Szermac 2 620 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Takie chyba nadal są i będą miały. Ale jest też coś takiego jak ataki specjalne, które zakłada się przy ognisku. Każda broń ma slot na coś takiego. Wpinasz to sobie w broń i jak naparzasz L2 czy tam L1 to masz dodatkowy atak specjalny, który zjada MP. I są przeróżne z różnymi efektami. Edytowane 13 Stycznia 2022 przez cotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Jakoś o open world w tej grze jestem spokojny. Wg opinii ludzi po becie koncepcja przypomina bardziej Zelde BOTW lub Dragon's Dogma niż np Wiedzmina 3. Czyli odkrywanie, podróż i zwiazana z tym przygoda zamiast biegania od znacznika do znacznika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Aktualnie w Demon's Souls gram magiem, więc tutaj dla odmiany może coś pod DEXa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Godzinę temu, second napisał: Jakoś o open world w tej grze jestem spokojny. Wg opinii ludzi po becie koncepcja przypomina bardziej Zelde BOTW lub Dragon's Dogma niż np Wiedzmina 3. Czyli odkrywanie, podróż i zwiazana z tym przygoda zamiast biegania od znacznika do znacznika. Otóż to, tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 STR i szukanie zbroi berserkera z trailera by se zrobić cosplay Gutsa z jakimś ogromnym mieczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 7 godzin temu, messer88 napisał: a kim będziecie grać? ja nigdy nie zaczynałem magiem czy innym cudakiem i tak się trochę zastanawiam chociaż pewnie zrobię standardowo pure melee builda Ja biorę tego typka po prawej 2h mieczyk, zero magii bo nie pedał i szukam tej zbroi lekko przypominającej Gutsa z pierwszego trailera 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ja to zawsze jak gram w te ich gry, zbieram sobie różne fajne cudaczne i magiczne rzeczy i mam pomysł pod fajny setup ale przyjdzie co do czego to gram ponownie dalej melee tylko pod inne staty xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Eh nadrabiam sobie zaległości i gram sobie obecnie w Nioh 2 i Salt and Sanctuary, ale myślami jestem cały czas przy Elden Ring, im bliżej premiery to, tym bardziej nie mogę się skupić, bo cały czas myślę o tej grze i jakim buildem będę grał . We wszystkie poprzednie soulsy grałem cały czas pod siłę i zręczność i dla odmiany chciałbym najpierw pograć tym prorokiem i pobawić się magią, bo w tej produkcji jest według mnie najładniej zrobiona i jaram się nią mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 6 godzin temu, Soban napisał: STR i szukanie zbroi berserkera z trailera by se zrobić cosplay Gutsa z jakimś ogromnym mieczem No właśnie zastanawiam się czy w to nie iść. Zawsze dex albo mag. Nigdy str nie grałem. Ale boję się, że będzie przez to ciężej. No i magia mnogością czarów zawsze kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Oby było dużo eq buildow i respec.Ciekawe jak z pvp.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ja oczywiście jak zwykle zrobię zepsutą postać która umie wszystkiego po trochu i do niczego się tak naprawdę nie nadaje, w dodatku lekkie szmaty więc na szczała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ja chyba będę młócił tym Wariorem, bo ponoć dobry do łuków a dawno tak nie grałem. I pasuje do open worlda. Będzie piromancja osobno, czy ją wciągnęli ogólnie do magii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 W dniu 13.01.2022 o 20:06, Basior napisał: No właśnie zastanawiam się czy w to nie iść. Zawsze dex albo mag. Nigdy str nie grałem. Ale boję się, że będzie przez to ciężej. No i magia mnogością czarów zawsze kusi. Zależy od odsłony i celu takiej postaci. Taką dwójkę z dlc buildem pure str przeleciałem pve bez większych trudności. Jedyne co robiłem to machałem wielkim mieczem Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Wiadomo że pierwszy playthrough = k***ht / melee. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Jeśli będą jakieś bronie dystansowe + nożyki lub młotek do nabijania buffa i medium armor to będę tak grał. Jak kiedyś w ESO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 20 godzin temu, Masorz napisał: Ja chyba będę młócił tym Wariorem, bo ponoć dobry do łuków a dawno tak nie grałem. I pasuje do open worlda. Będzie piromancja osobno, czy ją wciągnęli ogólnie do magii? piromancja będzie się teraz skalowała z faith pod wspólną kategorią dla pyro i miracles - inkantacje. btw. to będzie pierwszy souls/like w którym pierwsze playthrou zrobię hybrydą str/faith, a nie pure melee (no, może z 15faith/itn do podstawowego buffa) jak dotychczas. magia jest na tyle fajna i jednocześnie skuteczna, że tak. do tego wygląda na to, że można skutecznie czarować bez dużego wkładu w int/faith. można jakoś na pewniaka dostać steelbooka (PS4) ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Na pewno magiczna postać ale co konkretnie to się jeszcze zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ja zawsze grałem STR/FAITH i tym razem też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ciekawe jak długo będą łatać grę po premierze, oby można było w ciągu miesiąca kupić ostateczną wersję gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 19 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Jeśli będą jakieś bronie dystansowe + nożyki lub młotek do nabijania buffa i medium armor to będę tak grał. Jak kiedyś w ESO A ja ciągle naparzam w ESO. Myślę że Elden Ring mnie z tego wyleczy ps. Ale natrzaskałeś Platyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Bez mojego 10-cioletniego pomocnika nie dałbym rady A co do ER to tak, najbardziej wyczekiwana przeze mnie poza poza Horizon FW i DokeV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Generalnie zawsze latałem z różnymi włóczniami i halabardami trzymając je oburącz. Tarczę używałem praktycznie tylko po to, żeby wisiała mi na plecach dla jakiegoś bonusu, np: boost do regenu, ochroną przed trucizną itd. Chyba że w tej grze będą mnie za bardzo kopać w doopę, wtedy pomyślę o czymś innym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Grass crest shield I np BKG to też jeden z moich soulsowych zestawów ciekawe jakie tutaj będą odpowiedniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 nigdy nie lubiłem grass crest shield bo moja postać wyglądała głupio z tarczą na plecach. plus zajmowała slot na inną, bardziej użyteczną we właściwej walce. imo fajniej byłoby, gdyby usunęli buffy z przedmiotów na plecach/off-hand i żeby były aktywne tylko wtedy, gdy trzymamy je w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Mi się ona podoba wizualnie, fajne są te pnącza na niej czy co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi