Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z drugiej strony lepiej mieć wybór niż tylko ładną graficzkę i 30 klatek bo nie oszukujmy się pójdą w tą stronę jak już będą musieli w gierkach singlowych. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 516,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
  W dniu 22.11.2021 o 08:04, Czoperrr napisał(a):

Zobaczyłem testy i wygląda to trochę słabo biorąc pod uwagę, że trzeba jeszcze wybierać pomiędzy trybami wydajności i grafiki, z których żaden nie jest idealny. Devi, nie lećcie tak na łatwiznę bo aż przykro się robi, ale jest to nowy trend w gamingu i teraz każda gra zmusza do wyboru.

Ta gra była robiona w większości pod ps4 i x1. Poczekajmy na premierę i ER2;)

Opublikowano

Zazwyczaj "Edge" drukuje kalendarz na nowy rok z obrazkami z 12 różnych gier, ale w tym roku wszystkie ilustracje są z jednej. Tak jakby sprawa była jasna - to będzie ROK ELDEN RING. Trochę jak kiedy wyszło Breath of the Wild, wszyscy fani dobrych gier różnego typu będą chyba grać w to samo i kojarzą cyferki 2022 z tym samym.

261112668_610211186796052_6135117669051467306_n.thumb.jpg.f15c9722e534da5fd87cee4fcd30db36.jpg

Oczywiście ja nie używam to komuś oddam kalendarz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zaczynam czuć hajp i zastanawia mnie co i na co brać. Chciałbym kolekcjonerkę, ale chyba za późno się obudziłem :/.

Premierowa edycja też spoko, ale z drugie strony jakoś wolałbym tym razem cyfrę...

No i jak rozumiem na PS5 będzie to lepiej działać, ale ten mikro dysk i brak miejsca mnie wkurza.

Eh dylematy.

Opublikowano

Też nie ogladam. Widziałem juz dużo, a premiera bardzo blisko.

Opublikowano

Taki tam klasyczny soulsowy bełkot, w sumie o tym samym co zawsze, na lajcie można obejrzeć bo co niby może spoilować? Wygląd niektórych ludków?

Opublikowano

Nie boje sie spoilerow. Po prostu nie chce mi sie tego ogladac xd. Wiem jak gra wygląda i tyle mi starczy.

Opublikowano

A jeszcze tyle trzeba poczekać. Może przyśpieszą premiere jak goście od SIFU xD

Opublikowano

Można oglądać bez obaw, fajny render przypominający, ze FS ma najlepszy designerów na świecie.

Opublikowano
  W dniu 9.11.2021 o 18:54, Sylvan Wielki napisał(a):

Tak jak napisał Bigby, to prawdopodobnie nie było znaczącym kryterium, ponieważ ja trochę tam w Soulsy pograłem, jak wiecie: :platinum::mage::drag:

8ioXj37.png

DLC do Bloodboorn'a juz mógłby pogromić. Dla takiego wyjadacza to zaledwie spacerek po lesie :lapka:

Opublikowano

piękny ale mimo wszystko dawajcie takie rzeczy (jak potencjalni bossowie) w spoilery 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja dziś nie wytrzymałem i zamówiłem Launch Edition ze steelbookiem 

b337f13c.jpg

Nie wiem  jak w PL ale w UK cena normalna za steelbook £45, tyle samo co za wersje cyfrową 

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Ja wziąłem cyfrę na PS5 (nie chce mi się żonglować płytami). Ale kurde kusi ta kolekcjonerka.

Jak ktoś wie jak jeszcze dorwać (dowolna wersja) to dawać znać :lapka:

Szkoda, że nie ma tam potężnego artbooka, ale może będzie osobno do kupienia.

A w sumie jakoś tam miałem meh na gierkę, ale zacząłem oglądać z fextralife materiały i o jezusku.