Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No tego nie wiesz XD

Wydawca przyjdzie i powie ze ma być mapa i chuy XD

2 minuty temu, Ukukuki napisał:

Tam pewnie nawet mapy nie będzie więc luz. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 516,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

Moze dzieki ingerencji grubego w koncu soulsy z dobra fabula i lore wyjda. Na to licze, bo jak znow beda rycerzyki z lore ukrytym w gaciach to meh.

Opublikowano

Swoja droga gdyby zrobili adpatacje growa Berserka to by było idealnie. Materiał jest taki że ojaciepierdohole. 

1 minutę temu, Mejm napisał:

Moze dzieki ingerencji grubego w koncu soulsy z dobra fabula i lore wyjda. Na to licze, bo jak znow beda rycerzyki z lore ukrytym w gaciach to meh.

Przeciez i tak zagrasz w 2030 jak to wyjdzie w 2022 bo to też nie wiadomo. 

Opublikowano
1 minutę temu, mozi napisał:

No tego nie wiesz XD

Jestem optymistą :lapka: Zresztą po tym co pokazali to dalej są soulsy. Więc nawet jak zrobią z tego ubi grę to będę szarpał za 350 zł day one. 

Opublikowano
4 minuty temu, mozi napisał:

Trzeba wierzyc w to że from coś wymyśli. Sekiro to przykład że jak chcą to potrafią. Tak samo BB. 

Najgorsze co może się zdarzyć to jak wyjdzie z tego klon assasina z ogniskami.

Nie wyjdzie z tego Asasyn choćby z tego względu, że gra nie będzie miała w pełni otwartego świata, nie mówiąc nawet o jakichkolwiek miasteczkach z npcami.

Cytat

No tego nie wiesz XD

Było Activision przy okazji Sekiro. Każdy się bał, że będą za mocno ingerować. Jakoś tak się nie stało.

Bandai wydało 3 części Dark Souls. Nic, z tego co wiem, nie narzucali. Mapki nie było, a gry tak samo wymagające.

Naprawdę ktoś wierzy, że From Soft nagle, pod jakimkolwiek wpływem i dopóki Miyazaki jest na czele, zmieni swoją filozofię tworzenia gier? Filozofię, która zapewniła im taką popularność i uwielbienie graczy? ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

że gra nie będzie miała w pełni otwartego świata

No właśnie w przypadku Eldena ma się to zmienić, podobno :P

Edytowane przez cotek

Opublikowano

@Bigbynie mówię że tak będzie tym bardziej że ta forumula mi lezy ale wiesz jak to jest. Dla nas to stulejarskie hobby do którego się wstyd przyznać a dla kogos kto wykłada kasę czysty bussines. Może i Miyazaki by chciał ale nie zawsze tak to działa. 

Opublikowano

W tym przypadku jednak sądzę, że odejście od znanych schematów i pójście w pełną casualizację mocno by się na nich odbiło.

Straciłbym wiarę w tę branżę i hobby, gdyby tak się stało.

edit:

Cytat

The stealth system is similar to Sekiro, so obviously in the trailer you can see the player crouching to do an assasination but beyond that there's a visibility system in place that's also affected by things like ToD and weather. At night and in fog you're going to be harder to detect.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Stealth system :D kurla dodajcie jeszcze wieze widokowe. Dajcie znac jak zapowiedza Bloodborne 2

Opublikowano

Jasne, że naciapane, jak w rozdzielczości 240p. :reggie:

Opublikowano

No nieźle się wysypuje, ale trochę mi to śmierdzi coraz bardziej :P

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Oh! You tragic thing!

ten rozmach kruszy mi plomby w zębach :o przecież tam Gandalf stoi w tej czapce

\o/ 

Opublikowano

Podobno prezentacja z zeszłego roku, niech mi ktoś teraz wyjaśni na kiego chuja oni chomikowali ten zwiastun?

Opublikowano
2 minuty temu, McDrive napisał:

Podobno prezentacja z zeszłego roku, niech mi ktoś teraz wyjaśni na kiego chuja oni chomikowali ten zwiastun?

Bo wszystko wygląda jak z DS3 ? W sensie animacje itp

Opublikowano

To nie jest powód żeby siedzieć cicho i nic nie pokazywać.

Opublikowano

Dawaj kurva ten trailer! 

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Dawaj kurva ten trailer! 

proszę xD wklejam bo upscaled i coś widać