Opublikowano 10 listopada 20213 l 3 minuty temu, Square napisał: Tak oglądam gameplay i raczej nie. Poza tym Horizon będzie grane wtedy. Może zrobią cross-game'owy koszyk na te wszystkie roślinki i grzyby w tych grach od Sony, transfer 57 cisów i 85 stokrotek na start do Elden Ring i Horizona.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 3 minuty temu, messer88 napisał: Zawsze tam na próbę możesz odpalić BB, chyba jest w ps plus collection czy jak to się nazywa. Taa mam z Plusa, plus na płytce w folii
Opublikowano 10 listopada 20213 l To na co czekasz? W temacie. Mam nadzieję że tego nie spierdolo. Mam nadzieję że open world nie spowoduje że gra się rozwodni i będzie tylko trudnym assasinem.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 22 minuty temu, standby napisał: JA uwielbiam tą serie i mi się w ogole nie przejadła, tym bardziej że za każdym razem, te wykreowane światy były epickie a gameplay cholernie wciągający. Co byś chciał nowego? Całkiem nowe IP bym chciał od nich. Niekoniecznie w tak ciężkich klimatach.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 6 minut temu, mozi napisał: To na co czekasz? W temacie. Mam nadzieję że tego nie spierdolo. Mam nadzieję że open world nie spowoduje że gra się rozwodni i będzie tylko trudnym assasinem. Gra na pewno nie będzie Assassinem, bo nie będzie zaminowana fetch questami.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Square odpalaj, jak Cię wciągnie to nabijesz tyle godzin że zostaniesz nowym liderem kursed klanu To chyba nie chodzi o questy tylko o sam fakt że będą duże lokacje i przemieszczanie się może być nużące.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Gra na pewno nie będzie Assassinem, bo nie będzie zaminowana fetch questami. A skąd takie info? Staram się dawkować info o grze zeby był suprajsik ale nie widziałem informacji że nie będzie zapychaczy.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ale to nie musi czynić gry Assassinem. W Zeldzie czy Shadow Of Collosus też macie duże obszary a podobno gierki dobre i z duszą.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 4 minuty temu, messer88 napisał: To chyba nie chodzi o questy tylko o sam fakt że będą duże lokacje i przemieszczanie się może być nużące. Nikt z do tej pory grających nie narzekał na nudę. Właściwie na każdym kroku jest coś ciekawego do odkrycia, jakiś boss, jaskinia, lochy, npce.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 42 minuty temu, Square napisał: Trza było usunąć, a nie się chełpisz.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Dorzucam jeszcze Skill Up. Akurat od nich chyba jeszcze nikt nie wrzucał.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ja tak teraz trochę żałuje, że wykorzystałem kod na bete, mogłem komuś oddać xDD Do Bloodborne podchodziłem totalnie na ślepo tylko po story trailerze no i gra życia. Boję się, że na premiere Eldena nie będzie tego pierdolnięcia, którego bym chciał doświadczyć tylko 'wszystkie' rzeczy obadam w sobote i potem czekanie na dokonczenie całości hmmmmmmmmmmmmm Edytowane 10 listopada 20213 l przez cotek
Opublikowano 10 listopada 20213 l przecież ten test ma trwać 2-3h z czego pewnie przez połowe czasu będą problemy z serwerami to co tam obadasz xd? ja sobie odpale by sprawdzić feeling + skakanie i jak gra wygląda na series x i tyle
Opublikowano 10 listopada 20213 l No nie wiem, jakieś mam takie wrażenie, że lepiej porobi mnie o północy na premiere jak nie zagram w bete, ajdunoł
Opublikowano 10 listopada 20213 l Mam wrażenie, że Sekiro, to był wypadek w pracy. Po przejrzeniu części urywek z gameplaya, to jakby nazwali to Dark Souls 4 to raczej by nikt się nie obraził. Wiadomo, że gra zamiecie, ale efektu wow nie ma.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Poogladalem troche tych filmikow i jednak mamy kolejne soulsy. Martwi brak innowacji gameplayowych, powolne poruszanie postaci myslalem ze juz nie ma do tego powrotu a jednak. No i ten swiat, jakis taki pusty i nijaki, niespecjalnie zacheca do eksplorowania to co widac na tych materialach.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Nasuwa się najtrudniejsze pytanie. Na co wydać trzy i pół bomby w lutym? Na Horizona czy Elden Ring?
Opublikowano 10 listopada 20213 l To dziwne, bo wszystkie materiały jakie widziałem, szczególnie ten powyżej, mówią o bogatym i zróżnicowanym open worldzie, gdzie eksploracja rzeczywiście jest nagradzana. A mówimy tutaj dodatkowo o małym fragmencie pełnej gry. Z drugiej strony to też nie Ubi gierka, w której co dwa kroki napotyka się patrol albo posterunek. I nie oszukujmy się, od początku można się było spodziewać, że to kolejny Souls. Dla mnie jednak już sama nowość w postaci otwartego świata oraz jazdy i walki konnej niemało zmienia. Ogólnie mamy do czynienia z kulminacją kilkunastu lat pracy From nad soulsową formułą i mariażem wielu napotkanych wcześniej rozwiązań. Siłą rzeczy nie wszystkim się to spodoba, ale z drugiej strony nie wiem czego można było tak dokładnie oczekiwać?
Opublikowano 10 listopada 20213 l Godzinę temu, Metoda napisał: Mam wrażenie, że Sekiro, to był wypadek w pracy. Po przejrzeniu części urywek z gameplaya, to jakby nazwali to Dark Souls 4 to raczej by nikt się nie obraził. Wiadomo, że gra zamiecie, ale efektu wow nie ma. Czemu Sekiro? Prędzej Dark Souls 2.