20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Fuj wygląda jak dark souls 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nie no, trochę padaka - przecież to wygląda identycznie co Soulsy. To znaczy niby spoko, ale jednak nie do końca. No chyba że to żart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Niestety, ale po sukcesie soulsów stali się studiem jednej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jak to będą w zasadzie soulsy z konikiem to tak mocno rozczarowanko. Myślałem, że From pożegnało się z tą formułą przy okazji Dark Souls III i po Sekiro pójdą troszkę w inną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 No mnie też michałek nie dygnąłMimo to liczę, że nie zawiodą i nawet jak to będzie kalka trochę to nadrobi ciekawym światem i epickością (Gael ds3 na sterydach np) Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Mam wrażenie, że to jest jakiś kontrolowany przeciek. Z małego fragmentu filmiku, to za dużo nic z tego nie wynika, a wygląda jak identyczne DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Wow, kolejna gra wzorowana na jednej z najlepszych serii growych w historii gier? Szykuje się przeciętniak. A tak naprawdę, to nie. Czekam z Claymorem w łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Racja, castlevania to sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Ta arena z Księżycem Urodzonyzkrwi vibes Oby było jak najwięcej lore, turlania, niesamowitych bossów i PRZEPIĘKNEJ muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Ewidentnie ewolucja DS - otwarty świat, normalny skok, ma być też pływanie. No wolałbym Sekiro 2 milion razy bardziej. Ale i tak czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 614 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Mi to śmierdzi fejkiem trochę tak czy siak, no ale czekam na rozwój sytuacji może From zabierze jakieś stanowisko w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 4 godziny temu, Josh napisał: Podoba mi się jak pokazują jakieś śmieciowe urywki gdzie ludek jeździ na koniu niczym w Dynasty Warriors, a na niebie lata smok i zieje ogniem, a gracze są posikani. No niesamowite, nie powiem, czegoś takiego w giereczkach jeszcze nigdy nie było Sam lubię gry From Software, ale kolejny raz średniowieczny setting, ślamazarne turlanko i uciekanie przez wielkimi, srającymi żarem jaszczurkami nie przejdzie, liczę na konkretne nowości. Tu taki postępowy, ale już Resident Evil to najlepiej żeby był taki sam jak 20 lat temu, ale z ładną grafiką Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 1 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) - Było już mówione i potwierdzone 100 razy. To nie żaden fejk. - Trailer oparty jest na buildzie sprzed ponad roku. - To nie żadna marketingowa zagrywka ani kontrolowany przeciek, bo które studio chciałoby żeby ich gra została pokazana w takiej jakości. - Od momentu zapowiedzi w 2019 roku wiadomo, że gra będzie bardziej ewolucją formuły Soulsów z całym dotychczasowym bagażem tej serii. Skąd nagłe zdziwienie? Ponadto macie jazdę na koniu, która ułatwi poruszanie się po otwartym świecie, skradanie na modłę Sekiro i Bóg wie co jeszcze, bo na pewno nie ujawnili wszystkiego. Nie wspomnę już o fenomenalnym designie zarówno lokacji jak i postaci, czego nawet ten rozmazany zwiastun nie jest w stanie ukryć. Ja wiem, że każdy zasmakował szybkiego gameplayu z Sekiro i to preferuje. Tylko że tam mieliśmy jeden oręż wspomagany protezą. Tutaj, podobnie jak w Soulsach, będzie pełne action rpg z toną dostępnego wyposażenia. Od tarcz wielkości drzwi i zbroi płytowej, przez lekki pancerz, miecze, halabardy, topory, aż po zwykłe sz(m)aty i kapelusze. Poza tym konkretne uzbrojenie i skille mogą sprawić, że jedną klasą będzie się walczyło dynamicznie niczym w Bloodborne, a inną powolnie jak w Soulsach z pełną zbroją Havla i rolką trwającą pół godziny. Inna sprawa, że osobiście uważam, że gameplay z Dark Souls 3 był najszybszy w serii i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby go w ER jeszcze bardziej podkręcili. Poczekajmy na normalny zwiastun i potem ocenimy dokładniej. Edytowane 1 Marca 2021 przez Bigby 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Ja tam wolę formułę bliższą serii Dark Souls rozbudowaną o nowe elementy, od Sekiro się się odbiłem i po 4 czy 5 bossach dałem sobie spokój. Choć bardziej jarałbym się nowym Bloodborne, ale to już marudzenie dla zasady. Z tej rozmazanej trailerowej kupy nie ma powodu do narzekań. Tylko liczę że wydzadzą w tym roku bo posucha się straszna szykuje w tym sezonie letnio-jesiennym. Edytowane 2 Marca 2021 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nie powiem że jestem rozczarowany ale to wygląda jak trójka. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Build z przed roku niby ale widząc te drewniane soulsowe animacje odrzuca mnie od razu niestety. Ile można Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Wy tak serio myślicie, że From zrobi słabą grę? xd To będzie naturalna ewolucja najlepszej serii gier ostatnich lat. Nie mogę się doczekać. Walić te animacje jeśli świat, lore i gameplay będą świetne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Tak to raczej nikt nie myśli ale nic dziwnego że ludzie chcieliby coś świeżego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nie będzie to słaba gra, ale na tą chwilę wygląda po przeciekach jak DS 3.5 Fani studia sami hajpowali się na coś świeżego, ale jak widać From trzyma się twardo starych i sprawdzonych schematów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 No ja się spodziewałem czegoś "nowego" w końcu od nich a to widzę będzie taki Dark Souls w openworldzie, fani zadowoleni to chyba najważniejsze, ja nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 14 minut temu, Wiolku napisał: Wy tak serio myślicie, że From zrobi słabą grę? xd To będzie naturalna ewolucja najlepszej serii gier ostatnich lat. Nie mogę się doczekać. Walić te animacje jeśli świat, lore i gameplay będą świetne. Gra na pewno będzie dobra, ale najwidoczniej ludzie, w tym ja, spodziewali się trochę większego odejścia od Soulsow, a po tych urywkach to wygląda jak po prostu Dark Souls 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 No ja też się spodziewałem że czegoś ich nauczył bloodborne i sekiro A później widzę znowu drewniaka z tarczą i tą samą od animacje otwierania drzwi od 10 lat. Fani soulsów pewnie zadowoleni, ja tak średnio kurcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi