stoodio 2 075 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Ano - gra na początku wydaje się być wymagająca, ale jak już się wgryziemy w system, to poziom trudności leci na łeb na szyję. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Mieliście taki błąd że nie można podnieść kuszy Yurgira? Spoiler Nie wiem czy dobrze nazwe napisałem, ale Rafael nam go każe zabić w drugim akcie. Po walce wszystkich mogłem przeszukać normalnie a przy yurgirze pokazywał mi się ekwipunek dosłownie na moment i znikał, stąd wiem że miał kuszę. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Na pewno bo ja podnioslem i uzywam nawet do tej pory 1 Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Spoiler Daje w spoiler, świetny moment w gierce jak wlatuje ta piosenka. Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 6 godzin temu, Lochu napisał: Mieliście taki błąd że nie można podnieść kuszy Yurgira? Pokaż ukrytą zawartość Nie wiem czy dobrze nazwe napisałem, ale Rafael nam go każe zabić w drugim akcie. Po walce wszystkich mogłem przeszukać normalnie a przy yurgirze pokazywał mi się ekwipunek dosłownie na moment i znikał, stąd wiem że miał kuszę. W obu przejściach ją podnosiłem bez problemu. 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 To przepadła, a szukam akurat dobrej kuszy. Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 2 minuty temu, Lochu napisał: To przepadła, a szukam akurat dobrej kuszy. Nie możesz load game :)? To jedna z lepszych kuszy w grze. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: To jedna z lepszych kuszy w grze. Tak się spodziewałem. Load game nie zrobię bo kilka godzin wstecz bym się musiał cofnąć. Po patchach na ps5 mam jakby więcej takich głupich błędów typu kamera ustawi się jakimś kamieniem, szafką podczas rozmowy i chuja widać, albo znikanie postaci i "rozmowa ze zbroją". A co do samej gry to wspaniała jest, 60h pokazuje mi na ps5 i nie dotarłem jeszcze do Wież nawet, także pewnie drugie tyle przede mną. Staram się zajrzeć w każdy kąt i ze wszystkimi porozmawiać, ale ani razu nie czułem znużenia czy trafiłem na jakiś zapychacz. Obecnie gry które wychodzą i są reklamowane jako RPG to wyglądają jak jakieś popierdółki przy BG3 więc super że gra osiągnęła taki sukces. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 U mnie po którymś z ostatnich paczy jest problem z długim odpoczynkiem - mam pełno żarcia a muszę ze skrzyni wyciągać na postać i dopiero mi pokazuje że mam. Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 (edytowane) Kurde nie wiem co mam Wam powiedzieć, bo u mnie na tym patchu 3 (hotfix 8) na PC gra działa jak z nut w stosunku do wersji premierowej, zero bugów małutkich, jakie miałem na premierę i performance 144 fps (Jestem pod koniec aktu 2) :D. Może sporo tych małutkich problemików jest związana z pracą kamery właśnie i ichniejszym UI, która jak wiadomo do pada jest inna. 2 godziny temu, messer88 napisał: U mnie po którymś z ostatnich paczy jest problem z długim odpoczynkiem - mam pełno żarcia a muszę ze skrzyni wyciągać na postać i dopiero mi pokazuje że mam. Tego to nie miałem nigdy. EDIT: Przyznać się, kto odkrył znajomego skilla z BG2 dla Dark Urge, przecież ta gra to GOAT Spoiler mowa oczywiście o formie Zabójcy Edytowane 5 października 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 U mnie też nie ma problemów, nawet małych błędów. Jedynie czasem kamera dziwnie się ustawi. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Na sonce wcześniej spoko, ale kolejny raz mnie wyrzuciło do dasha w akcie 3. Widać że mogli jeszcze coś potestować. