AdiCarrion 130 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 9 godzin temu, Homelander napisał(a): Ta gra mnie przerasta w chuj. Byłem w tej szkole Githyanki no i tak to wszystko poleciało, że zabiłem i inkwizytora i obraziłem bóstwo. Chuj wie, czy zrobiłem dobrze czy źle. Wszyscy mi mówią, że ta ichniejsza bogini to oszustka i nikogo nie leczy, ale dziennik mi mówi, że powinienem tam znaleźć sposób na wyleczenie. Duch z pudełka mówi, że mam stamdąd spadać i ogólnie nie wiem kurwa co się dzieje, co robię i czy robię dobrze czy źle. A to wszystko i tak przy moim mocno zaleczonym FOMO, ta gra musi być koszmarem dla kogoś kto musi mieć wszystko porobione lol. No nic, go with the flow. Co ma być to będzie Ale w tej grze o to chodzi,że nawet jak coś wyjdzie e huj.... to i tak grasz dalej.No trochę jak w życiu Cytuj
Homelander 2 448 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Akt 2 skończony. Tak w skrócie to hardo było i mrocznie. Momentami jak z horroru, a dom uzdrowień, gdzie namówiłem doktorka do tego, żeby sam był celem nauki dla pielęgniarek to już na spokojnie można by było w Silent Hill umieścić. Klimat i wydźwięk totalnie inny niż cokolwiek w całej serii było, ale spoko, było super. Fabuła też ładnie się rozkręca. No no, ciekawy jestem co dalej Cytuj
drozdu7 2 976 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 30.01.2025 o 06:40, Homelander napisał(a): namówiłem doktorka do tego, żeby sam był celem nauki dla pielęgniarek To są właśnie te najpiękniejsze momenty w tej grze, ona daje tyle możliwości. Zdania nie zmieniam i pod względem budowy fabuły, questów, wpływu na świat, oraz samych zadań na inne zadania to jest jedyny nowogeneracyjny tytuł Cytuj
Homelander 2 448 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 50 minutes ago, drozdu7 said: To są właśnie te najpiękniejsze momenty w tej grze, ona daje tyle możliwości. Zdania nie zmieniam i pod względem budowy fabuły, questów, wpływu na świat, oraz samych zadań na inne zadania to jest jedyny nowogeneracyjny tytuł To racja, że można tam się zasiedzieć na dobre. Chcę skończyć, bo ciekawi mnie co dalej, ale potem wracam na drugi run i mam nadzieję trochę się pobawić tym wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi