Ukukuki 6 992 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 No ja na pewno kupię pudełko na Switcha 2 jak będzie cała gierka na nośniku. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Spoiler czuję obrzydzenie, ale achik wpadł xD. 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Spoiler Ja chyba w następnym przejściu to jak najprędzej będę chciał zajebać cesarza xd Może oddając artefakt już na początku githyanki? Chociaż to może pewnie spowodować że Shadow ucieknie z drużyny. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 48 minut temu, messer88 napisał: Pokaż ukrytą zawartość Ja chyba w następnym przejściu to jak najprędzej będę chciał zajebać cesarza xd Może oddając artefakt już na początku githyanki? Chociaż to może pewnie spowodować że Shadow ucieknie z drużyny. Spoiler Nie wiem, zajebie go w 3cim przejściu najwyżej, na razie żyje, ale nie wiem jeszcze jak rozegram ending, pewnie jak na dziecko Bhalla przystało, krwawo xD. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Widać tylko ja i osoby z yt miały problem z tym testem skoku wiary. Nawet z yt myślałem, że coś obok rozkurvie przez skok na ostatnią platformę. Zmarnowałem na to za dużo czasu. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 9 godzin temu, PiotrekP napisał: Widać tylko ja i osoby z yt miały problem z tym testem skoku wiary. Nawet z yt myślałem, że coś obok rozkurvie przez skok na ostatnią platformę. Zmarnowałem na to za dużo czasu. Wszystkie te próby w BG3 i ogólnie zagadki można rozwiązać bruteforcem w razie czego, np. Używając umiejętności latania w tej próbie o której wspominałeś, albo zabijając zjawę w innej itd. itp.:) Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 To już przeszedłem i teraz idę zatłuc wiadomo kogo po tym. Co do czarów to trzeba było je mieć wtedy. 1 Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Próbował ktoś z was na PS5 Spoiler Złamać kontrakt Yurgira? Mi się nie spawnuje lythindor i widzę, że nie jestem odosobniony, komuś w ogóle udało się zrobić to.zadanie na konsoli? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 46 minut temu, Bielik napisał: Próbował ktoś z was na PS5 Spoiler To ze szczurami niby? Mi się zrespił 1 z którym mogłem gadać. Poszukałem info na necie i to zupełnie inaczej miało wyglądać więc olałem i zabiłem rogatego. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Trzy dni ściągania gry psu w dupę xd. Wszystkie pliki instalatora offline mam uszkodzone, o hooy tu chodzi. Wcześniej gog galaxy wywalal mi błędy więc użyłem zewnętrznego programu i dalej gówno, mam hooyowe łącze ale wszystko bez problemu się pobiera na innych platformach. Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 4 godziny temu, messer88 napisał: Ukryj zawartość To ze szczurami niby? Mi się zrespił 1 z którym mogłem gadać. Poszukałem info na necie i to zupełnie inaczej miało wyglądać więc olałem i zabiłem rogatego. Dokładnie, widzę, że jest to totalnie zabugowane. W ogóle w akcie pierwszym było gkadziutko i nie miałem żadnych błędów, a od 2 już coś zaczyna się dziać. Spoiler Pierwsza walka z kethericem - triggeruje się przerwynik a moje postacie mają od niego debuff przerażenie i nic się nie da z tym zrobić, na szczęście w tym przypadku szybki loading do poprzedniego zapisu i lecimy dalej Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 Klatkarz w mieście faktycznie leci jak cholera, trzeba się pobawić ustawieniami (chyba że są jakieś mody na poprawę optymalizacji). Póki co muszę posprzedawać fanty bo za dużo tego mi się wala po kieszeniach. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 4 godziny temu, PiotrekP napisał: Klatkarz w mieście faktycznie leci jak cholera, trzeba się pobawić ustawieniami (chyba że są jakieś mody na poprawę optymalizacji). Póki co muszę posprzedawać fanty bo za dużo tego mi się wala po kieszeniach. Nie ma modów, ale są procki z 3D cache :). Został mi final boss w runie Dark Urge typowa zła postać pasuje jak ulał do tej gry, według mnie to jedna z niewielu gier, gdzie zła postać jest znakomicie odwzorowana i cały wątek Dark Urge (złego przynajmniej) widać, że został idealnie wpleciony w całą historię. Top. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 @KrYcHu_89 mam pytanie, pewnie głupie, ale google nie kuma o co mi chodzi. W 3 akcie Spoiler jak już jestem w Dolnym Mieście, gadałem z Gortashem i dałem pakt na przeczekanie. Teraz nie mogę wrócić do lokacji z poprzednich aktów. Da się to potem zrobić? W fast travel mam tylko te punkty na tej mapie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 1 godzinę temu, PiotrekP napisał: @KrYcHu_89 mam pytanie, pewnie głupie, ale google nie kuma o co mi chodzi. W 3 akcie Ukryj zawartość jak już jestem w Dolnym Mieście, gadałem z Gortashem i dałem pakt na przeczekanie. Teraz nie mogę wrócić do lokacji z poprzednich aktów. Da się to potem zrobić? W fast travel mam tylko te punkty na tej mapie. W akcie 3cim nie można już wrócić do lokacji z poprzednich aktów. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 Gierka jak coś to komunikuje i musisz potwierdzić ,że jesteś tego świadomy. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 To widziałem ale sądziłem, że to tylko czasowe i potem można będzie wrócić w niektóre lokacje. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 Drugie przejście na Tacticianie ukończone. 200h, na razie odstawiam te mocne prochy na ekskluzywną półeczkę z napisem THE GOAT. Piękna gra, nigdy jej nie zapomnę. 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 (edytowane) Do trzech razy sztuka? Spoiler https://ibb.co/XXfjmRQ Edytowane 18 października 2023 przez Dalhi Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 @Dalhi taki net, czy tylko tutaj taki problem? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 1 godzinę temu, Dalhi napisał: Do trzech razy sztuka? Ukryj zawartość https://ibb.co/XXfjmRQ Daj znać jak tam 17 godzin temu, Ukukuki napisał: Mój ulubiony to Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 26 minut temu, PiotrekP napisał: @Dalhi taki net, czy tylko tutaj taki problem? 20Mb/s, taki Baldurs Gate 3 to 40 godzin ściągania a wykrzaczył mi się już dwa razy instalator. Pierwszy raz gog galaxy odmówił posłuszeństwa, ale już chyba zdiagnozowałem problem, pluł się o format plików co było winą jak się domyślam programu który użyłem do łączenia partycji żeby sobie miejsce na SSD zrobić. Drugi raz ściągałem pliki instalatora offline ze stronki gog przez zewnętrzny program, po pobraniu okazało się że wszystkie były uszkodzone xd. Teraz jeszcze raz instalowałem przez galaxy, ale ustawiłem żeby pobierał pliki na zewnętrzny dysk. Na szczęście się udało i ręcznie przerzucam pliki na SSD, niedługą będę wiedział czy będzie działać. Kolejny raz się nie będę z tym pitolił jak coś się wysypie to idzie zwrot i jednak czekam na wersję na xboxa. To już półtora tygodnia boksowania się, na konsoli nigdy nie miałem takich cyrków i grałbym już od tygodnia. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 Nie masz opcji podskoczyć do kogoś z normalnym netem i potestować? Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 (edytowane) Błąd aktualizacji E4 Edit. Gog galaxy jest gównem obesranym, musiałem ręcznie ustawiać zezwolenia na dostęp do folderu wygląda na to że idzie. Edit. Działa Edytowane 18 października 2023 przez Dalhi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi