Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

PS5 czy PC? Ktoś kto betę miał, jak to działało na PS5? Performance jak w Demon's Souls, 60 fps 1440p, czy jak? 

Ja wybrałem PC ze względu na niesamowite mody jakie ludzie robią do soulsów. Nie chcę, by mnie to ominęło tym razem. 

Opublikowano

Design i klimat tego świata jest niesamowity ale jak widzę na streamach znów wszystkie te same animacje i schematy to jednak odpuszczam, mam w co grać na razie

Opublikowano
12 minut temu, C1REX napisał:

Ja wybrałem PC ze względu na niesamowite mody jakie ludzie robią do soulsów. Nie chcę, by mnie to ominęło tym razem. 

problemy pierwszego świata :/

Teraz, UberAdi napisał:

Design i klimat tego świata jest niesamowity ale jak widzę na streamach znów wszystkie te same animacje i schematy to jednak odpuszczam, mam w co grać na razie

animacją są te same bo cała para poszła na open world w którym zawarli zamknięte lokacje na poziomie tych z poprzednich gier

Opublikowano

Po obejrzeniu jakiegoś streama zacząłem patrzeć na tą grę przez pryzmat BOTW. Doszło do mnie, że to w sumie taka dojrzalsza, poważniejsza wersja ostatniej Zelduni i jakoś jeszcze bardziej zacząłem się jarać :banderas: 

• Lubię! 1
Opublikowano

Raczej GOTG do czasu aż znowu fromsofty zrobią jakiegoś eksa na plejstejszyn. 

oglądam ten nowy trailer i lo kurwa jaki hajp, i w końcu jest hełm jakiego zawsze mi brakowało w tych grach w 4;21, taki classic krzyżowiec 

i nowy filmik dla fanów Lore 

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Raczej GOTG do czasu aż znowu fromsofty zrobią jakiegoś eksa na plejstejszyn. 

oglądam ten nowy trailer i lo kurwa jaki hajp, i w końcu jest hełm jakiego zawsze mi brakowało w tych grach w 4;21, taki classic krzyżowiec 

i nowy filmik dla fanów Lore 

Był na pewno, wydaje mi się, że w DkS2 takim długo grałem.