KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 1 godzinę temu, pawelgr5 napisał: Jak chodzi o narratora to jednak wolalbym tego typa z Disco Elysium. Ja też, ale ta babka też daje radę. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Jak kogoś w cutscenkach wkurza ten version number to F10 mozna kliknąć (wtedy się chowa cały UI). Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 10 minut temu, Bzduras napisał: Nie powiem, dobre Sven jaka morderczka zacieszona xD Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Ech, a tu jeszcze miesiąc do premiery na PS5. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Dobrze to wygląda Jest sztosiwo, 10h za mną . Niektóre walki dają popalić. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 A na jakim poziomie gracie? Ja zacząłem na środkowym żeby zapoznać się z mechanikami a potem się zobaczy. Gra szybko też nauczyła mnie robić save co 5 minut bo po jednej cut scenie zniknął mi bezpowrotnie cały hud z ekranu i tak z pół godzinki straciłem przez to. Cytuj
Sedrak 777 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Fajnie, że w trakcie gry można zmienić poziom trudności, więc nie ma obawy, że się utknie, że się przeszarżuje. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Ja tak sobie qlasnie biegam w TPP prawie. Jest super a interfejs siadl mi mocno. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Kamera ale to kryminał Złamałem przysięgę paladyna i jakas zjawa powiedziała że dopadnie mnie w nocy. Mam się bać i szykować dupę? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 19 minut temu, Daffy napisał: Kamera ale to kryminał Złamałem przysięgę paladyna i jakas zjawa powiedziała że dopadnie mnie w nocy. Mam się bać i szykować dupę? Load game rób xD Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Działa u was poruszanie kamerą jak się najedzie na krawędź ekranu? Mam zaznaczoną opcje, ale nic nie zmienia. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Serio? Xd ja tylko okłamałem jakiś leszczy by uwolnili laseczkę z klatki xddd Cytuj
Shankor 1 619 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Wleciał hotfix, m.in. zniknie numer wersji w przerywnikach 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 2 hours ago, Bartolinsky said: Działa u was poruszanie kamerą jak się najedzie na krawędź ekranu? Mam zaznaczoną opcje, ale nic nie zmienia. u mnie dziala tylko po tym jak porusze najpierw kamera uzywajac wasd, dopiero wtedy myszka zalapuje i sie da przesuwac. Ewidentnie cos jest zbugowane. 1 Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 12 godzin temu, Bartolinsky napisał: Działa u was poruszanie kamerą jak się najedzie na krawędź ekranu? Mam zaznaczoną opcje, ale nic nie zmienia. Tak, niestety nie działa od razu, przejdź gdzieś postaciami i spróbuj góra-dół a potem boki. Powinno zaskoczyć Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Gra ma już status zweryfikowanej na decku i muszę przyznać, że gra się na nim, jak na możliwisci sprzętu, wyśmienicie. Sterowanie bardzo szybkie do opanowaniaa, komfortowe, z możliwością customizacji menu kołowych tak aby wszystko co nas interesuje mieć blisko pod ręką. Sterowanie postacią/kamerą bardzo dobrze rozwiązane jak dla mnie lepiej niż na pc - gałki robią tu robotę z chodzeniem w tpp przyblizaniem/oddalaniem/obracaniem a do tego wystarczy jeden klik aby mieć bardziej klasyczny i precyzyjny pointer. Graficznie, znów, jak na możliwości sprzętu, świetnie. Największe dropy na cut scenkach a tak to spokojnie można lecieć na wysokich w 30-40 fps (początek gry nie wiem co dalej będzie). Myślałem,że będzie problem a jest świetnie z dobrymi perspektywami na przyszłość. Brać i grać. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Są fragmenty w lesie że nawet jak się zbije wszystko na low to i tak miejscami jest poniżej 30fps ale ja bym się tym nie przejmował jak za chwilę wrzucą fsr2.0 do gierki i są to sporadyczne fragmenty. Nim dojdę do Wrót Baldura gdzie faktycznie deck będzie mieć test jak gierkę zoptymalizowali pod niego to pewnie z 5 patchy po drodze wyjdzie. Za każdym razem co włączam grę na nowo antyaliasing mam wyłączony, problem wersji pc czy decka? Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Owszem, używam skradania się jak poyebany, ale tylko głupi by nie używał Astarion w pojedynkę porobił walkę przeciwko pająkom XD W spoilerze obrazek: Spoiler Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 (edytowane) towarzysze sa lepsi niz sie spodziewalem, jak ogladalem filmiki z EA to sie wydawali bardzo generyczni ale w sumie sa spoko, najbardziej lubie ta Githyanki. Mam nadzieje ze szybko bede mogl zrekrutowac Jaheire i Minsca. Btw bardzo szybko spotykamy postac z poprzednich czesci tylko pewnie wielu ludzi nie bedzie kojarzylo bo byla kompletnie nie istotna w 1 i 2. Edytowane 5 sierpnia 2023 przez Il Brutto Cytuj
Sedrak 777 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Ogólnie czytając i oglądając recenzję widzę, że gra dość mocno poci PC. Naprawdę jestem ciekaw jak oni poradzą sobie z XSS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi