Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zpKRlio.png

Osoba, która na temat Elden Ring wie prawdopodobnie więcej niż inni insajderzy razem wzięci. Obszerny temat na Reseterze, więc nie chce mi się szukać wszystkich postów.

Ponadto 2 dni temu, jak i również wczoraj w podcaście Xbox Era, Jeff Grubb wprost powiedział, że Bandai Namco wycofało się z pokazu Elden Ring na konfie MS (13 czerwca) i że Geoff Keighley pokaże go na swoim show.

Do tego wczorajszy tweet Geoffa:

Nawiązanie do mema z końcówki zeszłego roku.

Było coś jeszcze o czym na pewno zapomniałem, ale tak, 10 czerwca jest tym dniem. ;)

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

A potem będzie wielkie gówno. Te leaki, insajderzy, to największy rak branży growej.

Opublikowano (edytowane)

Przypuszczam, że wtedy Geoffowi przyda się program ochrony świadków, bo wszyscy będą chcieli jego głowy. 

Ale nie ma szans, ER będzie na pokazie.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

No i trailer wyszedł i wygląda bardzo średnio tak szczerze mówiąc - graficznie wygląda gorzej od Sekiro, lokacje i przeciwnicy bardzo przypominają już wsyzysko to co widziałem w reszcie soulsów. No grane będzie, ale się trochę ostudzilem.

Chyba za dużo oczekiwałem.

• Plusik 4
Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

No i trailer wyszedł i wygląda bardzo średnio tak szczerze mówiąc - graficznie wygląda gorzej od Sekiro, lokacje i przeciwnicy bardzo przypominają już wsyzysko to co widziałem w reszcie soulsów. No grane będzie, ale się trochę ostudzilem.

Dokladnie. Wyglada jak amalgamat DS, BB i Sekiro.