ginn 803 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Dobrze widzę? Mod na zmianę limitu członków zespołu? Właśnie to jest coś czego żałuję przez grę w co-op - tylko dwa wolne miejsca dla bohaterów ze świata, a z tego co widzę po pierwszych kilku godzinach to z każdym chciałoby się trzymać sztamę. Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Zmieniaj ich sobie jak będziesz robił ich questy. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Save warto robić często ale nie wczytywałem, jedynie przy walkach jak zdecydowanie zaczęło się nie po mojej myśli. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada 21 minut temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? cały czas Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Godzinę temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Ja polecam nigdy nie wczytywać i grać tak jak wychodzi, nawet jak kostka oszuka i wyjdzie totalnie nie po Twojej myśli. 4 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada Najlepszy sposób. Ja czekam jeszcze aż zapomnę trochę fabuły i jadę drugie przejście. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 16 listopada Opublikowano 16 listopada 1 godzinę temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Jak się wkręcisz, zagraj drugi raz złą postacią z archetypem Dark Urge, poprawiali to wielokrotnie po premierze, fantastyczne to jest. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Takie rzeczy możliwe tylko w Baldurze <3. 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Zapowiedzieli na 2025 rok kolejny duży update a w nim: - cross Play - photo mode - 12 nowych subclass Niesamowite studio! 2 Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada No z tymi subklasami to mega zaskoczenie Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Gdyby to było Dragon Age, to dodaliby 12 nowych zaimków. 3 Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Chciałbym sobie kupić jakiś porządny, ładnie wydany w papierze guide do Baldura 3. Możecie jakiś polecić? Który będzie najlepszy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi