ginn 789 Opublikowano piątek o 13:33 Opublikowano piątek o 13:33 Dobrze widzę? Mod na zmianę limitu członków zespołu? Właśnie to jest coś czego żałuję przez grę w co-op - tylko dwa wolne miejsca dla bohaterów ze świata, a z tego co widzę po pierwszych kilku godzinach to z każdym chciałoby się trzymać sztamę. Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano piątek o 13:40 Opublikowano piątek o 13:40 Zmieniaj ich sobie jak będziesz robił ich questy. Cytuj
ginn 789 Opublikowano wczoraj o 08:38 Opublikowano wczoraj o 08:38 Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano wczoraj o 08:43 Opublikowano wczoraj o 08:43 Save warto robić często ale nie wczytywałem, jedynie przy walkach jak zdecydowanie zaczęło się nie po mojej myśli. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano wczoraj o 09:03 Opublikowano wczoraj o 09:03 21 minut temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? cały czas Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano wczoraj o 09:43 Opublikowano wczoraj o 09:43 Godzinę temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Ja polecam nigdy nie wczytywać i grać tak jak wychodzi, nawet jak kostka oszuka i wyjdzie totalnie nie po Twojej myśli. 3 Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 Najlepszy sposób. Ja czekam jeszcze aż zapomnę trochę fabuły i jadę drugie przejście. Cytuj
KrYcHu_89 2 282 Opublikowano wczoraj o 10:10 Opublikowano wczoraj o 10:10 1 godzinę temu, ginn napisał(a): Ta gra to kolos. Czego się nie podejmę to wychodzi mi, że mogłem załatwić sprawę na 3-4 różne sposoby i pojawia się dylemat z chęcią wczytania sejva. Też tak mieliście? Jak się wkręcisz, zagraj drugi raz złą postacią z archetypem Dark Urge, poprawiali to wielokrotnie po premierze, fantastyczne to jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi