie widziałem nigdzie. A przeszedłeś poprzednie dwie części?
Opublikowano 7 lipca 20231 r 3 minuty temu, Rozi napisał: A przeszedłeś poprzednie dwie części? Tak, i co kurwa łyso jebana marchewo?
Opublikowano 7 lipca 20231 r 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Dla tych co jeszcze nie teges na PC, to pamiętajcie, że kupując przed premierą Early Acess dostajecie gratis Digita Deluxe. Oraz 3 dniowy early access więc startujesz 31 lipca.
Opublikowano 8 lipca 20231 r A kupie jakos w ten weekend. Jebani magicy z Larian dostarczyli mi moje obecne top1 cRPG czyli Original Sin 2. Nie wiem czy wcisne takiego molocha w wakacje ale jezeli warto kogos wspierac to wlasnie takich devow jak Larian.
Opublikowano 8 lipca 20231 r Tutaj będą podobnie jak w Divi gotowe postacie do wyboru poza kreatorem?
Opublikowano 8 lipca 20231 r Chyba trzeba zrobić jak przed Divi, wejść sobie na wiki przeczytać o skillach i klasach i rozpisać jakiś plan, bo inaczej to będę siedział nad tym parę godzin w menu wyboru zanim zacznę grać.
Opublikowano 8 lipca 20231 r 15 minut temu, messer88 napisał: Chyba trzeba zrobić jak przed Divi, wejść sobie na wiki przeczytać o skillach i klasach i rozpisać jakiś plan, bo inaczej to będę siedział nad tym parę godzin w menu wyboru zanim zacznę grać. Siedzenie nad kreatorem w Baldurach to zawsze była tradycja xD.
Opublikowano 8 lipca 20231 r Człowiek -> wojownik -> max siły i konstytucji -> dwuręczne miecze i ciężka zbroja. Dziękuję Edytowane 8 lipca 20231 r przez Shankor
Opublikowano 8 lipca 20231 r U mnie bankowo Paladyn, ale bez wahania pójdę w multiklasę i wrzucę 3 levele w Warlocka jeśli pakt miecza dostanie jakieś fixy w porównaniu do podręcznika gracza. Hexblade byłby najlepszym wyborem, no ale to dopiero (oby) w przyszłych dodatkach.
Opublikowano 8 lipca 20231 r 33 minuty temu, Bartolinsky napisał: U mnie bankowo Paladyn, ale bez wahania pójdę w multiklasę i wrzucę 3 levele w Warlocka jeśli pakt miecza dostanie jakieś fixy w porównaniu do podręcznika gracza. Hexblade byłby najlepszym wyborem, no ale to dopiero (oby) w przyszłych dodatkach. Ja też Paladyna robię.
Opublikowano 8 lipca 20231 r U mnie wszelkiego rodzaju paladyni nie wchodzą w gre, bo zawsze mam postać "chaotyczną", więc daleko mi do świętoszka
Opublikowano 8 lipca 20231 r 2 minuty temu, Sedrak napisał: U mnie wszelkiego rodzaju paladyni nie wchodzą w gre, bo zawsze mam postać "chaotyczną", więc daleko mi do świętoszka Akurat w tej grze masz kilka archetypów nawet dla Paladyna i nie są już alingment locked jak w D&D 2 (Baldury) czy 3.5(Pathfindery) więc możesz wszystko, no prawie :). Ogólnie developerzy mogą być dumni, wszędzie widać, że wreszcie powstaje RPG, gdzie naprawdę można być złym i nie trzeba przy tym mieć kar do wszystkiego :).
Opublikowano 8 lipca 20231 r O kurczę to całkiem fajne. Uwielbiam kreować postać. Czuje, że wsiąkne jak pojebany, ale z drugiej strony jeśli są origin character jak DoS2 to może się skusze na taka postać, bo w DoS2 większość tych historii była świetna Edytowane 8 lipca 20231 r przez Sedrak