Homelander 2 608 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego No i padł wreszcie, a ja mogłem cieszyć się imprezą. Co za gra... Cytuj
Agent_Man 188 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Info techniczne dla grających na PS5 - przez przypadek wypuszczono wczesną i nie stabilną wersję patcha 8. Jedyny sposób na powrót do wcześniejszej to ponowna instalacja gry. https://baldursgate3.game/news/unintentional-ps5-update-and-how-to-return-to-patch-7_133 Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 41 minutes ago, Agent_Man said: Info techniczne dla grających na PS5 - przez przypadek wypuszczono wczesną i nie stabilną wersję patcha 8. Jedyny sposób na powrót do wcześniejszej to ponowna instalacja gry. https://baldursgate3.game/news/unintentional-ps5-update-and-how-to-return-to-patch-7_133 No ale to miesiąc temu było Cytuj
Agent_Man 188 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Godzinę temu, Homelander napisał(a): No ale to miesiąc temu było W singlu ta łatka nie popsuła za wiele, dopiero pod koniec gry pojawiły mi się widoczne problemy. Menusy dostępne pod L1 i R1 raz działały, raz nie :f Mogą też być problemy z kolejnymi patchami jeśli nie pozbędziemy się tego felernego. To też informuję forumek Cytuj
Sylvan Wielki 4 834 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Niesamowity tytuł. Pierwszy akt - 34 godziny. Doskonale się bawię. Doskonale. Nie żałuję przy tym, że poczekałem na wsparcie pod Pro. Wydajność, to wcześniejsza jakość (czyli w 1440p zaliczamy skok z 30 na 60 klatek, zatem tak, jak powinno to wyglądać). Wiele, wiele lat temu ogrywałem dwie pierwsze części BG. Obie odsłony Divinity również ukończone. Znakomite pozycje. Dobrze po latach znowu wejść w buty klasycznej gry RPG. Ach, i ten motyw przewodni. Te możliwości... A nasi kompani - świetnie wykreowane postacie. Rewelacyjna gra. 5 Cytuj
Bielik 779 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Poczekaj na wrota baldura, wówczas żaden prosiak niestety nie pomoże bo wydajność gry ograniczona jest przez cpu. Cytuj
Ölschmitz 1 572 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca na zwyklym ps5 dzialalo gites do wrot baldura, potem no niby ok, ale jednak na oko z 25 fpsow Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 18 godzin temu, Bielik napisał(a): Poczekaj na wrota baldura, wówczas żaden prosiak niestety nie pomoże bo wydajność gry ograniczona jest przez cpu. We Wrotach PS5 Pro prócz lepszego obrazu daje te +5 fps więcej, ale nie ma szans na stabilne 60, do tego trzeba procków z 3D cache. Teraz, Homelander napisał(a): Na Steam Decku identycznie Grałeś finalną walkę na SD? Ja próbowałem, tragedia, no ale to turówka da się, jak trzeba :D. Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Just now, KrYcHu_89 said: We Wrotach PS5 Pro prócz lepszego obrazu daje te +5 fps więcej, ale nie ma szans na stabilne 60, do tego trzeba procków z 3D cache. Grałeś finalną walkę na SD? Ja próbowałem, tragedia :D. No tak, skończyłem grę Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Teraz, Homelander napisał(a): No tak, skończyłem grę Podziwiam, w sensie też raz ograłem z ciekawości tak finał, ale rwało mocno. Z tym, że pewnie po milionie patchy było już lepiej, niż Vanilla wersja, którą grałem. Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Może. W każdym razie po ograniu Baldura gram w RE4 i te 30fps w Residencie wydaje mi się płynne jak gorące masełko Cytuj
tjery 1 364 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): We Wrotach PS5 Pro prócz lepszego obrazu daje te +5 fps więcej, ale nie ma szans na stabilne 60, do tego trzeba procków z 3D cache. Niekoniecznie, po prostu potrzeba w ciul mocnego procka, na 13900K cały czas miałem 60+ fps we Wrotach. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 1 minutę temu, tjery napisał(a): Niekoniecznie, po prostu potrzeba w ciul mocnego procka, na 13900K cały czas miałem 60+ fps we Wrotach. Na takim Intelu pewnie tak, ale wciąż to gra bardzo lubiąca AMD 3D cache, a taki procek z PS5 nie ma szans po kilkunastu poprawkach tam dużo zdziałać. Cytuj
messer88 6 925 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ten paczyk już na konsolach? Przeszło by się trzeci raz GOTG łooo koorwa arcane archer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi