mario10 548 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Liczę, że będzie dobrze i na razie nie mam zastrzeżeń do całości Ale nakombinowałem się trochę żeby filmik obejrzeć przez ten chory system ograniczeń wiekowych na yt Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Mam nadzieje ze to będzie łabędzi śpiew starej generacji. Nie mogę sie doczekać... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Czyli zapowiada się, że w "najgorszym" przypadku dostaniemy 'bigger, better & more badass' DS Więc nawet w takim wypadku będę w pełni usatysfakcjonowany Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 14 godzin temu, Ma_niek napisał: Nie bedzie bo najlepsza gre w historii juz wydali i nie sadze zeby cos przebilo Bloodborna Wiadomo, że BB gra generacji, ale najwyższy czas na zmianę lidera. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 To chyba dopiero ten ich eks na ps5 co się podobno robi może zagrozić BB. To będzie pewnie świetna gra szczególnie dla fanów i nic więcej. 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Obejrzałem ten materiał i bez podjary, spodziewałem się większych różnic względem Dark Souls. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Czyli w poniedziałek można oczekiwać wysypu preview. Może jakieś nowe urywki gameplayów (chociaż pewnie będą mogli pokazać tylko to co już było w oficjalnym video). Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Mnie ciekawi czy UI się doczeka jakiejś zmiany. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Będzie nowy materiał bo sporo dziennikarzy i youtuberów dostało wczesny dostęp do Network Testu. A od następnego weekendu reszta graczy, która się zakwalifikuje będzie mogła dołączyć. 28 minut temu, Czoperrr napisał: Obejrzałem ten materiał i bez podjary, spodziewałem się większych różnic względem Dark Souls. Zmian jest więcej niż się wydaje. Cytat Jumping Crafting Stealth Improved archery Horse riding Horse combat (apparently preferred against bigger enemies) Open world full of hidden dungeons and npcs that give context on the story more ending than other souls games some of which are probably influenced by those npcs Dynamic Weather Day/Night cycle which changes enemy positions and behavior Wildlife you can hunt for mats Skill system that isn't tied to weapons anymore Largest variety of weapons and armor and probably magic Roaming enemies as well, colossal monsters in the open world Massive underground area that interconnects pretty much the whole map Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Crafting No ciekawe skończą się estusy to sobie będzie można coś zrobić. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 28 minut temu, Bigby napisał: Jumping Kupili mnie, innowacja na miarę turlania się w trawie A tak serio to wygląda to jak DS4 w otwartym świecie, czyli nic dla mnie, ale miłośnicy serii pewnie będą wniebowzięci i dostaną największą odsłonę Soulsów, które nie mają Soulsów w tytule. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 3 minuty temu, Bzduras napisał: Kupili mnie, innowacja na miarę turlania się w trawie W Soulsach to rewolucja. 1 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 33 minuty temu, Bigby napisał: Będzie nowy materiał bo sporo dziennikarzy i youtuberów dostało wczesny dostęp do Network Testu. A od następnego weekendu reszta graczy, która się zakwalifikuje będzie mogła dołączyć. Zmian jest więcej niż się wydaje. Będzie nakurwiane mimo że wolalbym nowe sekiro > wszytskie soulsy. 2 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 59 minut temu, Bigby napisał: Wildlife you can hunt for mats 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Wersja 4K praktycznie pokazuje taka sama grafikę jak w DS 3. Miejmy nadzieje ze coś się zmieni jeszcze na lepsze 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Ale jak? To działa, tak jak DS3, na PS4, tylko tym razem jest jeden wielki świat. Jeżeli już, to oczekuj gorszej grafy niż w DS3. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Nie mogę się doczekać, day one Cytuj
Szermac 2 855 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Już niedługo zobaczę to na swoim telewizorze jak mnie wylosują do bety Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Kontroler już gotowy do gry: Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Mapa z prezentacji. Wygląda jakby to były tylko dwa z sześciu regionów: Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Skąd info o 6 regionach? Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Bloody wolf będzie oczywiscie wybrany. W tej czesci będą yebac mnie staty i będzie liczyc się tylko fashion souls. Będę szukał tego armora Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 animacja dalej z ps2 ? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Godzinę temu, XM. napisał: Skąd info o 6 regionach? https://me.ign.com/en/ps5/186126/interview/elden-ring-the-big-hidetaka-miyazaki-interview Cytat IGN: Can relate that back to any of your previous works, in terms of how the open world is structured? Is there a central hub, like Firelink Shrine from Dark Souls, one that expands outwards into multiple paths? Or is it something different than that? HM: So first, yes, not directly from the start, but there is a hub area that you can access a little later into the game. And as well as this hub, which you can branch out from, there are the six main areas of the Lands Between, and each of these six areas will house its own mainline dungeon map, which is again seamlessly connected to the Lands Between itself. These will be the domains or the areas of the main demigod bosses. From here, you're able to explore not only these mainline dungeon areas, but also a wide variety of catacombs, castles, and fortresses, which are interspersed throughout the map. These have a range of scale and scope, but the main dungeons are these six – these are the ones that you're going to be heading to on your adventures throughout the main world. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi