AdiCarrion 130 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 9 godzin temu, Homelander napisał(a): Ta gra mnie przerasta w chuj. Byłem w tej szkole Githyanki no i tak to wszystko poleciało, że zabiłem i inkwizytora i obraziłem bóstwo. Chuj wie, czy zrobiłem dobrze czy źle. Wszyscy mi mówią, że ta ichniejsza bogini to oszustka i nikogo nie leczy, ale dziennik mi mówi, że powinienem tam znaleźć sposób na wyleczenie. Duch z pudełka mówi, że mam stamdąd spadać i ogólnie nie wiem kurwa co się dzieje, co robię i czy robię dobrze czy źle. A to wszystko i tak przy moim mocno zaleczonym FOMO, ta gra musi być koszmarem dla kogoś kto musi mieć wszystko porobione lol. No nic, go with the flow. Co ma być to będzie Ale w tej grze o to chodzi,że nawet jak coś wyjdzie e huj.... to i tak grasz dalej.No trochę jak w życiu Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Akt 2 skończony. Tak w skrócie to hardo było i mrocznie. Momentami jak z horroru, a dom uzdrowień, gdzie namówiłem doktorka do tego, żeby sam był celem nauki dla pielęgniarek to już na spokojnie można by było w Silent Hill umieścić. Klimat i wydźwięk totalnie inny niż cokolwiek w całej serii było, ale spoko, było super. Fabuła też ładnie się rozkręca. No no, ciekawy jestem co dalej Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego W dniu 30.01.2025 o 06:40, Homelander napisał(a): namówiłem doktorka do tego, żeby sam był celem nauki dla pielęgniarek To są właśnie te najpiękniejsze momenty w tej grze, ona daje tyle możliwości. Zdania nie zmieniam i pod względem budowy fabuły, questów, wpływu na świat, oraz samych zadań na inne zadania to jest jedyny nowogeneracyjny tytuł Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 50 minutes ago, drozdu7 said: To są właśnie te najpiękniejsze momenty w tej grze, ona daje tyle możliwości. Zdania nie zmieniam i pod względem budowy fabuły, questów, wpływu na świat, oraz samych zadań na inne zadania to jest jedyny nowogeneracyjny tytuł To racja, że można tam się zasiedzieć na dobre. Chcę skończyć, bo ciekawi mnie co dalej, ale potem wracam na drugi run i mam nadzieję trochę się pobawić tym wszystkim Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Ja tam wszystkich wyzabijałem xd muszę zrobić to drugie przejście ale jest jeszcze tyle gier do ogrania na mojej liście Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego U mnie postać ma wysoką perswazję, więc sporo starć unikam. Nawet tego bossa końcowego z drugiego aktu zachęciłem do samobója 1 Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Miasto wygląda fenomenalnie. Jest przepiękne, z tłumami na ulicach, no czujesz, że żyje. Oczywiście pomijając, że chodzi u mnie w 17-25 klatkach na sekundę Od razu po audiencji skierowałem się do Elfiej Pieśni, zobaczymy co dalej Odkryłem też fajną rzecz. Można zmieniać klasy postaci nie tylko naszemu bohaterowi, ale też pobocznym. Od razu pozmieniałem i zmodyfikowałem co trzeba i jest o wiele lepiej. Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego No punkty mają słabo rozłożone pod swoje defaultowe klasy. Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano poniedziałek o 17:09 Opublikowano poniedziałek o 17:09 Tyle się naczytałem o romansach w tej grze a jedynym, który chce się rżnąć był łupieżca umysłu. Nawet w Baldurze nie potrafię zaruchać Idę odpalić Cyberpunka, tam czeka słodka Panam Cytuj
Sven Froost 499 Opublikowano wtorek o 10:28 Opublikowano wtorek o 10:28 17 hours ago, Homelander said: Tyle się naczytałem o romansach w tej grze a jedynym, który chce się rżnąć był łupieżca umysłu. Nawet w Baldurze nie potrafię zaruchać Idę odpalić Cyberpunka, tam czeka słodka Panam Przeciez w tej grze da sie wyruchac nawet niedzwiedzia z tego co czytalem, probuj dalej Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano wtorek o 10:35 Opublikowano wtorek o 10:35 6 minutes ago, Sven Froost said: Przeciez w tej grze da sie wyruchac nawet niedzwiedzia z tego co czytalem, probuj dalej No kurwa dokładnie, a tu nic Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wtorek o 10:45 Opublikowano wtorek o 10:45 9 minut temu, Homelander napisał(a): No kurwa dokładnie, a tu nic Aurat niedźwiedzia było trudno przypadkowo ustrzelić bez kilku dodatkowych czynników i świadomych wyborów, ale Illithida już łatwiej, bo to fabularny bardzo typ. Ale, że Posępnej nie puknąłeś, ani tej Diablicy Mizory, sama scenka z nią pięknie wykonana zresztą i nie wpływała na inne romanse :). Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano wtorek o 10:53 Opublikowano wtorek o 10:53 6 minutes ago, KrYcHu_89 said: Aurat niedźwiedzia było trudno przypadkowo ustrzelić bez kilku dodatkowych czynników i świadomych wyborów, ale Illithida już łatwiej, bo to fabularny bardzo typ. Ale, że Posępnej nie puknąłeś, ani tej Diablicy Mizory, sama scenka z nią pięknie wykonana zresztą i nie wpływała na inne romanse :). Może Posępna nie lubi nożyc, bo gram babką A tej drugiej to chyba nawet nie spotkałem lol Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wtorek o 10:55 Opublikowano wtorek o 10:55 Teraz, Homelander napisał(a): Może Posępna nie lubi nożyc, bo gram babką A tej drugiej to chyba nawet nie spotkałem lol No szkoda, Mizorka fajna była :). Cytuj
Bartolinsky 1 821 Opublikowano wtorek o 11:49 Opublikowano wtorek o 11:49 (edytowane) O widzę nowy patch wrzucił nowe subklasy w tym moją jedną z ulubionych Hexblade Do tego booming blade i shadow blade. Kusi pograć znowu. Jest jeszcze Giant barb, który dzięki kopaniu i rzucaniu będzie mógł mieć bekowe akcje i shadow sorc, który będzie świetny do multiklasy z warlockiem. Edytowane wtorek o 11:49 przez Bartolinsky Cytuj
REZOK 1 027 Opublikowano wtorek o 13:07 Opublikowano wtorek o 13:07 Można kupić tą grę poniżej 300zl? Bo widzę że z dostępnością słabo i ceny nowek nic nie spadły od premiery. Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano wtorek o 13:12 Opublikowano wtorek o 13:12 Cyfra 250 na promocjach, na xboxa może taniej w innych regionach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi