Skocz do zawartości

Bleeding Edge

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gizmo i buttercup slabo. Buttercup nie tylko slaby dmg, to jeszcze wolna. Mi sie najlepiejgralo Daemonem oraz Miko.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pograłem godzinkę w betę

:corvo: 

Trzeba mieć zgraną ekipę by dało się grać, ogółem mecze są 4x4, więc fajen mieć dwóch atakujących, tanka i healera. Póki co są dwa tryby losowo wybierane, jeden to przejmowanie punktów w stylu KotH z Gearsów, drugi to zbieranie specjalnych tanków i dostarczanie ich do miejsca docelowego by zyskać punkty, takie trochę wariacja capture the flag.

Same gameplay wygląda mega debilnie: biegnie grupa czterech pajaców -> napotyka przeciwnika -> rozjeżdża go w drobny mak w 10sek albo grupa napotyka grupę i każdy odpala co tam tylko ma i ch/uj wie co się dzieje na ekranie.

Są jakieś opcja customizacji postaci, dopałki etc do kupienia za punkty zdobyte w meczu.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się podoba od alphy. Z randomami trochę słabo się gra, bo każdy leci po fragi i nie ogarniają co się dzieje. Jak na grę zrobioną przez 15 osób to naprawdę super.

Btw. Delfin jest do wyboru? Nie widziałem wczoraj :p

Opublikowano (edytowane)

delfina dodadzą po premierze.

Pograłem przez chwilę wczoraj, ale ze względu na okropne lagi szybko odpuściłem. Z tego co grałem w becie wygląda to na luźną  typowo konsolową gierke, 7/10 w którą można bezstresowo ponawalać ze znajomymi lub randomami w ramach odskoczni pomiędzy dużymi "poważnymi" tytułami AAA.

Edytowane przez ASX
Opublikowano

No niby 15 osób ale wolałbym żeby ta 15ka dołączyła do dużej ekipy (hellblade lub project mara) gierka fajna i przyjemna ale nie oszukujmy się za miesiąc nikt o tym nie będzie pamiętał a xbox nie potrzebuje takich gier tylko gier SP lub większych projektów.

Opublikowano

Ja tanków w ogóle nie ogarniam. Zazwyczaj wybieram najbardziej noobowską postać czyli samuraja. No chyba że nasz drużyna  nie ma supportu to wtedy gram postacią węża zombie albo gracza na latającym fotelu xd

Opublikowano

Daemon jest mega mocny. Healerzy tez sa op. Jak jakis team nie ma chociaz jednego, to mogą pakować manatki. Szkoda, ze ludzie grajacy assassynami nie skupiaja się na nich :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3Mxh1gK.png

wygląda na to że BE jest klapą Ninja Theory. Minęło ledwie kilka dni od premiery i gry próżno szukać na listach najpopularniejszych gier na Xbox Live, wynik na Steamie mówi sam za siebie. Pewnie niedługo devi zostanią przesunięci do innych projektów i raczej nie spodziewam się żeby szybko Ninja Theory wzięło na warsztat kolejną grę multiplayer i pewnie skupią się singlowych grach w stylu Hellblade

https://streamable.com/njlgj