Opublikowano 11 listopada 20231 r Piękne wyniki i zasłużenie. Dziś zaczynam drugie przejście. Zwiększę poziom trudności. Będzie grubo.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Karlach jedna z najciekawszych kompanów, a zarazem z najujowszym questem Może dlatego, że była ostatnia w tworzeniu i terminy goniły, ale to żadne usprawiedliwienie. Jedna z kilku rys w Baldurku bożym. Edytowane 11 listopada 20231 r przez Bartolinsky
Opublikowano 11 listopada 20231 r Karlach ma bardzo fajne zakończenie jeśli ją dymamy albo jesteśmy z nią do końca. Chyba najlepsze ze wszystkich?
Opublikowano 11 listopada 20231 r @Bartolinsky z Karlach chodzi o Spoiler tym lataniem po piekielne żelazo? Bo nic innego z nią nie miałem, a moja postać wybrała Shadowheart.
Opublikowano 11 listopada 20231 r Ja miałem na końcu wybór czy Spoiler iść nią do piekła lub wysłać ją z Wyllem Z żelazem to później tego zbierałem spore ilości i chomikowałem myśląc że coś jeszcze będzie no ale nic.
Opublikowano 11 listopada 20231 r 12 minut temu, PiotrekP napisał: @Bartolinsky z Karlach chodzi o Pokaż ukrytą zawartość tym lataniem po piekielne żelazo? Bo nic innego z nią nie miałem, a moja postać wybrała Shadowheart. Spoiler Ogólnie jej quest jest bardzo prostolinijny, bo w skrócie trzeba przeklikać kilka kwestii dialogowych z kowalem i spotkać Gortasha z którym przecież związany jest główny quest, więc nic wymyślnego. Na moje to brakuje tu kolejnego wjazdu do Avernusa, by rozwiązać jej dolegliwość, a przede wszystkim poznania Zariel. Akcja w BG3 to następstwo tego co działo się w kampanii dnd Descent into Avernus, gdzie odgrywa ona ważną rolę, a skoro Karlach ma z nią bezpośrednio relację? Zawiodłem się na tym
Opublikowano 11 listopada 20231 r 4 hours ago, knotek said: może nowe Elder Scrollsy dadzą radę wspiąć się na podobny poziom ludzie kochani miejcie litosc chociaz w dzien swiateczny
Opublikowano 11 listopada 20231 r Mam nadzieję że dzięki tym nagrodom i sukcesie, takie gry nie wymrą, a wręcz zaczną powstawać nowe rpgi z duszą.
Opublikowano 11 listopada 20231 r 59 minut temu, GSPdibbler napisał: Mam nadzieję że dzięki tym nagrodom i sukcesie, takie gry nie wymrą, a wręcz zaczną powstawać nowe rpgi z duszą.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Spoiler Xbox fans, and fans of physical media, watch this space for a formal announcement. It's going to be a busy week
Opublikowano 14 listopada 20231 r Zacząłem czarownikiem i już na początku inne możliwości uwolnienia wiadomo kogo. A moc czuje potężną. GOTY.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja się pytam - kiedy wydanie fizyczne poza tym z Yaponii, takie na Europę czy NA?
Opublikowano 15 listopada 20231 r Napisali "fani fizycznych mediów (...) śledźcie ten kanał, to będzie intensywny tydzień", więc zapewne w ciągu tygodnia coś ogłoszą z tym.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Sven wspominał też ostatnio, że już "testuje" NOWĄ swoją grę, nie wiem co chciał powiedzieć poprzez testowanie, ale niech to będzie KOTOR 3 zrobiony na modłę BG3 :D. Pomarzyć zawsze można :):). Disney powinien do nich iść z kwiatami i zakontraktować Larianów na KOTORa, a nie jakieś nieudane podejścia do remaków.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ciekawe kiedy pudełeczko, wreszcie będę mógł zagrać na konsoli. Mam nadzieję że Alana też po czasie wydadzą w fizycznej.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Gry STAR WARS mają maksymalnie PEGI 12. Larian zrobił grę dla dorosłych i odniósł wielki sukces, poza tym nie mają powodów żeby zmieniać setting. Podejrzewam, że następne będzie Icewind Dale 3 lub Divinity: Original Sin 3. Mają opracowane systemy i assety - nic tylko klepnąć nową historię.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Fallout 3 prawdziwy od Lariana z taka sama walka, dialogami i wyborami
Opublikowano 16 listopada 20231 r 12 godzin temu, Shankor napisał: Gry STAR WARS mają maksymalnie PEGI 12. Larian zrobił grę dla dorosłych i odniósł wielki sukces, poza tym nie mają powodów żeby zmieniać setting. Podejrzewam, że następne będzie Icewind Dale 3 lub Divinity: Original Sin 3. Mają opracowane systemy i assety - nic tylko klepnąć nową historię. To potwierdzone? Bo Jedi nowy jest PEGI 16 :D. No wiadomo, że RPG od Larianów to mus PEGI 18, inaczej by lipa wyszła. Hmm nvm jednak to prawda Jedi 1 był 16, a nowy jest 12... Jakby szukali wyzwania, to KOTOR byłby super, ale wiadomo, że mają licencję na D&D i swoje Divinity, więc pewnie aż takich wyzwań nie potrzebują.
Opublikowano 16 listopada 20231 r W dniu 15.11.2023 o 01:01, SebaSan1981 napisał: Ja się pytam - kiedy wydanie fizyczne poza tym z Yaponii, takie na Europę czy NA?
Opublikowano 16 listopada 20231 r 11 godzin temu, Ölschmitz napisał: Fallout 3 prawdziwy od Lariana z taka sama walka, dialogami i wyborami O kurwa, jakby Larian robił robił kolejnego Fallouta, widokiem z góry, systemem SPECIAL i porządnymi dialogami to oddałbym wszystko co mam. Ale to niestety marzenie ściętej głowy, biorąc pod uwagę kto posiada od lat tą markę… Teraz pora na Divinity OS 3 - dawaj Larian!
Opublikowano 16 listopada 20231 r Wezme PS5 i PC :):). https://lowcygier.pl/edycje-kolekcjonerskie/pudelkowe-baldurs-gate-3-deluxe-edition-juz-dostepne-specjalna-edycja-gry-za-350-zl-w-sklepie-larian-studios/
Opublikowano 16 listopada 20231 r 5 minut temu, SebaSan1981 napisał: No i zajebiscie. Już odkładam pienionszki na wersję PS5 Remember, no preorders .