Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, trochę padaka - przecież to wygląda identycznie co Soulsy.

To znaczy niby spoko, ale jednak nie do końca.

No chyba że to żart. 

• Plusik 1
Gość suteq
Opublikowano

Jak to będą w zasadzie soulsy z konikiem to tak mocno rozczarowanko. Myślałem, że From pożegnało się z tą formułą przy okazji Dark Souls III i po Sekiro pójdą troszkę w inną stronę. 

Opublikowano

Mam wrażenie, że to jest jakiś kontrolowany przeciek. Z małego fragmentu filmiku, to za dużo nic z tego nie wynika, a wygląda jak identyczne DS. 

Gość Rozi
Opublikowano

Wow, kolejna  gra wzorowana na jednej z najlepszych serii growych w historii gier? Szykuje się przeciętniak.

A tak naprawdę, to nie. Czekam z Claymorem w łapach.

Gość Rozi
Opublikowano

Ta arena z Księżycem :obama: Urodzonyzkrwi vibes :banderas: Oby było jak najwięcej lore, turlania, niesamowitych bossów i PRZEPIĘKNEJ muzyki.

Opublikowano

Ewidentnie ewolucja DS - otwarty świat, normalny skok, ma być też pływanie. No wolałbym Sekiro 2 milion razy bardziej. Ale i tak czekam.

Opublikowano
4 godziny temu, Josh napisał:

Podoba mi się jak pokazują jakieś śmieciowe urywki gdzie ludek jeździ na koniu niczym w Dynasty Warriors, a na niebie lata smok i zieje ogniem, a gracze są posikani. No niesamowite, nie powiem, czegoś takiego w giereczkach jeszcze nigdy nie było :rayos:

Sam lubię gry From Software, ale kolejny raz średniowieczny setting, ślamazarne turlanko i uciekanie przez wielkimi, srającymi żarem jaszczurkami nie przejdzie, liczę na konkretne nowości. 

Tu taki postępowy, ale już Resident Evil to najlepiej żeby był taki sam jak 20 lat temu, ale z ładną grafiką :dafuq:

Opublikowano (edytowane)

Ja tam wolę formułę bliższą serii Dark Souls rozbudowaną o nowe elementy, od Sekiro się się odbiłem i po 4 czy 5 bossach dałem sobie spokój. Choć bardziej jarałbym się nowym Bloodborne, ale to już marudzenie dla zasady.

Z tej rozmazanej trailerowej kupy nie ma powodu do narzekań. Tylko liczę że wydzadzą w tym roku bo posucha się straszna szykuje w tym sezonie letnio-jesiennym.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

Wy tak serio myślicie, że From zrobi słabą grę? xd To będzie naturalna ewolucja najlepszej serii gier ostatnich lat. Nie mogę się doczekać. Walić te animacje jeśli świat, lore i gameplay będą świetne. 

• Plusik 2
Opublikowano

No ja się spodziewałem czegoś "nowego" w końcu od nich a to widzę będzie taki Dark Souls w openworldzie, fani zadowoleni to chyba najważniejsze, ja nie muszę :) 

Opublikowano
14 minut temu, Wiolku napisał:

Wy tak serio myślicie, że From zrobi słabą grę? xd To będzie naturalna ewolucja najlepszej serii gier ostatnich lat. Nie mogę się doczekać. Walić te animacje jeśli świat, lore i gameplay będą świetne. 

Gra na pewno będzie dobra, ale najwidoczniej ludzie, w tym ja, spodziewali się trochę większego odejścia od Soulsow, a po tych urywkach to wygląda jak po prostu Dark Souls 4.

Opublikowano

No ja też się spodziewałem że czegoś ich nauczył bloodborne i sekiro A później widzę znowu drewniaka z tarczą i tą samą od animacje otwierania drzwi od 10 lat. Fani soulsów pewnie zadowoleni, ja tak średnio kurcze

• Plusik 1