Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu mówią, że dla lamusów najlepszy jest Vagabond.

12 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

Nie wiem czy jego analiza właściwości stats'ów jest legitna ale parę celnych uwag rzucił.

Opublikowano

Ja chyba zacznę od dex/faith buildu :banderas:W betę nie grałem, ale oglądając jakieś tam wyjaśnienia co do statystyk brzmi elegancko. Kusi zrobić paladyna z wielkim mieczem, ale jednak ten dex bardziej mnie intryguję.

Opublikowano
24 minuty temu, Lord Protector napisał:

Elo Ziomale totalny noob za sobą mam parę godzin DS, DS3 a na więcej w Sekiro czy taki Samurai na początek to dobry wybór? ogólnie zawsze gram klasami melee :) 

Prawie to samo co vagabond. Jeden ma delikatnie wiecej dex, a drugi str. Klasy w soulsach i tak są bez znaczenia.

Opublikowano

Mają jedynie znaczenie, że z którejś klasy szybciej dotrzesz do fajnego DMG dla broni, którą chcesz pykać, bo liczy się skalowanie broni z daną statystyką. A tak to można i nawet na golasa Wretchem sobie przejść na Soul Level 1 na gitarze od Guitar Hero xD

Opublikowano

Vagabond ma taki plus, że zaczyna z mieczem i halabardą więc dla laika o tyle fajne, że już na starcie nauczy się korzystać z kilku broni i o różnym zasięgu. Nie ma złego wyboru tak naprawdę. Bandit może wydawać się trochę trudniejszy ponieważ zaczyna z najniższym lvl i nie ma żadnego atutu poza wysokim arcane, który rzekomo działa tutaj jako luck. Przypomina mi trochę Explorera z DkS2.

Opublikowano

Po kilku godzinach i tak będzie jeden chuj jak się nie min-maxuje pod pvp. Brać co się bardziej podoba. Chyba, że chcesz magię, to odpusc samuraja czy vagabonda, bo pozostałe klasy mają na start pewnie jakiegos spella.

Opublikowano

I będzie można craftnąć sobie usypiające strzały, które były OP w becie, pewnie znerfili, ale i tak to fajna zabawka na czyszczenie jakiś posterunków, czy żeby podkraść jakiś loocik szybko.

Opublikowano
Godzinę temu, Rotevil napisał:

Ten Prisoner to wypisz, wymaluj Griffith z Berserkera, dali niesamowicie dla mnie klimatyczną postać i wiem, że nią zacznę grę, jaram się jeszcze bardziej :D

O kurwa fakt, przekonałeś mnie. 

Opublikowano
15 minut temu, cotek napisał:

I będzie można craftnąć sobie usypiające strzały, które były OP w becie, pewnie znerfili, ale i tak to fajna zabawka na czyszczenie jakiś posterunków, czy żeby podkraść jakiś loocik szybko.

Coo jakie usypiające strzały? Nic o tym nie wiem, jak one działały w becie, kilka strzał i można było uśpić jakiegoś dużego zwierza? :o

Opublikowano (edytowane)

Tak, zwykłe mobki szły spać po jednej strzale xD

Zawsze po odpaleniu gry na ekranie głównym wybiera się czy grasz offline, czy online, bez Plusa i Golda nie można grać online - czyli brak PVP, CO-OPa, znaków od graczy itp itd

Edytowane przez cotek