ornit 2 953 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Lubię się katować graniem na gołym Ps4 dlatego nie mogę się doczekać na powtórkę z Blighttown. 1 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Opublikowano 30 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Jordanensis napisał: Gdy gra była zapowiadana to o nowych konsolach jeszcze nie słyszeliśmy. Więc inaczej się nie dało My nie, ale deweloperzy tak. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Może i wiedzieli, ale pierwsza zapowiedź dotyczyła tylko PS4, X1 i PC i zapewne dłubali pod stare konsole. Wiadomo, że i tak nawet jakby wiedzieli to i tak nie mogli wpisać konsol nowej generacji przed ich ogłoszeniem. Nie wiem czy mieli devkity, zapewne tak, ale ze względów finansowych nie było szans, że od razu odpuszczą stare konsole - co z resztą developerzy nadal praktykują w większości Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Opublikowano 30 sierpnia 2021 8 godzin temu, Ludwes napisał: nie no, z racji tego, że gra wychodzi też na pastgeny, to na nowej generacji powinno być te stałe 60 klatek Czyli easy mode uaktywniony od początku na nowej generacji Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 1 września 2021 Opublikowano 1 września 2021 Zapomniałem napomknąć, ale na szczęście internet wrze. Ma być tak, że gdy Host będzie bez pomocnika/ów - invader nie może najechać takiego gracza. Invaderzy zawsze mieli przewalone, już w DkS3 dużo znanych graczy płakało. Jedynym który nie marudził byłem ja, bo sobie świetnie radziłem i było spoko. Teraz natomiast wychodzi na to, że przyjdzie mi walczyć zawsze przynajmniej 1vs2. Szczerze mi to aż tak nie przeszkadza, więc przeżyję i i tak będę zabijał. Czy ja jako invader będę miał zatem mniej graczy do najechania? Nie sądzę. Kto nie chciał gości w grze ten grał offline, więc wyjdzie na to samo w mojej opinii. Co to zmienia na plus? Czy jest jakiś plus w ogóle? Jest. Jeśli byli, a wiadomo, że byli gracze którzy włączali grę offline ze względu na invaderów to tacy teraz spokojnie będą mogli być online. Co z turniejami i fight clubami? Tak po prawdzie to nic, bo zawsze host będzie mógł pierw przywołać niebieskiego, a sądzę, że czerwone znaki nawet sam host będzie widział na ziemi, więc luz. Rozchodzi się tylko o invaderów. Ja sobie właśnie włączam film z fextra. Jeśli ktoś się interesuje to zapraszam do obejrzenia. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 1 września 2021 Opublikowano 1 września 2021 Ojej, biedni inwejderzy, wszyscy mają ich w dupie, tylko oni się sami do siebie pucują. Nie wiem, czy w którejkolwiek z gier miałem więcej niż z pięć inwazji, nawet mi wtedy nie zależy żeby wygrać, zginę, mam spokój i gram dalej. 1 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 1 września 2021 Opublikowano 1 września 2021 Nie do końca Mugen. To dodawało i dodaje smaczku, podwyższa poziom trudności i daje emocje. Gdy pierwszy raz zostałem najechany w 2009 roku w Demonsach przy ślepym przejściu w Latrii - to zapamiętałem te emocje do dziś, bo udało mi się wygrać. To jest magia. Przecież po inwazji możesz zacisnąć pięści i walczyć z invaderem i go zabić zgarniając dodatkowe dusze. Do tego tak jak piszesz - Ci zdarzało się to rzadko, więc nie powinno Ci przeszkadzać Na szczęście ta decyzja nie jest jeszcze zamknięta i FROM zapewne czeka na reakcję graczy. 2 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 1 września 2021 Opublikowano 1 września 2021 Co kto lubi, teraz będę miał konia, więc powodzenia 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 września 2021 Opublikowano 1 września 2021 Pvp w grach FS to jest niesmieszny zart, kompletnie niegrywalne, wiecznie lagujace, chore hitboxy i to zraczale community. Te pojedynki wygladaja tak chujowo jakby to byla jakas pre-alpha i zbugowane poruszanie sie postaci. Daliby wreszcie spokoj z tym gownem. 1 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 1 września 2021 Opublikowano 1 września 2021 Brutto jakby tak było to Soulsy nie miałyby pełnych serwerów po 5 latach w DkS3. Zresztą inwazje różnią się od PvP. Hitboxy to były tylko w pierwszym Dark Souls. To nie była reguła, ale zdarzały się. A community? Uważane za najlepsze ze wszystkich. Wiem, że możesz nie lubić, że mogłeś mieć laga, takie rzeczy wszędzie się zdarzają, ale Twoja opinia mija się z prawdą. 59 minutes ago, mugen said: Co kto lubi, teraz będę miał konia, więc powodzenia Mugen no ja mam styl Stealth, a teraz to będzie jeszcze bardziej rozbudowane, więc kto wie co się stanie Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 2 września 2021 Opublikowano 2 września 2021 5 minut temu, BieŃ napisał: DeathStalkerRai to ty? No c00rwa nie da się ukryć, że klaun z clubu to klaun z clubu 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 września 2021 Opublikowano 2 września 2021 Żerom nie lubił pvp w jedynce ale już w innych filary były ok. 1 Cytuj
messer88 6 478 Opublikowano 2 września 2021 Opublikowano 2 września 2021 Kurde wbijam w temat liczyłem że poczytam jakieś nowe mroczne lore a Wy tu smęcicie o pvp 1 Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 2 września 2021 Opublikowano 2 września 2021 No ogólnie to Praise the Dark,jadę bez zasad.Cel zniszczyć każdego kto przejdzie obok mojej kolumny. 2 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 2 września 2021 Opublikowano 2 września 2021 6 hours ago, Dr.Czekolada said: Żerom nie lubił pvp w jedynce ale już w innych filary były ok. Nie, że nie lubiłem, bo pykło tam 3500h i wspomnienia mam super. To były początki PL community gdzie z FighteremPL i innymi rozkręcaliśmy temat. Uważam PvP w jedynce za najgorsze, ale to nie znaczy, że było słabe. Fajne czasy Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 Skończyłeś kiedyś jakiś tytuł (demon dark souls,bloodborne,sekiro) na macie do tańczenia ? albo na bongosach ? albo na gitarce z guitar hero ? Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 Ja nie, bo takie coś mnie nie bawi. Ja jestem Invaderem i PvP playerem. Oczywiście single też gładko, ale na padzie. Ja mam inne wyzwania - zabić jak najwięcej graczy. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 No ładnie, ładnie, ale gdzie jest kolekcjonerka ja się pytam Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Niech dają już cyfrowego pre-ordera, bo ostatnie promki kuszą by wydać moje cebulowe reale w słonecznej Brazylii, ale kitram na ER Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Mam nadzieje, ze na tym screenie to nie jest upchany caly swiat jak w Dark Souls. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 7 godzin temu, Mejm napisał: Mam nadzieje, ze na tym screenie to nie jest upchany caly swiat jak w Dark Souls. Wygląda jak screen ze środka mapy albo początek pojedynczego regionu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi