Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 515,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

czekaj czekaj, wróć. jazda na koniu w soulslike'u?! kurła dajcie ten trailer :<<<

Opublikowano

*smok robi brrrr*

*postać robi fikołka*

Nic więcej nie potrzebuję, dawać mi tę gierkę 

Opublikowano

hmm jest też homing soul mass :potter: czyli więcej tu Souls niż Sekiro

ludki już spekulują o braku minimapy, to by było coś na miarę DayZ, odkrywanie mapy na własną rękę kierując się tylko jakimiś punktami odniesienia...w sumie już w Soulsach jest taki design gdzie widzimy jakiś zamek w oddali i do niego ostatecznie zmierzamy..

hype na Eldena mam niemożliwy.

Opublikowano
5 minut temu, nero2082 napisał:

hmm jest też homing soul mass 

Day one :obama:

Opublikowano

Wszystkie części DS chodziły w 60fps na sprzętach znacznie słabszych od next genów. Ja wiem, że to nie jest DS, że otwart świat itp. ale gra jest pisana pod konsole z niecałymi 2tfl, więc powinna chodzic w 60fps na sprzęcie o 8 lat młodszym. 

PS. Premiera podobno w 2022 :frog:

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-03-01-premiera-elden-ring-zapewne-dopiero-w-2022-roku-przyczyna-pandemia-raport

Opublikowano

Bez przesady. Jak nowe konsole nie uciągną tego w 60 fpsach, to i 90% pecetów będzie miało z tym problemów. No ale From zawsze może zadecydować, że będzie 30 i koniec. :reggie:

Opublikowano

to wymysł redaktorka czy ma to gdzieś potwierdzenie?

a że te soulsy chodziły w 60 no tak tylko że 1 remaster, 2 scholar czyli powiedzmy też remaster, 3 po patchu na pro to pływa 40-60. 

Opublikowano

Podobno cały trailer oparty jest o build z zeszłego roku (albo sprzed roku).

Opublikowano

To nie jest jakiś troll? Gra wygląda jak mod do skyrima, szczególnie ten kawałek ze skradaniem sie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Oj widzę czar znany z DS :kaz: Czyli będzie to co uwielbiam w tej gierce, spamowanie :D Day one. 

Szkoda ,że tak mało widać na tych filmikach w 240p xd 

Opublikowano

Żaden troll. Nie da się podrobić animacji postaci From Software. :D