Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ta walka ze smokiem na tym polu kierwaa Edytowane 10 czerwca 20213 l przez cotek
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Przecież ten boss z tymi rękoma to jest najlepsza rzecz jaką widziałem ostatnio, te jego łachmany, cały design to jest TOP PANIE TOP
Opublikowano 10 czerwca 20213 l No design jak zawsze kozak. Liczę na duże urozmaicenie względem soulsow ale zobaczymy. Kiedys obiło mi się o oczy, że to ma być open world. Show nie oglądałem więc nie wiem czy tam coś gadali więcej.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 28 minut temu, Hendrix napisał: Dlaczego From miałby akurat to wskrzesić? Tenchu to gra Acquire, po Acquire stery przejęło K2 LLC. From tylko wydawał/udzielał licencji na część tytyłów, tych znacznie gorszych dodam. Jak From próbował robić coś z Tenchu, to wyszło Sekiro :v Tenchu nie jest ich zasługą, przynajmniej żadna dobra odsłona, ale raz zrobili jakiegoś szrota.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 23 minuty temu, Rozi napisał: Nie no sorry, że się potrafię cieszyć grami, widzieć pozytywt, zamiast rozsiewać mejmozę i narzekać na wszystko jak stary dziad. Albo być teoretykiem gamingu, jeszcze gorzej Jakimi grami? Poki co jarasz sie trailerem typie xD
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Te animacje postaci bardziej przypominają system walki z Sekiro, i wcale nie musi być drewnianie tak do końca. Z Eldena może być oppus magnum From, idealny blend Sekiro, Bb i DS
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Podoba mi się bardzo, designersko lokacje jak i przeciwnicy na szkoloną piątkę, ciężkie, mocne dark fantasy. Oprawa graficzna rozczarowuje, gra nie wygląda źle, ale spodziewałem się trochę więcej. Jeżeli tylko Elden Ring nie przerośnie FM, a jest to ich największy, najbardziej ambitny i na dodatek w otwartym świecie projekt, to będzie to ich najlepsza gra. Mam nadzieje, na jakąś fajna kolekcjonerkę z wypasioną figurką.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 25 minut temu, Bigby napisał: Fajna ta "słaba" oprawa. gry From zawsze wyglądają słabo na trailerach, nie wiem czemu ogólnie wygląda super, ale faktycznie liczyłem na trochę mocniejsze odejście od Soulsów
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Już nie mogę się doczekać aż poznam o co chodzi z tymi wymienialnymi rękami i jak to wplotą w gameplay i w lore
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Autor 8 minut temu, SlimShady napisał: Tenchu nie jest ich zasługą, przynajmniej żadna dobra odsłona, ale raz zrobili jakiegoś szrota. Tak, jako developer, to zrobili tego słabego klona Bombermana x Tenchu, hehe - ale no, nie liczę tego do głównej serii.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ostatni taki trailer, który urwał mi jaja - był to trailer zeldy. Tutaj no cóż opad szczęki.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 2 godziny temu, cotek napisał: Przecież ten boss z tymi rękoma to jest najlepsza rzecz jaką widziałem ostatnio, te jego łachmany, cały design to jest TOP PANIE TOP Ludwig vibes mocne.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Z tego co pamiętam to Sekiro też wzbudzało w swoim temacie mieszane uczucia kiedy ujawniano kolejne materiały z gry. I porównań do Soulsów też nie brakowało. A jak się skończyło wszyscy wiemy. Goty na forum ? Dobrze pamiętam ? To jest From, to samo From na którym się nie przejechałem jeszcze ani razu. Zrobili swoja największą dotychczas grę ze zmiennymi warunkami, z masą zapewne NPC i kipiącym z ekranu klimatem dark fantasy. Dopakowane konkretnie zawartością DkS4 ? Dawać mi to bo już tupię nóżkami.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Klimat mi przypasił z trailera, ale czy to musi się nazywać inaczej, zamiast po prostu Dark Souls 4? Się zobaczy.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Inny świat gry, inne uniwersum, lore itp. Wystarczy żeby nosić nazwę Elden Ring.