Szermac 2 671 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Covenanty zapowiadają się zaebiście 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 551 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 W dniu 4.11.2021 o 17:20, Rtooj napisał: DS3 był bardzo ładny, BB zresztą też. W dniu 4.11.2021 o 18:04, Soban napisał: Logiczne, że gra open world będzie brzydsza. To nie są mistrzowie graficzki + pewnie budżety takich gierek from to nie są kokosy jak u sony czy ubisoftu. Gameplay pewnie dowiezie i będzie lux w 60fps na series x i ps5 Tak, zgodzę się, że DkS III prezentował się bardzo dobrze podczas swojej premiery - szkoda, że na obecnej generacji nie otrzymał stosownego wsparcia, jak bardzo udany Vampyr, który hula obecnie w 1440p przy 60 k/s. Wracając do Elden Ring, to Eurogamer podał dzisiaj informację, że gra na obecnej generacji ma mieć dwa tryby do wyboru: 4k albo 60 klatek. Mam nadzieję, że przy wyborze płynności otrzymamy minimum 1440p. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 1 godzinę temu, Sylvan Wielki napisał: Mam nadzieję, że przy wyborze płynności otrzymamy minimum 1440p. 1440p kiepsko się skaluje z 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Nie jestem docelowym odbiorcą tego typu gier (brakuje mi trochę cierpliwości), ale design w Elden Ring, to absolutne mistrzostwo świata. From to chyba jedyne studio, które swoje wykręcone koncepty przenosi później do finalnego produktu. Może w końcu przycisnę i skończę remaster Dark Souls i spróbuję z Elden Ring w okolicach premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Gra pewnie będzie bardziej przystępna choćby ze względu na stealth to warto spróbować jak Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Dopiero co obejrzałem ten ponad dwudziestominutowy gejplej. Przecież to jest wykapany Dark Souls 4 Dlaczego więc gra nosi nazwę Elden Ring? Za wyjątkiem paru IMVHO mało istotnych elementów wszystko jest to samo: design, drewniane animacje ruchu, biegu i walki, drewniane turlu turlu, backstaby i wykończenia, statyczne rozmówki z enpecami. NICZYM to się nie różni od DS. Sama grafa na poziomie DS3, nic gorzej, ale nic lepiej. Nie zmienia to faktu, że będę w to szpilał jak popier.dolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Wiecie może, czy kolekcjonerka będzie dostępna w jakimś polskim sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Ja nie wiem ale sam czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Blokada na 60 klatek, ci dalej dałna mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Soulsowe community szybko się tym zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 851 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 4 godziny temu, Czezare napisał: Dopiero co obejrzałem ten ponad dwudziestominutowy gejplej. Przecież to jest wykapany Dark Souls 4 Dlaczego więc gra nosi nazwę Elden Ring? Za wyjątkiem paru IMVHO mało istotnych elementów wszystko jest to samo: design, drewniane animacje ruchu, biegu i walki, drewniane turlu turlu, backstaby i wykończenia, statyczne rozmówki z enpecami. NICZYM to się nie różni od DS. Sama grafa na poziomie DS3, nic gorzej, ale nic lepiej. Nie zmienia to faktu, że będę w to szpilał jak popier.dolony. Obstawiam inna formułę. W DKS były światy do których wchodziłeś i wracałeś. Tutaj będzie jedna wielka mapa, a w każdej części mapy będzie jakiś boss do ubicia. Fabuła krążyć będzie dookoła pierścienia i tyle. Takie kolosy w świecie DKS. Oni to nazwali nową grą od From. Tak wywnioskowałem po tych filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 (edytowane) W dniu 7.11.2021 o 15:53, McDrive napisał: Wiecie może, czy kolekcjonerka będzie dostępna w jakimś polskim sklepie? https://lowcygier.pl/preordery/elden-ring-edycja-kolekcjonerska-od-74999-zl-w-muve-pl-limitowane-wydanie-gry-dostepne-w-polskim-sklepie/ Muve ma za 750 zł wersję pecetową i 850 konsolowe. Już się rozeszły. Edytowane 8 listopada 2021 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Zamówiona wersja XSX na Gemefinity Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 cdkeys.com sprzedaje pre-ordery na steam z dość odczuwalną zniżką 37%. Zamiast 282zł jest 179zł https://www.cdkeys.com/pc/elden-ring-pc-steam Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Na empiku możecie zamawiać, ale nie na pobrania jakby co ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 W dniu 7.11.2021 o 15:31, Czezare napisał: Dopiero co obejrzałem ten ponad dwudziestominutowy gejplej. Przecież to jest wykapany Dark Souls 4 Dlaczego więc gra nosi nazwę Elden Ring? Za wyjątkiem paru IMVHO mało istotnych elementów wszystko jest to samo: design, drewniane animacje ruchu, biegu i walki, drewniane turlu turlu, backstaby i wykończenia, statyczne rozmówki z enpecami. NICZYM to się nie różni od DS. Sama grafa na poziomie DS3, nic gorzej, ale nic lepiej. Nie zmienia to faktu, że będę w to szpilał jak popier.dolony. W 98 From wypuściło grę, która wyglądała identyko jak King's Field. Czemu jej więc nie nazwali jak tamtą? Chuy wie, bo akcja się działa w wieży pewnie dlatego, a czemu Bloodborne? Żeby gracze nie narzekali, że nie ma przy locku rolek i tarcz. Zmierzam do tego, że oni tak robią ze swoimi grami od ponad 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 A ja tam widzę wystarczająco dużo zmian żeby się nie nazywało Dark Souls 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 co za różnica jak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Będzie Moonlight GS? obstawiam że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 A grałbyś jakby nazwali Princess Sakura Poi-Poi Diamond Unicorn Magicland Pink Adventure: Ultra ZX Alchemist Edition? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Mogli by nazwać Pillars of Dark clowns. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 W sumie DkS miało się z początku nazywać Dark Ring więc aż tak bardzo od korzeni nazwy nie uciekli. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Zamówione z figurka, teraz tylko czekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi