Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale skurczybyki majá wyczucie stylu, najlepsze dark fantasy ever.

Opublikowano

No design jak zawsze kozak. Liczę na duże urozmaicenie względem soulsow ale zobaczymy. Kiedys obiło mi się o oczy, że to ma być open world. Show nie oglądałem więc nie wiem czy tam coś gadali więcej.

Opublikowano
28 minut temu, Hendrix napisał:

Dlaczego From miałby akurat to wskrzesić? Tenchu to gra Acquire, po Acquire stery przejęło K2 LLC. From tylko wydawał/udzielał licencji na część tytyłów, tych znacznie gorszych dodam. Jak From próbował robić coś z Tenchu, to wyszło Sekiro :v

Tenchu nie jest ich zasługą, przynajmniej żadna dobra odsłona, ale raz zrobili jakiegoś szrota.

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

Nie no sorry, że się potrafię cieszyć grami, widzieć pozytywt, zamiast rozsiewać mejmozę i narzekać na wszystko jak stary dziad.

Albo być teoretykiem gamingu, jeszcze gorzej :pawel:

Jakimi grami? Poki co jarasz sie trailerem typie xD

Opublikowano

Podoba mi się bardzo, designersko lokacje jak i przeciwnicy na szkoloną piątkę, ciężkie, mocne dark fantasy. Oprawa graficzna rozczarowuje, gra nie wygląda źle, ale spodziewałem się trochę więcej. Jeżeli tylko Elden Ring nie przerośnie FM, a jest to ich największy, najbardziej ambitny i na dodatek w otwartym świecie projekt, to będzie to ich najlepsza gra. Mam nadzieje, na jakąś fajna kolekcjonerkę z wypasioną figurką.

Opublikowano
25 minut temu, Bigby napisał:

Fajna ta "słaba" oprawa. ;)

gry From zawsze wyglądają słabo na trailerach, nie wiem czemu

ogólnie wygląda super, ale faktycznie liczyłem na trochę mocniejsze odejście od Soulsów

Opublikowano
8 minut temu, SlimShady napisał:

Tenchu nie jest ich zasługą, przynajmniej żadna dobra odsłona, ale raz zrobili jakiegoś szrota.

Tak, jako developer, to zrobili tego słabego klona Bombermana x Tenchu, hehe - ale no, nie liczę tego do głównej serii. 

Opublikowano
2 godziny temu, cotek napisał:

Przecież ten boss z tymi rękoma to jest najlepsza rzecz jaką widziałem ostatnio, te jego łachmany, cały design to jest TOP PANIE TOP

Ludwig vibes mocne.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to Sekiro też wzbudzało w swoim temacie mieszane uczucia kiedy ujawniano kolejne materiały z gry. I porównań do Soulsów też nie brakowało. 

A jak się skończyło wszyscy wiemy. Goty na forum ? Dobrze pamiętam ?

To jest From, to samo From na którym się nie przejechałem jeszcze ani razu. Zrobili swoja największą dotychczas grę ze zmiennymi warunkami, z masą zapewne NPC i kipiącym z ekranu klimatem dark fantasy. Dopakowane konkretnie zawartością DkS4 ? Dawać mi to bo już tupię nóżkami. 

• Plusik 2