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 4 hours ago, KrYcHu_89 said: Kurde nie wiem co mam Wam powiedzieć, bo u mnie na tym patchu 3 (hotfix 8) na PC gra działa jak z nut w stosunku do wersji premierowej, zero bugów małutkich, jakie miałem na premierę i performance 144 fps (Jestem pod koniec aktu 2) :D. Może sporo tych małutkich problemików jest związana z pracą kamery właśnie i ichniejszym UI, która jak wiadomo do pada jest inna. Tego to nie miałem nigdy. EDIT: Przyznać się, kto odkrył znajomego skilla z BG2 dla Dark Urge, przecież ta gra to GOAT Reveal hidden contents mowa oczywiście o formie Zabójcy Ten skill to nagroda ktora dostajesz w 2 akcie. Jest gowniany i nawet nie ma sensu go uzywac tak naprawde. W BG2 byl potezny. Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 13 minut temu, Il Brutto napisał: Ten skill to nagroda ktora dostajesz w 2 akcie. Jest gowniany i nawet nie ma sensu go uzywac tak naprawde. W BG2 byl potezny. Przydaje się na Tacticianie, ale jednak nie czuć tej mocy, co w BG2. Czy to się później rozwija? Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Spoilery akt 3 Spoiler Super ten quest pod wodą. Dwóch npc nie zdążyło uciec no ale trudno xd nie fabularni Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 5 minut temu, messer88 napisał: Spoilery akt 3 Pokaż ukrytą zawartość Super ten quest pod wodą. Dwóch npc nie zdążyło uciec no ale trudno xd nie fabularni Dobry był, ale na początku trochę nie wiedziałem jak się tam ogarnąć. Też nie wyszło idealnie, spróbuje za 2gim podejściem to lepiej rozegrać. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 28 minut temu, Il Brutto napisał: Ten skill to nagroda ktora dostajesz w 2 akcie. Jest gowniany i nawet nie ma sensu go uzywac tak naprawde. W BG2 byl potezny. W BG2 moc jaką otrzymywaliśmy (a była to prawdziwa MOC) z każdą rundą przybliżała nas do nieuchronnej śmierci. Tutaj brakuje trochę takiego zdrowego balansu. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Też nie wiedziałem a do Spoiler Omeluma przeszkodziły mi drzwi postacią którą poszedłem. Okazało się że można przelecieć nad nimi zamiast otwierać wytrychem. Teleport też się przydał Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 2 minuty temu, stoodio napisał: W BG2 moc jaką otrzymywaliśmy (a była to prawdziwa MOC) z każdą rundą przybliżała nas do nieuchronnej śmierci. Tutaj brakuje trochę takiego zdrowego balansu. + strata reputacji chyba Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 To to akurat pikuś - za datki w świątyni mogłeś znów stać się bożyszczem tłumów Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 37 minut temu, stoodio napisał: To to akurat pikuś - za datki w świątyni mogłeś znów stać się bożyszczem tłumów jak w życiu Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 (edytowane) Ale design tego skilla elegancki, pomyśleć, że 95% graczy w ogóle tego nie zobaczy, jak nie wybierze ścieżki Dark Urge Spoiler Edytowane 5 października 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 A jeszcze mi sie przypomnialo co jest kompletnie zjebane w tej grze - czary na koncentracje. Idiotyczny mechanizm, zwlaszcza dla obszarowek. 1 Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Właśnie spoko i się trzeba czasem zastanowić czy warto coś przerywać żeby rzucić coś innego. Tak samo z buffami chociaż te z itemów już by mogły tego nie wymagać. a co do DU no ja gram ale lubię grać dobrym więc pomijam wszystko co ma ta ścieżka do zaoferowania. Chujowo tylko ze strony autorów że w akcie pierwszym Spoiler Alfira musi zginąć. Tzn teraz już wiem że można ja oszołomić przed pójściem do obozu i będzie później w kolejnym akcie no ale to wiedza na kolejne przejścia 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 297 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 1 minutę temu, messer88 napisał: Właśnie spoko i się trzeba czasem zastanowić czy warto coś przerywać żeby rzucić coś innego. Tak samo z buffami chociaż te z itemów już by mogły tego nie wymagać. Też tak uważam, dodaje to głebi do systemu walki, chociaż sama mechanika koncentracji jest bardzo słabo wyjaśniona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi