ginn 855 Opublikowano 15 listopada 2024 Opublikowano 15 listopada 2024 Dobrze widzę? Mod na zmianę limitu członków zespołu? Właśnie to jest coś czego żałuję przez grę w co-op - tylko dwa wolne miejsca dla bohaterów ze świata, a z tego co widzę po pierwszych kilku godzinach to z każdym chciałoby się trzymać sztamę. Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 15 listopada 2024 Opublikowano 15 listopada 2024 Zmieniaj ich sobie jak będziesz robił ich questy. Cytuj
ginn 855 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 Save warto robić często ale nie wczytywałem, jedynie przy walkach jak zdecydowanie zaczęło się nie po mojej myśli. Cytuj
bartiz 1 638 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 21 minut temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? cały czas Cytuj
tjery 1 339 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 Godzinę temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Ja polecam nigdy nie wczytywać i grać tak jak wychodzi, nawet jak kostka oszuka i wyjdzie totalnie nie po Twojej myśli. 4 Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 Najlepszy sposób. Ja czekam jeszcze aż zapomnę trochę fabuły i jadę drugie przejście. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 16 listopada 2024 Opublikowano 16 listopada 2024 1 godzinę temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Jak się wkręcisz, zagraj drugi raz złą postacią z archetypem Dark Urge, poprawiali to wielokrotnie po premierze, fantastyczne to jest. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 25 listopada 2024 Opublikowano 25 listopada 2024 Takie rzeczy możliwe tylko w Baldurze <3. 1 Cytuj
bartiz 1 638 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 Zapowiedzieli na 2025 rok kolejny duży update a w nim: - cross Play - photo mode - 12 nowych subclass Niesamowite studio! 2 Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 No z tymi subklasami to mega zaskoczenie Cytuj
Shankor 1 670 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 Gdyby to było Dragon Age, to dodaliby 12 nowych zaimków. 4 Cytuj
[InSaNe] 2 543 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 Chciałbym sobie kupić jakiś porządny, ładnie wydany w papierze guide do Baldura 3. Możecie jakiś polecić? Który będzie najlepszy? Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Była u mnie 1 nad ranem jak się obudziłem na siku i nagle sobie uświadomiłem, że pograłbym w Baldura. Odpaliłem, jest prawie 4. Ok wracam do gry Znaczy nie teraz, bo jednak muszę iść spać. Ale zmierzam właśnie do szkoły tych Githyanek czy jak im tam. Znowu się wkręciłem Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Była u mnie 1 nad ranem jak się obudziłem na siku i nagle sobie uświadomiłem, że pograłbym w Baldura. Odpaliłem, jest prawie 4. Ok wracam do gry Znaczy nie teraz, bo jednak muszę iść spać. Ale zmierzam właśnie do szkoły tych Githyanek czy jak im tam. Znowu się wkręciłem No to powodzenia, bo to jest dalej sam początek gry :D. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 3 minutes ago, KrYcHu_89 said: No to powodzenia, bo to jest dalej sam początek gry :D. Co Ty gadasz, przecież to jest już drugi akt. W tej Księżycowej Wieży też już byłem i mam jakiś relikt znaleźć. Ale ta Lazer czy jak jej tam z mojej drużyny zaczęła marudzić o tej szkole więc tak teraz zmierzam. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Co Ty gadasz, przecież to jest już drugi akt. W tej Księżycowej Wieży też już byłem i mam jakiś relikt znaleźć. Ale ta Lazer czy jak jej tam z mojej drużyny zaczęła marudzić o tej szkole więc tak teraz zmierzam. A ok, to tak wracaj się, bo potem nie będziesz mógł. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Just now, KrYcHu_89 said: A ok, to tak wracaj się, bo potem nie będziesz mógł. W tej chwili gram jak mnie poniesie. Nie patrzę na to co mam robić, znaczniki i inne takie. Tak jak czuję tak idę. Jak coś ominę to trudno. Zawsze w ten sposób pierwszy raz przechodzę gry. Roleplayowanie sprawia mi najwięcej frajdy. Choćby w takim Cyberpunku, czułbym się źle wiedząc co się dzieje z V, a ja chodzę po mieście i szukam szczurzych ogonów. Tak samo w Spider-Manie. Miasto atakowane i tak dalej, a ja szukam plecaków i chmurek. Absurd. Takie rzeczy zostawiam sobie na kolejne przejścia jak już znam historię i chcę się pobawić w świecie gry. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Teraz, Homelander napisał(a): W tej chwili gram jak mnie poniesie. Nie patrzę na to co mam robić, znaczniki i inne takie. Tak jak czuję tak idę. Jak coś ominę to trudno. Zawsze w ten sposób pierwszy raz przechodzę gry. Roleplayowanie sprawia mi najwięcej frajdy. Choćby w takim Cyberpunku, czułbym się źle wiedząc co się dzieje z V, a ja chodzę po mieście i szukam szczurzych ogonów. Tak samo w Spider-Manie. Miasto atakowane i tak dalej, a ja szukam plecaków i chmurek. Absurd. Takie rzeczy zostawiam sobie na kolejne przejścia jak już znam historię i chcę się pobawić w świecie gry. No Ja ominąłem całą mapkę za 1wszym przejściem w akcie 1. W BG3 szczególnie dużo można ominąć, niemniej jednak gra daje info, kiedy zmienia się stan świata. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 6 minutes ago, KrYcHu_89 said: No Ja ominąłem całą mapkę za 1wszym przejściem w akcie 1. W BG3 szczególnie dużo można ominąć, niemniej jednak gra daje info, kiedy zmienia się stan świata. Spoko, póki co, jak pisałem, go with the flow. Sądzę, że Baldur to gra do której będę jednak wracał latami, więc pewnie sporo jeszcze zobaczę Bardzo ciekawi mnie granie mega złą postacią i pewnie tego spróbuję 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Teraz, Homelander napisał(a): Spoko, póki co, jak pisałem, go with the flow. Sądzę, że Baldur to gra do której będę jednak wracał latami, więc pewnie sporo jeszcze zobaczę Bardzo ciekawi mnie granie mega złą postacią i pewnie tego spróbuję Dark Urge to imo moje najlepsze przeżycie growe ostatnich 20 lat :D. Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Ja planuję już od dłuższego czasu drugie przejście i właśnie Dark Urge. I czy dalej jest tak, że jak gra złą postacią to cała drużyna Cię opuszcza (z drobnymi wyjątkami). Podobno są nowe zakończenia, ale chodzi tylko o ten ostatni wybór czy coś innego? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 28 minut temu, Sedrak napisał(a): Ja planuję już od dłuższego czasu drugie przejście i właśnie Dark Urge. I czy dalej jest tak, że jak gra złą postacią to cała drużyna Cię opuszcza (z drobnymi wyjątkami). Podobno są nowe zakończenia, ale chodzi tylko o ten ostatni wybór czy coś innego? Mnie nikt nie opuścił, oprócz tych, których zamordowałem Spoiler Wyll i Karlach . Dodając jeszcze to ogólnie większość NPC w tej grze jest neutralna i fajnie dostosowuje się do naszej postaci i jej odpowiedzi w grze. Tak, dodali nowe zakończenia, jedno niedługo po premierze, jedno później (oba działają ze starymi zapisami jak coś). 1 Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Ta gra mnie przerasta w chuj. Byłem w tej szkole Githyanki no i tak to wszystko poleciało, że zabiłem i inkwizytora i obraziłem bóstwo. Chuj wie, czy zrobiłem dobrze czy źle. Wszyscy mi mówią, że ta ichniejsza bogini to oszustka i nikogo nie leczy, ale dziennik mi mówi, że powinienem tam znaleźć sposób na wyleczenie. Duch z pudełka mówi, że mam stamdąd spadać i ogólnie nie wiem kurwa co się dzieje, co robię i czy robię dobrze czy źle. A to wszystko i tak przy moim mocno zaleczonym FOMO, ta gra musi być koszmarem dla kogoś kto musi mieć wszystko porobione lol. No nic, go with the flow. Co ma być to będzie Cytuj
Jukka Sarasti 497 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Nie dość, że gra to godna kontynuacja legendarnych poprzedniczek, to jeszcze jest tu potencjał na nowe Neverwinter Nights pod kątem rozbudowanych fanowskich kampanii od czasu wypuszczenia narzędzi moderskich: https://www.thegamer.com/ambitious-baldurs-gate-3-custom-campaign-might-be-playable-in-just-five-months/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi